Bülent Ersoy erkekliğe dönmeye! karar verdi
Kadir İnanır, Tarık Akan ve Cüneyt Arkın dünyanın en tipsiz jönleri seçildi ( boowwwww çok büyük yalan oldu be)
Sabah kalkıp saate baktığında daha alarmın çalmasına 2 saat olduğunu gören genç, mutluluktan uyuyamadı...
Bülent Ersoy sübyancılıktan tutuklanmış
Çevremizdeki uçakları bilirsiniz; hepsi tekdüzedir, tamamı uçar ve sürekli aynı sesi çıkarırlar. Bilim dünyası işte tüm bu tekdüzeliğe karşı yepyeni bir icat geliştirdi. İngilizce adı Nofly Plane olan yeni alet, bilim dünyasında büyük heyecan yarattı.
Türkçeye Uçmayan Uçak olarak tercüme edilen bu uçak, diğer uçaklardan çok farklı.
İlk olarak Fransanın Lyon kentinde deneme uçmayışlarına katılan Nofly Plane, üreticilerinden tam not aldı. Uçmayan uçak ile ilk kez tanışan Fransızların oldukça heyecanlı olmaları gözden kaçmadı.
puhahabülent ersoy haberine koptum ay evet canım ama oyunun adı üstünde yalan haber uydurma ,yoksa tarık akan,kadir inanır hiç tipsiz jön seçilirler mi,tövbe
beren saate hollywood'dan teklif gelmişdünyaya açılıyor bizim fatmagül
Kız bi ara yazarken acaba çarpılırmıyım diye tırstım bu adamlara insan çirkin demeye utanır ayol
ay bir ayağın hava da yazsaydın sen de canım
Hakkarinin Düzpınar ilçesine bağlı, Dağönü mezrasında dün gece saatlerinde dinozor görüldüğü iddiaları birçok kişiyi heyecanlandırdı. Haberin erken duyulması ile çevre köy ve illerden onbinlerce kişi Dağönü mezrasında toplandı.
Dinozoru gördüğünü iddia eden 78 yaşındaki Hüseyin Canpınar habercilere açıklamalarda bulundu: Koyunlarımı otlatırken önümdeki taşa dikkat etmedim ve kayıp düştüm; daha sonra ağzımdan düşen takma dişlerimi ararken, Cilo Dağının yamaçlarından aslana benzer bir kükreme sesi duydum. Kafamı çevirir çevirmez koca bir dinozorun çok yakınımda olduğunu farkettim. Yaklaşık 30-35 metre boyundaki koca dinozora Hoşt deyince dinozor bana ters ters baktı ve gülerek alaycı bir tavırla yamaç dibinden tepenin arkasına kaçtı, ben de korktuğumdan ve dinozorun aç olup beni mideye indirebilme ihtimali olduğunu düşündüğümden, peşinden gidemedim.
Gece gece aklıma gelmedi
Son dakika : Mehmet Ali Birand diksiyon kursuna yazıldı kurstakilerin diksiyonu bozuldu
Hakkarinin Düzpınar ilçesine bağlı, Dağönü mezrasında dün gece saatlerinde dinozor görüldüğü iddiaları birçok kişiyi heyecanlandırdı. Haberin erken duyulması ile çevre köy ve illerden onbinlerce kişi Dağönü mezrasında toplandı.
Dinozoru gördüğünü iddia eden 78 yaşındaki Hüseyin Canpınar habercilere açıklamalarda bulundu: Koyunlarımı otlatırken önümdeki taşa dikkat etmedim ve kayıp düştüm; daha sonra ağzımdan düşen takma dişlerimi ararken, Cilo Dağının yamaçlarından aslana benzer bir kükreme sesi duydum. Kafamı çevirir çevirmez koca bir dinozorun çok yakınımda olduğunu farkettim. Yaklaşık 30-35 metre boyundaki koca dinozora Hoşt deyince dinozor bana ters ters baktı ve gülerek alaycı bir tavırla yamaç dibinden tepenin arkasına kaçtı, ben de korktuğumdan ve dinozorun aç olup beni mideye indirebilme ihtimali olduğunu düşündüğümden, peşinden gidemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?