Yalan Dünya Kanal D

[video=youtube;WvBbCUfvwBY]http://www.youtube.com/watch?v=WvBbCUfvwBY[/video]

:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

bora ne kadar guzel soylemis yaaa

evet çok güzel söylemiş bora. şarkı da denizin durumuna cuk oturmuş. yalan kahvesindeki saçma sapan şarkıcıların yerine hep bora söylesin.

ben bu bölüm çok sıkıldım ya, içim bayıldı, selahattinin afifenin evindeki temizlik sahneleri, fıratın yazgısının çekim sahneleri çok gereksiz derecede sıkıcı ve uzundu, gülse birselde napsın ya 90 dk komedi dizisi mi olur, eminim 20 dk olsa süper olurdu bu dizi

bu arada gerçeğin ortaya çıkmasına sevindim ama nurhayatın dönen dolabı anlamsına rağmen sakin kalması, nurhayat karakterine uymamış, dönen dolabı anlamasa daha iyiydi o zaman

bu arada hala başlangıç jeneriğine alışamadım ya, hiç tahammül edemiyorum nilin şarkısına, orayı atlıyorum direk, avrupa yakası gibi kendi söyleseydi keşke gülse birsel

Son düzenleme:
geçen haftaki bölüm bana sıkıcı geldi ya, baştan sona izleyemedim.

aynen ya bende yarıda bıraktım ama belki ilersi güzeldir diye ertesi gün devam ettim, özellikle repliğin olmadığı arka fonda sadece müziğin olduğu sahneler çok sıkıcıydı

gülse birsel her bölüm beyaz bi tişört(ya da bluz mu demeliyim) giyiyor dikkat ettiniz mi hiç, nerdeyse dizi başladığından beri her bölümde bi kaç sahnede giydi, çok seviyor herhalde

gülse birsel her bölüm beyaz bi tişört(ya da bluz mu demeliyim) giyiyor dikkat ettiniz mi hiç, nerdeyse dizi başladığından beri her bölümde bi kaç sahnede giydi, çok seviyor herhalde

sponsoru AYŞE TEYZE olabilir beyaz tişörtünü gere gere göstermek istemiştir haklı olarak

ay bunlarda amerikan dizilerine özendiler herhalde, zırt pırt ara, zaten yakında da yaz tatili arası olcak

[video=youtube;lcCm7rm_uHQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lcCm7rm_uHQ[/video]

ilginçtir, eşime sordum:

"gerçekten nurhayatın yaptığım mı doğru? erkekler bunu mu ister? sen gez toz, erkeksin olur tabii,ama asıl yuvan benim, sonunda bana dön."

odunun cevabı: "tabii canım onlar gelip geçicidir.. kadın adama senin asıl yerin benim yanım mesajı vermezse adam öbürlerine kapılır kalır" dedi...

dayaklık bu adam dayaklık...

nilin söylediği yalan dünya şarkısında sonunda "Bir gün bir bakacağız/Herkes aynı/Her şey rüya" diyor ya hani.. acaba tüm bu olaylar denizin bir rüyası olabilir mi? final bölümünde deniz uyanır, üniversiteye başlar :)

cagataya bu bolum cok uyuz olmustum iyi yaptilar
emirinde 18lik sevgilisi kavak yelelrindede son bolumlerde geldi sevgilisiydi yine sarpin.gulse ordada guzel bi konuya deginmis.30-40 arasi cok fark yok evet cunku 2 yas grubuda gayet olgun oluyor ama 18-28 arasi cok fark var..bakinca hakket dedim yaa lise son universite 1 falan aklima geldi neler yapardim ben,deli dolu hareketler...acaba hangi yasta olgunlastim...sanirim 3. sinifta basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…