Yalan Dünya Kanal D

aynen bende o dakikalarda yalan dunya izledim...bu arada ZERRIN super yaa kopuyorum onada..

layd gaaaaga, hande yener, ankaralı turgut kütlesi

layd gaga, böyle giyiğinince star oluyoda neden tülay olmasın değil mi

bu arada fark ettinizmi bilmiyorum ama beyazın tüysüzlüğü çok abartıydı, sadece sakalla kalmamış, full ağdaya girmiş herhalde

ne sakal bıyık, ne ellerinde kollarında ne bağrında hiç tüy kıl yoktu

evt ve çok çirkin olmuştu :S

haklısın, yüzü yaşını ele veriyo, çok zayıf olduğundan sanırım yüzü çökmüş görünüyo, kardeşim zayıf olsan dert olmasan dert

çok zayıf değil bence çok ideal

ama yüzü de tam yaşında duruyo bence:26: ve gözünün birinde bi kayıklık var ama o da ona özgü kendine has bi hava katıyo gibi.. inş.kötü bi durumdan dolayı değildir tabi

valla öne doğru çıkık üst dişleri ve full tüysüzlüğü ile bi the simpsons daki orta yaşlı amcalara benziyordu

hiçbir komedi dizisi avrupa yakasının yerini tutamaz gülsede farkında aslında...sadece değişik bir şeyler yapmak istedi kanımca bu diziyle,
neyse bu bölüm haftalar sonra çok iyiydi...zerrini bende başarılı buluyorum ,tülayın gösterisi felan çok iyiydi, beyaz da maldivlerde bronzlaştı geldi
ama bu tarz yakışmadı acill sakal bıraksın ,

son beyaz şovda hafiften sakallanmıştı beyaz. bülent ersoylu programda.. demek o da yaptığı hatanın farkında ki yakında yine sakallı görücez beyazı

aşırı titiz kadınların evinde arkana yaslanamazsın, rahat oturamazsın ya, onunlada çok güzel dalga geçmiş bence

dizin sonunda altan erkeklinin bir göndermeside dikkat çekiciydi

erkek dediğinin döşü gıllı olcak beyaz yolunmuş tavuk gibiydi

Son düzenleme:
nesrine bend ebayılıyorum yahuu ılk bolumden berıııı

Ilk defa koparak izledim diziyi, onceden gulumsetiyorda ama kahkahaya bogulmuyordum..

Ozellikle Cagatay'in minik elbiselerle sete gelmesi ve orda gecen diyaloglar bitirdi beni :)

Gulse Birsel asiri titizlik ve temizlikle ilgili espri yapmasini seviyor :)

aşırı titizliği ile bizim kadar övünen başka bi millet varmıdır merak ediyorum, bence tamda absürd, ti ye alınacak bi konu

aşırı titizliği ile bizim kadar övünen başka bi millet varmıdır merak ediyorum, bence tamda absürd, ti ye alınacak bi konu

haha orasi dogru, hele su hic kimsenin girmedigi misafiri odalari var ya, hangi millette vardir o

[video=youtube;Wx-aC_DePlE]http://www.youtube.com/watch?v=Wx-aC_DePlE[/video]

Son düzenleme:
orçun, küçük selahattin olmuş ha, selo rüya mı görüyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…