Yalan Dünya Kanal D

[video=youtube;4HY6QVCFouE]http://www.youtube.com/watch?v=4HY6QVCFouE&feature=player_detailpage[/video]

Geçen haftaki bölüm çok güzeldi.. Ben sezon finali sanmıştım sevgılıım.
Ama değilmiş, bu akşam yeni bölüm var... Sezon finali

Rıza - nurhayat diyalogları.
Gülistanın selahattin'i azar sahnesi...
Bir de şu Tülayın arkadaşının selahattini karısına ispiyoladığı sahne
çok iyiydi...

bütün tiplemeler şeker ama beyaz rolünün hakkını veremiyor halen sırıtıyor , adamda yetenek yok ,ne işi var orada anlamıyorum,tanınmamış genç aktöre verilseydi keşke zaten yaşlı sırıtıyor şu tv'de yakışıklı bir jön göremiyeceğiz mi ? kel olmasın ama !

okan çabalarda yalan dünya ekibine katıldı .insanlar alemindeki gibi buradaki rolünün de hakkını verir

okan çabalarda yalan dünya ekibine katıldı .insanlar alemindeki gibi buradaki rolünün de hakkını verir

Ben böyle bir atak bekliyordum Gülse Birsel'den her sezon birileri girer diziye yada çıkar
Komik olur Okan Çabalar

o haber ile ilgili yalanlama gelmisti..ama bende gormeyi cok isterim..sen yuva favori dizimdi..

irem sak ve yandaşları diziye girdiye dahada izlemem bide Binnur Kaya gelirse tamamdır kanalı bile silebilirim o derece uyuzum bu oyunculara

Feriha'nın reklam aralarında fırsat buldukça, daha sonrada netten izleyipte doyamadığım tek dizi..
Avrupa Yakası'ndan sonra bi diziye bu kadar gülemem heralde diyordum. Hemen hemen yanılttı beni.
Severek izliyoruz

[video=youtube;RIndbDlRAIg]http://www.youtube.com/watch?v=RIndbDlRAIg[/video]

okan cabalar da var

gülse birsel de düzene uyup burnunu yaptırmış sanırım.öyle gördüm benden başka fark edenler de olmuş.

"kendiyle barışık olma" halini seviyordum oysa

aman yarabbi, okan çabalar yalan dünya da mı oynayacak artık,ciddi misin? bunu benimle birlikte çevremde bekleyen o kadar insan var ki... emin misin gerçekten???

birkac mesaj yukarida bir arkadasimiz yeni sezon tanitimini paylasti bir izle derim gercekten okan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…