yalan haber uydurmaca

malist

yine yeniden=)
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
690
0
66
selam kızlar yeni oyunumuz şöyle ,konu başlığından da anlayacağınız gibi yalan haber uydurup,buraya yazıyorsunuz.
örneğin: mahsun kırmızıgül,seda sayan aşkı yeniden alevlendi ya da öğrenci harçlarına artık zam gelmeyecek gb yalan haberler uydurabilirsiniz

Bülent Ersoy erkekliğe dönmeye! karar verdi

Kadir İnanır, Tarık Akan ve Cüneyt Arkın dünyanın en tipsiz jönleri seçildi ( boowwwww çok büyük yalan oldu be )

Sabah kalkıp saate baktığında daha alarmın çalmasına 2 saat olduğunu gören genç, mutluluktan uyuyamadı...

Seyahat firmasının sunmuş olduğu wi-fi hizmetini kullanmakta ısrarcı olan genç, İzmir-Ankara arası üçüncü seferinde google'ı görüntülemeyi başardı...

"Ailemden çekiniyorum, o yüzden Facebook'ta ilişki durumumu gösteremem" yalanı yine sonuç verdi...

Çevremizdeki uçakları bilirsiniz; hepsi tekdüzedir, tamamı uçar ve sürekli aynı sesi çıkarırlar. Bilim dünyası işte tüm bu tekdüzeliğe karşı yepyeni bir icat geliştirdi. İngilizce adı “Nofly Plane” olan yeni alet, bilim dünyasında büyük heyecan yarattı.

Türkçeye “Uçmayan Uçak” olarak tercüme edilen bu uçak, diğer uçaklardan çok farklı.

İlk olarak Fransa’nın Lyon kentinde deneme uçmayışlarına katılan Nofly Plane, üreticilerinden tam not aldı. Uçmayan uçak ile ilk kez tanışan Fransızlar’ın oldukça heyecanlı olmaları gözden kaçmadı.

Hakkari’nin Düzpınar ilçesine bağlı, Dağönü mezrasında dün gece saatlerinde dinozor görüldüğü iddiaları birçok kişiyi heyecanlandırdı. Haberin erken duyulması ile çevre köy ve illerden onbinlerce kişi Dağönü mezrasında toplandı.

Dinozoru gördüğünü iddia eden 78 yaşındaki Hüseyin Canpınar habercilere açıklamalarda bulundu: “Koyunlarımı otlatırken önümdeki taşa dikkat etmedim ve kayıp düştüm; daha sonra ağzımdan düşen takma dişlerimi ararken, Cilo Dağı’nın yamaçlarından aslana benzer bir kükreme sesi duydum. Kafamı çevirir çevirmez koca bir dinozorun çok yakınımda olduğunu farkettim. Yaklaşık 30-35 metre boyundaki koca dinozora ‘Hoşt’ deyince dinozor bana ters ters baktı ve gülerek alaycı bir tavırla yamaç dibinden tepenin arkasına kaçtı, ben de korktuğumdan ve dinozorun aç olup beni mideye indirebilme ihtimali olduğunu düşündüğümden, peşinden gidemedim”.

Bülent Ersoy erkekliğe dönmeye! karar verdi

Kadir İnanır, Tarık Akan ve Cüneyt Arkın dünyanın en tipsiz jönleri seçildi ( boowwwww çok büyük yalan oldu be )

puhaha bülent ersoy haberine koptum ay evet canım ama oyunun adı üstünde yalan haber uydurma,yoksa tarık akan,kadir inanır hiç tipsiz jön seçilirler mi,tövbe

öyle güzel uydurulmuş ki,gerçekçi geldi bi an

puhaha bülent ersoy haberine koptum ay evet canım ama oyunun adı üstünde yalan haber uydurma,yoksa tarık akan,kadir inanır hiç tipsiz jön seçilirler mi,tövbe

Kız bi ara yazarken acaba çarpılırmıyım diye tırstım bu adamlara insan çirkin demeye utanır ayol

ay canım,bu topik,tam senlik he ,gerçekçi ama iyi uydurma haberler üretiyorsun

Maşallah şekerim ya ne sallama kabiliyeti varmış sende hayal dünyan çok geniş maşallah Allah bozmasın o kadar düşünsem böyle komik birşey yazamazdım tebrik ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…