Dizinin sonunuda sasirtici baglamislar.
ben Nurhayat pes eder zannediyordum, ama erkegin capkin olmasi ona gore evlilikte evine bagli tutmak icin heycan verirmis.
Sok oldum resmen izlerken, ama icide rahatlamistir, demek sorun deniz degilde rizanin capkinligi diye
bence tülay karakterini komple silseler iyi olurmuş o pavyon sahneleri ve tülayın evindeki sahneler şarkı söylemesi dans etmesi falan çok sinir bozucu en gereksiz karakter bence. Ama konsomatris kız çok hoş :d
bence tülay karakterini komple silseler iyi olurmuş o pavyon sahneleri ve tülayın evindeki sahneler şarkı söylemesi dans etmesi falan çok sinir bozucu en gereksiz karakter bence. ama konsomatris kız çok hoş
konssssomatris kızda evli erkeklerle beraber oluyor. neden tülay göze battı?
çünkü tülay çok güzel, cilveli biri... her erkeğin aradığı kadın
tülaymı her erkeğin aradığı kadın yapmayın canım. bu kadar cahil ve avam bir tipi beğenen erkeklede benim işim olmaz güzelde bulmuyorum ama o hiç önemli değil kızı daha önce şen yuvada izlemiştim ordaki karakterini beğenmiştim gayette komik bir kız ama bu karakter olmamış diyorum sadece.
KATILIYORUM SANA CNM fılmlerdee aldatma vs hepsi olur bu goze battı hehehe
ben tülayı seviyorum ama onun olduğu sahnelerdeki uzun uzuuuuun alaturka darbuka seslerini sevmiyorum, herhalde gülse birsel hesef kitlesini genişletmek için böyle yapmış
bu arada bence de zerrin şahane ya, belkide dizideki en gerçekçi oynayan oyuncu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?