Yalan dolan

birgaripkus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2022
44
9
1
32
Herkese iyi akşamlar buraya yeni üye oldum çok büyük sıkıntılar içersindeyim. Malesef 2. Evliliğimi yaptım ve eşimin hergün bir başka yalanını öğreniyorum. Profesyonel yalancıymış tanıma süresini uzun tutmuştum ama hiç belli etmedi. Kızlarla konuşuyor konuşmadım diyor. Kendime ait evim var demişti evi yokmuş. Üniversite mezunuyum demişti değilmiş. Kafayı yemek üzereyim yazarken bile çok kötü oldum. Ona baktıkça bir yalancı görüyorum midem bulanıyor. Bana yardımcı olun lütfen. Ölmek intihar etmek istiyorum.

Yav boşan düşünmen hata. Kimseyi düşünme. Kimsenin lafına da bakma. Değmez. Oturur ağlar hayatına kahredensin. Kimse vazgeçilmez değil. Git tazminat da iste bu ne yaa iyice saçmaladı bu erkekler. Niye depresyona giriyorsun ki. Elini ardına koyma. Ağzından gir burnundan çık ki. Bir daha böyle bir halt yemeyi bırak yoğurdu yerken bile üfleyerek yesin.! Durman konuşman bile hata. Bunları konuşmak kalıcağın sinyali verip daha büyük problemlerle baş başa kalman neden olur. İkinci evlilik falan da deme. Küfür etcem şimdi Mune kızacak. Ki ben küfretmem ama. Buruya şu cuk oturur. ... et. Kendinize gelin ya. Sen niye üzülüyorsun kahır doluyorsun. Bastır kızım elinden geleni ardına koyma. ..

İntihar ölüm çare degilki güzel kardeşim. Her evlilikte muhakkak tartışma kavgalar olur arada ama söz konusu yalan ise o evlilikten hayır gelmez. Çünkü ortada güven olmaz. Güven olmayınca da huzursuzluk olur. Hayat dediğin şu üç günlük dünyada hayatınızı zindan edenlerden uzak durun

İntihar düşüncesini atın,değer mi böyle biri için hayatını feda etmeye.Boşanin hayatınıza güzel bir yön verin.Kendinizi sevin. İsterseniz üç kere evlenin dört kere boşanin kime ne? Hayat sizin kimseyi takmayın.

Acil boşanın bu adam bir dolandırıcı, sizi kandırmış , aynisi bir aile dostumuzun kızının başına geldi , evlendi bilaç ay sonra adamın foyası çıkınca boşandı, sakın çocuk yapmayın kurtulmaya bakın

Ablacım sen niye ölüyosun?
Bosan yani ?
Yüzüne vurmuyor musun yalanlarını nediyor?

Bosan Allah Allah.

Ben de anlam veremedim, hiç mi sormadınız araştırmadınız etmediniz nedir ne değildir? Çevresiyle arkadaşlarıyla falan tanışmadınız mı? Ne bileyim, az çok anlar insan diye düşünüyorum.
Yapılacak şey belli, yol verip, önünüzdeki maçlara bakacaksınız. Böyle adam için ne intiharı, saçmalamayın…

Çok zor bir durum, ALALH yardımcınız olsun.
Ama çözüm ölmek, intihar etmek değil..
Boşan kelimesini çok kullanan biri değil hele burada tam bilmeden vebale girmekten çok korkarım ama sanki sizin için en doğrusu bu gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…