Yalan Dünya Kanal D

ben tahmin etmiştim, bu da gerçek hayattan, o kadar çok kadın var ki böyle, aynı olayın bi benzeri yine aynı bölümde vardı, selahattin güzel güzel tülayı idare ederken, poh poh menajerliğini yaparken bi kıymeti yoktu tülayın gözünde, ne zaman ki selahattin kayışı kopardı hakaretlere başladı tülayın irkeği oldu tekrar

valla erkekler kadınları anlamak zor derken kimse inanmaz ama kadınları anlamak zor

Son düzenleme:
bence tülay karakterini komple silseler iyi olurmuş o pavyon sahneleri ve tülayın evindeki sahneler şarkı söylemesi dans etmesi falan çok sinir bozucu en gereksiz karakter bence. ama konsomatris kız çok hoş

bence tülay karakterini komple silseler iyi olurmuş o pavyon sahneleri ve tülayın evindeki sahneler şarkı söylemesi dans etmesi falan çok sinir bozucu en gereksiz karakter bence. Ama konsomatris kız çok hoş :d

ya bence olmasa olmazdı sonucta hayatın gerceklerı bunlarrr...

Ve arkdsn bırı yazms burda komedıyle bu gerceklerı gosterıyrlrrr yanı ılla acıtasyn dızılerdemı var bunlrrr.

Tülay dizinin en gerekli karakterlerinden biri..
Komedi ile karışık aldatmanın ne kadar yanlış birşey olduğunu gösteriyorlar, tasvip etmiyorlar.
Onca dizide boynuzlama, tecavüz var ama bir buradaki olay oldu.
Oda güzel.
Diziyi dikkatle izlerseniz çok ince mesajlar var.

[video=youtube;gondvOsyaWM]http://www.youtube.com/watch?v=gondvOsyaWM&feature=related[/video]

Şarkıyı bağlamasına bayıldım yalnız :)

Ezik miyim lan ben?

[video=youtube;Ib6kjCEeSgU]http://www.youtube.com/watch?v=Ib6kjCEeSgU&feature=endscreen&NR=1[/video]

bence tülay karakterini komple silseler iyi olurmuş o pavyon sahneleri ve tülayın evindeki sahneler şarkı söylemesi dans etmesi falan çok sinir bozucu en gereksiz karakter bence. ama konsomatris kız çok hoş

konssssomatris kızda evli erkeklerle beraber oluyor. neden tülay göze battı?

çünkü tülay çok güzel, cilveli biri... her erkeğin aradığı kadın

reisin olduğu sahnelerde beyaz yakalılara göndermeler nasıldı ama bence süperdi, görünmeyen işsizlik oldum ben yaw

kızlar ne alaka yaaa ben evli erkekle beraber olduğu için gereksiz bir karakter demedimki. sonuçta dizi yani gerçek değilki, sadece hiç komik bulmuyorum ve onun şarkı söylediği göbek attığı bölümler çok sıkıcı ve çok uzun tutuyorlar hemde hiç komik gelmiyor bana. dizinin ruhunada uymuyor bence. ben avrupa yakasındaki gaffur tiplemesinide hiç sevmemiştim herkes onada bayılmıştı. niye konuyu buraya çektiniz anlamadım evli erkekle beraber diyemi dedim ben şimdi.
diğer kızı beğenmemin sebebi ise çok daha gerçekçi oynuyor rolünü ve daha sempatik aynı zamanda da komik. alemsiniz valla

ben tülayı seviyorum ama onun olduğu sahnelerdeki uzun uzuuuuun alaturka darbuka seslerini sevmiyorum, herhalde gülse birsel hesef kitlesini genişletmek için böyle yapmış

bu arada bence de zerrin şahane ya, belkide dizideki en gerçekçi oynayan oyuncu

tülaymı her erkeğin aradığı kadın yapmayın canım. bu kadar cahil ve avam bir tipi beğenen erkeklede benim işim olmaz güzelde bulmuyorum ama o hiç önemli değil kızı daha önce şen yuvada izlemiştim ordaki karakterini beğenmiştim gayette komik bir kız ama bu karakter olmamış diyorum sadece.

selahattin
Reise burası pal sokağı değil repliğinde koptum resmen
Orçununda katil hep uşak çıkar demesi
Deniz motoru,
Açılayın yüreğine sağlık lafı
Emirin tuvaleti kullanamaması
Boranın mektubu yazanın Tulay olduğunu öğrenince yıkılması
FAVORİM ÇAGATAY külot seçme sahnesi ve oooo yoooooooo

tuhaf çok tuuuhaaaff ama gerçek, sosyo kültürel seviyesi yüksek ailelerdeki aldatma vakalarında genelde 2. kadınlar bu tarz olmuyor mu
erkekler, zeki hele de entellektüel kadın sevmiyor bence tabii geneli diyelim, bende anlamıyorum nedendir ama...
geçmiş bölümlerde buna da gönderme vardı, tülay tolstoy okurken pekte sexi gelmemişti selahattine

Son düzenleme:
bence de bir erkeğin karısını böylesine vıcık vıcık aldatması hiç komik değil.. biraz akıllı olsun, efendi olsun, kalıbının adamı olsun herkes yauuu

muhteşem tülaymann
yok kanka yaa tülayın her erkeğin aradığı tip olduğunu sanmıyorum ben çok argo cilvelide değil o kadar
cilveli kadın dediğin şuhh kanuşur ince ve zarif sesi çıkar ateşli bir bakış atar ne bilim bu tülayda sopa gibi
gelsinde azcık cilve öğreteyim bari
muhteşem tülaymanıma

Chess düşüncelerine katılıyorum.
Gülse şu müzikal olayıyla kafayı bozmuş 90 dk böyle doldurma derdinde ama bana darallar geliyor.

Bu arada Zerrin muh-te-şem !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…