- 14 Şubat 2022
- 44
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi birgaripkus
-
Yav boşan düşünmen hata. Kimseyi düşünme. Kimsenin lafına da bakma. Değmez. Oturur ağlar hayatına kahredensin. Kimse vazgeçilmez değil. Git tazminat da iste bu ne yaa iyice saçmaladı bu erkekler. Niye depresyona giriyorsun ki. Elini ardına koyma. Ağzından gir burnundan çık ki. Bir daha böyle bir halt yemeyi bırak yoğurdu yerken bile üfleyerek yesin.!Herkese iyi akşamlar buraya yeni üye oldum çok büyük sıkıntılar içersindeyim. Malesef 2. Evliliğimi yaptım ve eşimin hergün bir başka yalanını öğreniyorum. Profesyonel yalancıymış tanıma süresini uzun tutmuştum ama hiç belli etmedi. Kızlarla konuşuyor konuşmadım diyor. Kendime ait evim var demişti evi yokmuş. Üniversite mezunuyum demişti değilmiş. Kafayı yemek üzereyim yazarken bile çok kötü oldum. Ona baktıkça bir yalancı görüyorum midem bulanıyor. Bana yardımcı olun lütfen. Ölmek intihar etmek istiyorum.
Acil boşanın bu adam bir dolandırıcı, sizi kandırmış , aynisi bir aile dostumuzun kızının başına geldi , evlendi bilaç ay sonra adamın foyası çıkınca boşandı, sakın çocuk yapmayın kurtulmaya bakınHerkese iyi akşamlar buraya yeni üye oldum çok büyük sıkıntılar içersindeyim. Malesef 2. Evliliğimi yaptım ve eşimin hergün bir başka yalanını öğreniyorum. Profesyonel yalancıymış tanıma süresini uzun tutmuştum ama hiç belli etmedi. Kızlarla konuşuyor konuşmadım diyor. Kendime ait evim var demişti evi yokmuş. Üniversite mezunuyum demişti değilmiş. Kafayı yemek üzereyim yazarken bile çok kötü oldum. Ona baktıkça bir yalancı görüyorum midem bulanıyor. Bana yardımcı olun lütfen. Ölmek intihar etmek istiyorum.
Ablacım sen niye ölüyosun?Herkese iyi akşamlar buraya yeni üye oldum çok büyük sıkıntılar içersindeyim. Malesef 2. Evliliğimi yaptım ve eşimin hergün bir başka yalanını öğreniyorum. Profesyonel yalancıymış tanıma süresini uzun tutmuştum ama hiç belli etmedi. Kızlarla konuşuyor konuşmadım diyor. Kendime ait evim var demişti evi yokmuş. Üniversite mezunuyum demişti değilmiş. Kafayı yemek üzereyim yazarken bile çok kötü oldum. Ona baktıkça bir yalancı görüyorum midem bulanıyor. Bana yardımcı olun lütfen. Ölmek intihar etmek istiyorum.
Bosan Allah Allah.Herkese iyi akşamlar buraya yeni üye oldum çok büyük sıkıntılar içersindeyim. Malesef 2. Evliliğimi yaptım ve eşimin hergün bir başka yalanını öğreniyorum. Profesyonel yalancıymış tanıma süresini uzun tutmuştum ama hiç belli etmedi. Kızlarla konuşuyor konuşmadım diyor. Kendime ait evim var demişti evi yokmuş. Üniversite mezunuyum demişti değilmiş. Kafayı yemek üzereyim yazarken bile çok kötü oldum. Ona baktıkça bir yalancı görüyorum midem bulanıyor. Bana yardımcı olun lütfen. Ölmek intihar etmek istiyorum.
Çok zor bir durum, ALALH yardımcınız olsun.Herkese iyi akşamlar buraya yeni üye oldum çok büyük sıkıntılar içersindeyim. Malesef 2. Evliliğimi yaptım ve eşimin hergün bir başka yalanını öğreniyorum. Profesyonel yalancıymış tanıma süresini uzun tutmuştum ama hiç belli etmedi. Kızlarla konuşuyor konuşmadım diyor. Kendime ait evim var demişti evi yokmuş. Üniversite mezunuyum demişti değilmiş. Kafayı yemek üzereyim yazarken bile çok kötü oldum. Ona baktıkça bir yalancı görüyorum midem bulanıyor. Bana yardımcı olun lütfen. Ölmek intihar etmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?