Yalan Dünya Kanal D

kızlaarrrr beyaz deniz bankın çekimleri için maldivlere gitceğinden yapım şirketininde stok bölümü bulunmamasından bu hafta yeni bölüm yoktuu haftaya kaldıgı yerden devammm sakin olunn

ama ciddi rahatsız eden bir reklam vardı dizizde iki adım atıyolar reklam geçiyor sokaklarda gözümü yoruyodu benim

bencede bu diziye oturmayan tek kişi beyaz, dısardan biri sanki

dizinin yayınlanmamasının açıklamasını yapmışlar..

dizinin yayınlanmamasının açıklamasını yapmışlar..

Yalan Dünya” Neden Yeni Bölüm Yayınlamadı? Sorusunu Cevabı

‘Yalan Dünya’nın başrol oyuncularından Beyaz’ın, Denizbank reklam çekimi için Maldivler’e gideceğini, ellerinde stok bölüm bulunmadığı için de tekrar bölümü yayınlama kararı aldıklarını açıkladı.

yeniden bölüm çekeceklerine reklamlarda karartma buğulama falan yapsalarmış ya.
gerçi tek sahnede 2-3 firma görününce normal tabi buğulama yapamazlar :) yapsalar oyuncu göremeyiz. bir bakıma iyi olmuş bu ceza. seviyorum diziyi eğleniyorum ama cidden gereksizdi bu kadar reklam.

dün akşam eski bölümü görünce şok yaşadık
biz ailece cuma akşamları sabırsızlıkla bekliyoruz
ben en çok cagıtayı özledim 'ilahi komeydaaaaa yoooo yooo ' bu sözleri kullaklarımda , haftaya yeni bölüm vermezlerse ben cagıtayı görmediğim için daha iflah olmam ooooyoooooooooooooooooooooooooo

ahh deniz ahh gözümüze soka soka magnum yersen böyle olur işte =( boşluğa düştüm yaaaa =( tekrar cumayı bekle şimdi =(

ahh deniz ahh gözümüze soka soka magnum yersen böyle olur işte =( boşluğa düştüm yaaaa =( tekrar cumayı bekle şimdi =(

valla nasıl canım çekmişti şöyle bademli magnum, sanırım gülseye boğazında kalsın diyen kadın çok olmuştur, ondan mı böyle oldu acep

valla nasıl canım çekmişti şöyle bademli magnum, sanırım gülseye boğazında kalsın diyen kadın çok olmuştur, ondan mı böyle oldu acep

benim de canım çekti yaa, ve çok abartılı buldum yok artık dedim, şimdi kaç senedir dizi çekiyor bu kadın bilemedi mi bi ceza alabileceğini =( olan bize oldu. =(

açıkcası diğer dizilerde o kadar berbat şey varken, insanı psikolojisini bozan şey varken, bi kaç fazla reklam görmek beni rahatsız etmez, o kadar kusur kadı kızında da olur bence bunun için yayının dururulmasını asla hak etmez bu dizi
ama sanırım asıl sebebte bu değilmiş zaten beyazın reklam çekimleri gibi şeylerde konuşuluyo, eğer reklamları kısmaları gerektiyse ve o bölüm reklam üzerinden giden bi bölümse o yüzdende yayınlanmamış olabilir,
mesela bi bölümde bora bellonadan yatak alacak diye koca bölüm yatak üzerine kuruluydu, belkide öyle bi bölümdü dün yayınlancak bölüm ama reklamı kısmaları gerektinden mecburen yayınlanmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…