- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
Chess düşüncelerine katılıyorum.
Gülse şu müzikal olayıyla kafayı bozmuş 90 dk böyle doldurma derdinde ama bana darallar geliyor.
Bu arada Zerrin muh-te-şem !
Album tanitimi reklamlari galiba, acaip reklam kokusu var bu dizide yaa.
KFC, Bellona, colgate daha kacirdigim kac bin tane reklam
Album tanitimi reklamlari galiba, acaip reklam kokusu var bu dizide yaa.
KFC, Bellona, colgate daha kacirdigim kac bin tane reklam
evet filmlerde olur..
komedi dizisinde,komiklik adına oluyor olması olmuyor bana göre..
bence de bir erkeğin karısını böylesine vıcık vıcık aldatması hiç komik değil.. biraz akıllı olsun, efendi olsun, kalıbının adamı olsun herkes yauuu
tuhaf çok tuuuhaaaff ama gerçek, sosyo kültürel seviyesi yüksek ailelerdeki aldatma vakalarında genelde 2. kadınlar bu tarz olmuyor mu
erkekler, zeki hele de entellektüel kadın sevmiyor bence tabii geneli diyelim, bende anlamıyorum nedendir ama...
geçmiş bölümlerde buna da gönderme vardı, tülay tolstoy okurken pekte sexi gelmemişti selahattine
Rtük bu hafta ,reklam sınırını aştıkları için 350.000 lira ceza vermiş.
Gerçi ne fark eder kat ve kat üstünü alıyorlardır reklam verenlerden.
Ama baydı cidden nurhayat her hafta halı alıyor saray halı'dan
ee herkes okuyacak, entel olacak diye bi kural yok. ayrıca ben ne enteller gördüm insanlıktan bihaber olantülaymı her erkeğin aradığı kadın yapmayın canım. bu kadar cahil ve avam bir tipi beğenen erkeklede benim işim olmaz güzelde bulmuyorum ama o hiç önemli değil kızı daha önce şen yuvada izlemiştim ordaki karakterini beğenmiştim gayette komik bir kız ama bu karakter olmamış diyorum sadece.
muhteşem tülaymann
yok kanka yaa tülayın her erkeğin aradığı tip olduğunu sanmıyorum ben çok argo cilvelide değil o kadar
cilveli kadın dediğin şuhh kanuşur ince ve zarif sesi çıkar ateşli bir bakış atar ne bilim bu tülayda sopa gibi
gelsinde azcık cilve öğreteyim bari
muhteşem tülaymanıma
ee herkes okuyacak, entel olacak diye bi kural yok. ayrıca ben ne enteller gördüm insanlıktan bihaber olan
o avam dediğiniz tip içindn nasıl geliyorsa öyle dAvranıyor. kalıplara girmiyor
erkekler çook kültürlü bi kadınla evlenip ondan çocuk yapabilir. ancak gönülleri hep tülay gibi kadınlarda olur
zaten evli erkek beğenmiyorum der ama beğenir
vayy mavişime bak sen
senn neden msj kutun dolu. msj atcam atamıyorum
haklısın ama şu da var tülaya aşık olanda selahattin gibi bir adam. gerçekten kültürlü akıllı ve kişilikli bir erkek bu tip bir kadına aşık olamaz olmamalı, cinsel bir obje olarak görebilir ama aşık olmak, beğenmek, hayranlık duymak farklı birşey diye düşünüyorum chessciğim.
ilahi komedyaaa
[video=youtube;JAHydc1frQw]http://www.youtube.com/watch?v=JAHydc1frQw&feature=related[/video]
Hep beraber, hep beraber
cok seker bi hatun ama gercek hayatta. cokta güzel masallah...
bu programda sarp apak efulim diye bi sarki söylemisti, cooook hostu
iyi de selahattin zaten aşık falan değil ki tülaya.. tülay gibi başka herhangi bir kadınla da aynı şeyleri yaşar selahattin. düşünsenize adam her dakika için ne ellesem o kâr diye düşünüyor.. onun dışında evinde barkında işinde gücünde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?