Yalan Dünya Kanal D

bence çok büyük hata p.tesiye çekilmesi..

p.tesi millet karadayıyı izliyor,o ses türkiye var onu izliyor..

ben cuma aksamları bişey yok diye mesela geçen sene izlemediğim yalan dünyayı izliyordum cuma aksamları
tabi arkadan gelen kayıpşehir için....ama şimdi hiç bakmadım bile.....

yakında final yaparlar...

bence gülse birsel kadının gözüyle çarpık ilişkiler , tuhaf hayatları izliyoruz ne diye bitsin diye bazıları diş biliyor anlamıyorum o kadar çok kötü filmler var ki, bu dizide hiç değilse gülüyoruz diğerler bizi sinir ediyor, kadınların hasetliği başka birşey değil bu çoğunluğun beğenmeme yazıları

bende ilk başından beri yalan dünyayı takip ediyorum.bu formatta başka bir dizi olmadığı içinde beğeniyorum.Gülse çok zeki yaptığı yazdığı hiç bir şey boş değil,hep bir yerlere gönderme var:)
zerrin'e çok gülüyorum,selahattinde çok komik.ama nurhayatla çağatayı sevemedim.ekip yinede çok başarılı hepsi de rollerini çok güzel yapıyorlar. cuma günleri oynaması daha güzeldii,nasılki avrupa yakasını çarşamba günüyle özdeşleşmişti buda böyle idi.genelde reytingleri düşünce böyle gün atlatmacalar oluyor neden böyle bir şeye gerek duydular acaba???
bidee burhanla-şahika vardı avrupa yakasında onlarıda zamanla alsa bu dizeye süper olur.

avrupa yakasının tadı olmadı bu dizide tamam ikisi de farklı işler farklılıklar olmalı ama tam oturmamıştı bende sadece cumalara renk katıyordu...
ama artık izlemiyorum pazartesi fikri çok kötü oldu aradayı varken yalan dünya olmadı.

cuma günleri hiç bir şey olmadığı için - ki bozmadan önce severek izliyorduk aslında- gene reyting alıyordu sırf zerrin sahnesi koysalar daha çok bile reyting alabilirlerdi

ama gidip pazartesiye koydular ve bence çok yakında bitecek. zaten leyla ile mecnun dizisi var o reyting toplar o ses türkiye var vs.- onu bırakmıştım ama o gün dizi izlicek olsam açar leyla ile mecnunu izlerim gene yalan dünyaya pek bakmam -

hatta dün ne izlesem diye düşünürken aa dedim yalan dünyaya bakarım hiç olmadı sonra hatırladım pazartesiye çekildiğini

gülse birsel bu diziyi tutturamadı bir türlü :/

Demek ki bazı kişiler hiç bir şey bulamadıkları için izliyorlarmış o yüzden günü değişince izlememeleri çok doğal.
Ama benim gibi diziyi severek izleyenler gününe çok da aldırmaz diye düşünüyorum.
Bence çok da iyi oldu insanlar pazartesi sendromundan sonra eve gelip akşamları gülebiliyor diye düşünüyorum.
Çok sağlam eleştirileri var dizinin herkesin anladığını düşünmüyorum(kimseye hakaret değildir çevremde gördüğüm) , Gülse Birsel'in çok zeki bir kadın olduğunu düşünüyorum.

yalan dünyanın kamera arkaları bile tad vermiyor çok yavanlaştı sanki
ahhh nerde avrupa yakası çok özledim çoookkk

nerdeyse reklamsız yayınladılar diziyi çay tazelemeye bile kalkamadım.yine çok güldürdü beni..

pazartesiye almaları beni üzdü cuma günü iş stresi yok diye yaya yaya izliyordum ne güzel.

komik bir bölümdü
cabucak bitti zerrin bir numara ya ona çok gülüyorum

zerrinin kızzzzz demesine...

tülayın aşkısı demesine...

boranın sapık mimiklerine.....

nurhayatın atarlamasına....

açılayın rolden role girmesine......bayılıyorum...

dünki bölümde güzeldi,yine bayağı güldük.
zerrinle selaattin 1 numara ya.
borada keskin zeki,kafayı haylazlıga kullanıyor hep:)

zerrine bayılıyorum çok seviyorum karakterini bu kızın

geçen bir yaşı geçkin tombul oyuncu kadın yalan dünyayı saçma bulduğunu ve gerçek hayatta olmayan şeyleri gösterdiğini söyledi

ama ben öyle düşünemiyeceğim ben çok sosyal bir bayanım gerçek hayatta var bu tiplerden , bir oyuncunun bunu söylemesi benim çok garibime gitti , sanırım oda gülse birseli kıskananlar , o yuncu hanıma diyeceğim yazda bir senaryo göreyim seni !!!!

Son düzenleme:

Kesinlikle katılıyorum
Gülse çok zeki bir kadın sette ara verildiğinde bile durmadan yazıyomuş kadın

Kadroya artık konuk oyuncumu yoksa sureklı karakter olarakmı bilmiyorum ama Azra Akında katılmış.Çok guzelleşmiş azra akını hiç bu bölümdeki kadar guzel gormedım doğal bır guzellıgı vardı:44:

Dizideki bir karakter bile çıkarsa puzzle gıbı bozulur mahvolur.Her bır oyuncu özenle secılmış gibi hepsi rolüne cuk oturmuş ya ayrı bir komik o yaşlı ananeleri bile tek başına komedi.Gülse birselin yaptıgı her işten boyle kaliteli şeyler çıkıyor. Favori karakterim zerrin hasrayım şivesine ve oyunculuğuna müthişşş

[video=youtube;yQD25AD-qVQ]http://www.youtube.com/watch?v=yQD25AD-qVQ&feature=player_embedded[/video]

nasıl güzel bir bölümdü bu ya..

eşimle çenemize ağrılar girdi resmen..

hele zerrinle,bünyaminin sahnelerinde koptum resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…