Yalan Dünya Kanal D

sayfa neden sürekli f5 yapmışım gibi yenileniyor hiçbirşeye bakamıyorum ve siteden çıkıp tekrar girmedikten sonra düzelmiyor bilen var mı ? yine öyle olduda

forum arkadaşlarım beniiiimmmmmmmm

muhteşem tülaymanım,aşuftem diyo ya çok gülüyorum

nurhayat konuşunca anlamak için nefesimi tutuyorum kardelende tutuyomuş

Aşüfteyi güzel söylüyor yaaaa geçen bölüm diyorki tülaymanına sevişmeyecekmiyiz diyorrrr

Hiç anlaşılmıyorkiii konuşunca bdeee böğürüyorrrrrrrrr

ama çok hoş konuşuyor...benim eşimde anlamıyor

Çok tatlı yaaaa durdurup başada saramıyozki baştan dinleyebilsek

Digiplus alsanıza ya ben öyle bazen geri alıp tekrar seyrediyorum

bu dizi benı kendıne cok bagladı eglenıyorum en azından iş stresımı oldugum gibi alıyor ıyı gelıyor :)

nurhayat dışında kimse bu kadar aşağılayıcı bi şekilde "canım" kelimesini kullanamaz herhalde

zerrin, selahattin, tülayın kavgası çok komikti

gerizekalı mı, karı mı

hele orçunun annesine bi süre görüşmeyelim muhabbeti süperdi, aslında dizide o kadar ders alıncak şey var ki

ama gülistanın durumuna üzülmedim desem yalan olur, tek sohbet kaynağıda selahhattin tarafından elinden alındı, o da kendi çapında haklı gerçi, sonra siz ince ruhlu erkek oluyosunuz biz öküz erkek

Dizinin sonunuda sasirtici baglamislar.
ben Nurhayat pes eder zannediyordum, ama erkegin capkin olmasi ona gore evlilikte evine bagli tutmak icin heycan verirmis.
Sok oldum resmen izlerken, ama icide rahatlamistir, demek sorun deniz degilde rizanin capkinligi diye

bugun sabah stresden öluyordum az kalsın bı bilgisayarı kırmadıgım kalmıstı ama su diziyi izledim kendıme geldım valla ya :) su tüleymanın sesi güzel haa begenıyorum :) birde çagatay bi alem oooooooo yyyyyyyyoooooooooooo artık şu epişelimmi lafı kocamla aramda cok gecmeye basladı ben dıyorum o olmaz dıyor guzel böle devam etsın ıste bu film ya

diziyi beğeniyorum ama şu tülay ve selahattinin tülayın evinde alem yapıp göbek atma sahnelerii her bölümde görmekten gına geldi. dikkat ettinizmi hep aynı sahne sanki. dans figürleri bile aynı.biraz değiştirsinler bu kısımları artık.

aynen ya o uzun uzuuuun alaturka müzik beni çok bayıyo, darbuka sesleri falan... ama onlarda napsınlar 90 dk doldurmak için zorlama sahneler oluyo malesef

kaldırsınlar hatta..
ihanetin komik bir tarafı mı var yahu..

megimm

aslında komediyle gerçeği anlatıyorlar canım. yoksa ihaneti kimse normal karşılamıyor emin ol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…