Yalan Dünya Kanal D

Ama öyle normal bir güneşlenmek değil Gülistan ablacım."Adeta ben öyle açık açık güneşlenirim ki güneş bile utanır,çıktığına pişman olur,bütün d vitaminini size bırakmadan tek başıma almakla da bırakmam beylerinizin aklını da alırım.Bütün mal mülk ortalığa saçılır,erkeklerin gözü de fal taşı gibi açılır." diyerekten bir güneşlenme.

-Nurhayat

diyerekten, miyerekten... öğrenin işte fiştek böyle veriliyo

zerrine bayılıyorum ya, daha çok rolü olmalı o karakterin

superrryaaaa

orcunaa hasta oldum hahahah ne tatlı ölee saclarını atıyorr..

beyazda bıyıksızz cok komık olmuss

servet teyzem şu kapı zili gibi gülme işini biraz abarttı mı kızlar ne dersiniz?

bence kapımı çalıyo esprisi baydı

beyaz ne tip olmuş ya, yapmış ama olmamış o traş

[video=youtube;X_HW1MnNpqw]http://www.youtube.com/watch?v=X_HW1MnNpqw&feature=related[/video]

avrupa yakasinin tadi 4-5-6. sezonlarda gelmis..hele burhanli sahneler...azcik nostalji yaptimda karnim acidi gulmekten..adam sirf dogaclama

avrupa yakası gibisi bi daha olmaz ya

ama açıkcası ne olursa olsun, yalan dünyanın medyada bu kadar eleştirilmesine pek anlam veremiyorum, meyve veren ağaç taşlanır diyorum

o kadar saçma sapan dizi varken neden yalan dünya

neden hergün bi kaç köşe yazarı bu diziyi eleştiriyor ve bu hergün devam ediyor

köşe yazarlarıda pirim yapmak istediği için olabilir mi

popülerliğini refresh etmek istiyosan, popüler olan birilerine laf çakman lazım

Son düzenleme:
bence yine yalan dunya avrupa yakasina gore daha guzel bi cikis yapmis...ilk 3 sezon o kadarda komik degilmis.son 3 sezon da yikmis gecirmis..ona bakinca yalan dunya gercekten guzel baslamis..gulse birsel daha bir suru yan karakter cikarir...bir suru malzeme cikar,zamanini bekliyor..cok daha komik hale geleceginden eminim dizinin..ki bu haliylede gayet guzel..dram dizilerinden gina gelmisken,ortalikta kalitesiz komedi doluyken yalan dunya cok kalbur ustu geliyor bana..seviyorum..izledikcede sevmeye basladim..o elestirenler bi turkun uzayla imtihanini elestirsinler once lutfen..

bence beyazın keçi bıyını kestiği iyi olmuş gerçekten iğrenç gözüküyordu normal hayatta bu tip bıyı
klı olanlar nedense bana sahtekar ve itici geliyor ama halen kilolu ,sanırım çok et yiyor ondan bu kilo
bazıgruplar senaristi sevmiyor, sevmez tabi kadın entellektüel ,ülkemizde bunca çıplak bacak ve göğüs gösteren kadınlar var ,akıllı kadının mesajları ve dalga geçmesi var ,buna benzer senariss kadınlarıb çoğalması gerek okullar açılması gerek ,bıktık şu basit popcu kalça sallayan popçu kızlardan görüntü var ama zekayok ,ruh yok

Son düzenleme:
Zerrin beni öldürecek,bayılıyorum keşke daha fazla repliği olsa,nasıl güzel bir oyunculuk

valla bu bölüm süperdi, gülse birsel zerrin konusunda sesimizi duymuş

derbi saatinde oturdum yalan dünyayı izledim, bu ne kardeşim içim şişti gs, fb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…