Yalan Dünya Kanal D

Maalesef 3 hafta Rtük'ten ceza almış.Dizi içinde yayınlanan ürün yerleştirme reklamları belirlenen sayıyı aşmış ve ceza almış.....

3 hafta mı cezalılar? çok üzüldüm ya ne güzel gülüyorduk off offf

biryerde gördüm
Son Dakika: Yalan Dünya dizisi reklam yerleştirmelerine aldığı ceza dolayısıyla bu akşam yayınlanacak 12. bölümde bazı düzeltmeler yapılacağından yayına verilemedi. Reklam yerleştirmeleri silindiğinde dizide anlam bütünlüğü bozulduğundan bölüm üzerinde montaj düzenlemeleri yapılıyormuş.

valla bi yandan iyi oldu diziyi çok övmüşlerdi kaçırmıştım izleyememiştim şimdi bende diziyi izleyenler arasına katıldım

bence 3 hafta ceza vermezler arkadaşlar.bazı facebook sayfalarında çıkan haberlerdir onlar.310.000 lira ceza kesmiş rtük.başka haber yer almıyor.

kızlar merak etmeyin öyle birşey yok.zaten 3 hafta ne.inanılmaz iddia.eni bölüm fragmanı yayınlanan dizinin eski bölümlerini vermesinin sebebi olarak RTÜK'ten aldığı reklam cezası gösteriliyor.

Kanal D'nin sevilen dizisi Yalan Dünya'nın yeni bölüm fragmanları yayınlanmasına rağmen bu akşam eski bölümlerinden ikisi ekrandaydı...

Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizinin eski bölümlerini vermesinin sebebi olarak RTÜK'ten aldığı reklam cezası gösteriliyor. Ürün yerleştirme uygulamasının aşırı olduğu kanaatine varan RTÜK Yalan Dünya'ya ceza vermişti. Yayınlanacak olan bölüm ise daha önceden çekildiği için yine bu ürün yerleştirme ve reklamların ceza sınırını aşacak kadar çok olduğu ve bu yüzden eski bölümün yayınlanmak zorunda kalındığı konuşuluyor.

gazeteciler.com

Son düzenleme:
hahahaha, hic gulecegim yoktu. Valla her sahnede bir reklam kakalarsalar bize olacagi buydu.
Bu ne ya, her diziyi izledikden sonra canim Kentuckye gitmek istiyor, resmen eziyet bu..
Bu haftanin bolumunu izleyememek her ne kadar uzmus olsada, bundan sonra daha rahat ve keyifli izleyecegimiz icin iyi olmus diyebilirim :))

ne saçma ya, onca tecavüzdü, kadına şiddetti, ensestti, mafyaydı konularıyla ceza alması gereken dizi varken yalan dünyamı almış cezayı, ilahi komedya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…