Seyahat firmasının sunmuş olduğu wi-fi hizmetini kullanmakta ısrarcı olan genç, İzmir-Ankara arası üçüncü seferinde google'ı görüntülemeyi başardı...
müjde! iç gösteren lensler çok yakında türkiye'de.. artık hiçbirşey gizli kalmayacak
cüneyt arkın seçilebilir ama bence. hiç beğenmem
:90::90::90: inanmayim de ışınlan ,merak ettim seni
merak edilesi bi kızım aslında 1.80 boyunda, 58 kilo, mavi gözlü, buğday tenli, parmakları kalem, muhabbeti bir alem, burnu fındık ağzı gayfe fincanı, bir yürür sallarım sincanı, görünce beni kaynar delikanlıların kanı, sevgilim yandan murat boz, arkadan aratmaz tarkanı, bi vurdum mu oturturum bana laf atanı sarkanı..alın size uydurmaca yalan haber...yalancılıın böylesi de görülmemiştiiiir naaaaber:))))
merak edilesi bi kızım aslında 1.80 boyunda, 58 kilo, mavi gözlü, buğday tenli, parmakları kalem, muhabbeti bir alem, burnu fındık ağzı gayfe fincanı, bir yürür sallarım sincanı, görünce beni kaynar delikanlıların kanı, sevgilim yandan murat boz, arkadan aratmaz tarkanı, bi vurdum mu oturturum bana laf atanı sarkanı..alın size uydurmaca yalan haber...yalancılıın böylesi de görülmemiştiiiir naaaaber:))))
kızlar siz yalan haber uyduradurun,ben gideyim tıkanıyim (bakın ,bu yalan değil işte )
Ye canım ye onlar sana yağ olarak kesinlikle geri dönmez elektrik,su, doğalgaz olarak döner
he he he :) anam öyle bi hatun olsam kk' da kendime güzellik şifası arar duru muyum :)
yedim bile,bir dilim ekmek bu aralar kilo alma korkum yok(zayıflamışsın diyen çok olunca(ay topik yalan haber uydurmaca olunca,bunu da inanmazsınız şimdi )
iviiit ben yazdım bnm öle saçmalamalarım vardır arkadaşlarım arasında adım çıktı zaten olmıcak bişiyi alakasız bişiye benzetme olsun uydurma konusu olsun. geçen sinemaya gittiğimizde candis(kendis) diye bi kı vardı onu duyunca aklıma kandilli rasathanesi geldi dediğimde tüm sıra gülmüştü
:)))aa o da birşey mi ilk gocam gabagulaktan ölünce dışarıdan liseyi bitirdim, sonra anadolu üniv. açıköğretim-ki bilionuz diplomada açıköğretim yazmıo- tıbbı bitirip amerikonun nevada kasabasındakü gimnasyumda yüksek yapıp ülkeme dönüp bi daha kimseciklerin gocaları kabakulaktan ölmesin diye geri dönüş planlarken yüksek topuklu ayakkabı ile uçağa yetişmeye çalışırken birden balkonda anneannemden kalan içdonumu unuttuğumu fark edip eve geri döndüm ki benim nevadadaki ev çok yüksekteydi bilionuz mu ben de içdonumu alacaam diye aşağı sarkarken yüksekten düştüm ki aşağıda havuz varmış allahtan ki benim de cansimitlerim saolsun yüzmeyi de bilmem ya onlar hayatımı kurtardı...demek ki napıyor muşuz? gocanıza evlenmeden önce gabagulak aşısı yaptırıp cansimitlerinizle mutlu yaşamayı öğreniyormuşuz...ammma saçmaladım bea:)Efendim Kadınlar Kulübü' nü ilk ben buldum, kadınlara özel bir kulüp yapalım dedim deyiş o deyiş patladı gitti
Ozaman afiyet bal şeker olsun ben yiyemiyorum kilo alcam diye sen ye şekerim
:)))aa o da birşey mi ilk gocam gabagulaktan ölünce dışarıdan liseyi bitirdim, sonra anadolu üniv. açıköğretim-ki bilionuz diplomada açıköğretim yazmıo- tıbbı bitirip amerikonun nevada kasabasındakü gimnasyumda yüksek yapıp ülkeme dönüp bi daha kimseciklerin gocaları kabakulaktan ölmesin diye geri dönüş planlarken yüksek topuklu ayakkabı ile uçağa yetişmeye çalışırken birden balkonda anneannemden kalan içdonumu unuttuğumu fark edip eve geri döndüm ki benim nevadadaki ev çok yüksekteydi bilionuz mu ben de içdonumu alacaam diye aşağı sarkarken yüksekten düştüm ki aşağıda havuz varmış allahtan ki benim de cansimitlerim saolsun yüzmeyi de bilmem ya onlar hayatımı kurtardı...demek ki napıyor muşuz? gocanıza evlenmeden önce gabagulak aşısı yaptırıp cansimitlerinizle mutlu yaşamayı öğreniyormuşuz...ammma saçmaladım bea:)
hehe o kadarı da zaten pek bi sıkıcı olurdu,her şey mükemmel olması,azcık kilolu olacağız ki ,kilo verince sevenelim ya da tam tersi, boyumuz kısa olsa bile,topuklu ayakkabı alıp,uzun gözüktüğümüz an sevinelim(rumuz olyana )
yalan mı? içerikli şarkılar yasaklandıerzurumun bir ilçesinde yaşayan erdem G.(25) dışarıda göz koyduğu bir kıza laf attığı için tutuklandı.. tutuklanmasına sebep olan şarkıysa, yalan mı? yalan mı dondurmayı yalan mı oldu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?