Yalan Dünya Kanal D

bu bölüm bence güzel değildi.sizce nasıldı

bence de oldukça sıradandı. hele de emirle çağatayın oyuncu seçmeleri çok gereksiz ve sıkıcıydı. bölüm boyunca hiç gülmedim desem yeridir.

nurhayatı çıkaracaklar mı acaba diziden? pek rol vermiyorlar sanki yavaş yavaş unutturacaklar gibi hissettim.

Cikarmazlarda her hafta bi karaktere daha fazla agrlk veriyrrr bu hafta nurhyatin haftasi diildi bnceeee buhafta bnde cok gulmedin hatta btsn diyee kivrndmmm

geçen haftaki bölümlerin birinde açılay'ın tek kişilik performansı vardı yerlere yattım gülmekten yaa :))

dizide gülistanın sahnesinin dışında sıkıldığım olmuyor
zerrin favorim son günler

dizide gülistanın sahnesinin dışında sıkıldığım olmuyor
zerrin favorim son günler

bealli kimseler hakkında düzgün konuş

yanlız gülistan ve orçununla, ana-oğul göndermeleri süper bence, o kadar çok böyle tipler varki gerçek hayatta da tabii oğlu anakuzu olanlardan

Son düzenleme:
bealli kimseler hakkında düzgün konuş

yanlız gülistan ve orçununla, ana-oğul göndermeleri süper bence, o kadar çok böyle tipler varki gerçek hayatta da tabii oğlu anakuzu olanlardan

ana oğul diyaloglarını her ne kadar kendimden birşey bulmasamda seviyorum

ana oğul diyaloglarını her ne kadar kendimden birşey bulmasamda seviyorum

gülistan diyo ya orçuna, anneyle öyle konuşulmaz, tamam annecim, evet annecim diceksin diye, valla hangi yetişkin erkeği annesiyle telefonda konuşrken görsem aynen öyle, 10-15 kere tamam annecim, evet anne, olur anne.... meldam bizim oğlanlarda böylemi olcak dersin

valla şu doktor hatası muhabbetide süperdi, doktor sezeryan yapsa, annesi 21 yaşına kadar, seni doğurmak için 9 saat sancı çektim ben, diye duygu sömürü yapamıcaktı

Son düzenleme:

ana oğul muhabbetleri güzel oluyor
ben ergenlik dönemime kaynana semra ile girdim canımdonanımlıyım yani

zerrinin betimlemelerine bittim..
son deniz-bora sahnesindede gozlerim doldu cok uzuldum denize..pislik riza

[video=youtube;sYRyT66_4eY]http://www.youtube.com/watch?v=sYRyT66_4eY[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:
[video=youtube;WvBbCUfvwBY]http://www.youtube.com/watch?v=WvBbCUfvwBY[/video]

:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

bora ne kadar guzel soylemis yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…