yalan haber uydurmaca

:90::90::90: inanmayim de ışınlan ,merak ettim seni

merak edilesi bi kızım aslında 1.80 boyunda, 58 kilo, mavi gözlü, buğday tenli, parmakları kalem, muhabbeti bir alem, burnu fındık ağzı gayfe fincanı, bir yürür sallarım sincanı, görünce beni kaynar delikanlıların kanı, sevgilim yandan murat boz, arkadan aratmaz tarkanı, bi vurdum mu oturturum bana laf atanı sarkanı..alın size uydurmaca yalan haber...yalancılıın böylesi de görülmemiştiiiir naaaaber:))))

Allah seni bildiği gibi yapsın kız valla ilk satırı okurken ağzım açıldı hay maşşallah dedim ne hatunlar var sonu hüsranla bitti

ahahaha bravoo

Efendim Kadınlar Kulübü' nü ilk ben buldum, kadınlara özel bir kulüp yapalım dedim deyiş o deyiş patladı gitti

Ye canım ye onlar sana yağ olarak kesinlikle geri dönmez elektrik,su, doğalgaz olarak döner

yedim bile,bir dilim ekmek bu aralar kilo alma korkum yok(zayıflamışsın diyen çok olunca(ay topik yalan haber uydurmaca olunca,bunu da inanmazsınız şimdi)

yedim bile,bir dilim ekmek bu aralar kilo alma korkum yok(zayıflamışsın diyen çok olunca(ay topik yalan haber uydurmaca olunca,bunu da inanmazsınız şimdi)

Ozaman afiyet bal şeker olsun ben yiyemiyorum kilo alcam diye sen ye şekerim

aynı benim gbsin. bak aklıma ne geldi ,bir gün arkadaşıma didim ki aşk zor be hatun dedim,o da ki tepki-neyy açlık mı

Efendim Kadınlar Kulübü' nü ilk ben buldum, kadınlara özel bir kulüp yapalım dedim deyiş o deyiş patladı gitti
:)))aa o da birşey mi ilk gocam gabagulaktan ölünce dışarıdan liseyi bitirdim, sonra anadolu üniv. açıköğretim-ki bilionuz diplomada açıköğretim yazmıo- tıbbı bitirip amerikonun nevada kasabasındakü gimnasyumda yüksek yapıp ülkeme dönüp bi daha kimseciklerin gocaları kabakulaktan ölmesin diye geri dönüş planlarken yüksek topuklu ayakkabı ile uçağa yetişmeye çalışırken birden balkonda anneannemden kalan içdonumu unuttuğumu fark edip eve geri döndüm ki benim nevadadaki ev çok yüksekteydi bilionuz mu ben de içdonumu alacaam diye aşağı sarkarken yüksekten düştüm ki aşağıda havuz varmış allahtan ki benim de cansimitlerim saolsun yüzmeyi de bilmem ya onlar hayatımı kurtardı...demek ki napıyor muşuz? gocanıza evlenmeden önce gabagulak aşısı yaptırıp cansimitlerinizle mutlu yaşamayı öğreniyormuşuz...ammma saçmaladım bea:)

Ozaman afiyet bal şeker olsun ben yiyemiyorum kilo alcam diye sen ye şekerim

:90: hatta şöyle yapabilsek,sen ye ben kilo alayım (uyduruk haber değil ;ama uyduruk fikir) bu arada donan pcmiz beni deli etmekte,ama aldığım son duyumlara göre yeni üretilecek olan bilgisayarlar donduğu an,lütfen düzelir misin denildiği an ,düzelen bilgisayarlar pek yakında piyasa da olucakmış

hehe o kadarı da zaten pek bi sıkıcı olurdu,her şey mükemmel olması,azcık kilolu olacağız ki ,kilo verince sevenelim ya da tam tersi, boyumuz kısa olsa bile,topuklu ayakkabı alıp,uzun gözüktüğümüz an sevinelim(rumuzolyana)

hehe saçmalamak bazen çok keyfi verici:90::90: ama okuyunca hoşuma gitti valla

yok vallaha hiç de sıkıcı olmazdı ben mutlu olacak bişeyler bulurdum:) ama yok ya 1.80 olmak istemezdim zaten 1.75'im erkek standardı da malum koca bulamayıp evde kalırdım ya da düğünüm de babet giymeyi göze alıp kendimden kısa biriyle idare etmek zorunda kalırdım:)

yalan mı? içerikli şarkılar yasaklandı erzurumun bir ilçesinde yaşayan erdem G.(25) dışarıda göz koyduğu bir kıza laf attığı için tutuklandı.. tutuklanmasına sebep olan şarkıysa, yalan mı? yalan mı dondurmayı yalan mı oldu!

he he he tck' nun 105. maddesi uyarınca cinsel tacizden yatar vallaha şikayetten vazgeçmezse hatun iyiymiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…