- 21 Şubat 2017
- 349
- 193
- 103
- 32
- Konu Sahibi DURU_SU_3333
Siz de mi aynı duygular içindesiniz ?Ben anlatsam bukadar denk gelirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz de mi aynı duygular içindesiniz ?Ben anlatsam bukadar denk gelirdi
İnşallah öğrenirim. Artık çok istiyorum öyle olmayı. Çünkü gerçek ben olunca mutsuz oluyorum.İlk yıllar bende farkında değildim olayın, sonra düşündüm neden ona hiç tepki gösterilmiyo diye...Ben birşey söylerken sinirli söylediğimi farkettim...bu sefer tartışmaya dönüyordu konu...Şu an aynı onun gibiyim...Deneyerek alışıyor insan...1-2 derken öğrenirsin...
İşin gerçeği, ne bu hayatı nede insanları fazla ciddiye alma...Lay lay lom gözüyle bakmaya çalış...Ayrıca kimseden beklentin olmasın, öyle düşün...Kimse kimseye hiç birşey yapmak, yada davranmak zorunda değil..Ayrıca benim sloganım şu..Hereks bana nasıl davranıyorsa , aynı şekil davranıyorum...İnşallah öğrenirim. Artık çok istiyorum öyle olmayı. Çünkü gerçek ben olunca mutsuz oluyorum.
Haklısınız. Bunun için elimden geleni yapıyorum. Öfke kontrolüm yok maalesef. Bi psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. Şu hayatta mutlu olmayı öğrenirsem bu insanlarla başa çıkmayı öğrenirsem bu bana yeter .İşin gerçeği, ne bu hayatı nede insanları fazla ciddiye alma...Lay lay lom gözüyle bakmaya çalış...Ayrıca kimseden beklentin olmasın, öyle düşün...Kimse kimseye hiç birşey yapmak, yada davranmak zorunda değil..Ayrıca benim sloganım şu..Hereks bana nasıl davranıyorsa , aynı şekil davranıyorum...
Peki siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu hayatla ?Aynı bensin![]()
Sevmediğim insanlarla çok görüşmemeye çalışarak. Görüşmek zorunda kalirsamda fazla samimi olmayarak. Bu hayatı bana kötü kılan insanlar cevremdekilerin cogunu sevmiyorum. En çokta beni dik tutan ibadetlerim.Peki siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu hayatla ?
Ben elimden gelse hiç görüşmek istemiyorum ama mecburiyetler.. Görüştüğümde de soğuk davransam çok soğuksun diyorlar. Samimi davransam iyi hoş tamam. Ama moralimin bozuk olduğu bir an olsun hemen yine kötülerler. Çünkü ben insan değilim benim suratım asılamaz. Yani öyle istiyor çevremdekiler.Sevmediğim insanlarla çok görüşmemeye çalışarak. Görüşmek zorunda kalirsamda fazla samimi olmayarak. Bu hayatı bana kötü kılan insanlar cevremdekilerin cogunu sevmiyorum. En çokta beni dik tutan ibadetlerim.
Valla aynı beni anlatmışsin. Ben canım nasıl istiyorsa öyleyimBen elimden gelse hiç görüşmek istemiyorum ama mecburiyetler.. Görüştüğümde de soğuk davransam çok soğuksun diyorlar. Samimi davransam iyi hoş tamam. Ama moralimin bozuk olduğu bir an olsun hemen yine kötülerler. Çünkü ben insan değilim benim suratım asılamaz. Yani öyle istiyor çevremdekiler.
AynenSiz de mi aynı duygular içindesiniz ?
Evet onun da farkındayım. Sen kalk onca iyilik yap 1 kötü şeyini görsün hepsini silerler. İşin içinden çıkamadığımdan bi doktora görüneceğim. Hayattan soğuttular sağolsunlar.Valla aynı beni anlatmışsin. Ben canım nasıl istiyorsa öyleyim
Kötüde deseler umrumda değiller. Otrup kendilerine baksınlar. Amaan insanları memnun etmek zor 10 iyilik yapsan 1 tanede kötülük yapsan o 10 iyiliğini siler atar insanoğlu nankör kötü olursun. En iyisi diyorum Allah'a yönelmek onunla konuşmak.