Yalan Dünya Kanal D

bence bilerek giymistir okadar cirkin bir elbiseyi cunku, o tarz elbiseleri mankenler giyip odul torenlerinde boy gosteriyor

yani, bencede gönderme var, yoksa normalde giyilir mi, bi de bi ton para vermiş

gülistanın aldığı 750 liralık elbiseyide görsek iyi olurdu

buydu dimi kızlar.o kıyafet kesin göndermedir kızlar.gülse birsel göndermeleri iyi yapıyor

Son düzenleme:
Gülse birsel ve yine kaliteli bir oyuncu kadrosu.Bartu Küçükçağlayan'a bayılıyorumm. :) son bölümde misafirler geldi çok üzülüyorum izleyemediğim zaman..

ben bu diziyi basta takip edemedim.simdi esimle ardarda netten izleyip bitirdik..sonra avrupa yakasina bakalaim dedik..hani burda cok tartismasi oldu avrupa yakasinin tadini vermiyor diye..avrupa yakasinin ilk bolumlerinden daha guzel bence suan karsilastirinca..oteki burhan abi gelene kadar kendini pek bulamamis..biraz volkan goturmus isi..sonra yan karakterler arttikca tadi gelmis..sahika,burhan vs...o yuzden simdi degerlendirme yapinca yalan dunya cok daha iyi baslamis diye dusunuyorum

açılay 81 liymiş, vucudu çok hoş valla, minyon tip olmanın faydaları,

sizce saçı peruk mu?
:26:

sizce saçı peruk mu?

vucudu guzel ama yasi sanki daha buyuk gibi duruyor..saci peruk degildir..ama gozleri bi tuaf bu kizin kayik gibi, bana birisi garip geliyor bakarken

vucudu guzel ama yasi sanki daha buyuk gibi duruyor..saci peruk degildir..ama gozleri bi tuaf bu kizin kayik gibi, bana birisi garip geliyor bakarken

haklısın, yüzü yaşını ele veriyo, çok zayıf olduğundan sanırım yüzü çökmüş görünüyo, kardeşim zayıf olsan dert olmasan dert

sizce saçı peruk mu?

valla bana pek faydasi olmus gibi gelmedi cunku yasi cok buyuk gosteriyor bence..ne bileyim 40 ina yaklasmis havasi var.tr de onun gibi 40 yasinda hatta gecik cok bakimli kadin var.acilay gibi duruyorlar..bide emirle yakistiramadim bir turlu.sarp apak yaninda cok daha genc duruyor halbuki yasitlar..ablasina asiliyormus gbi bi hava seziyorum onlari izlerken

ay hakkaten, sarpta 81 liymiş, ama 20 lerin başında görünüyo valla, işte diyorum ya yüz değilde vucut olarak genç duruyo açılay, yüz olarak haklısın 40 a yaklaşmış gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…