kendisini aldatan kocasını evire çevire döven kadın kadınlar kulubündeki kadınlar tarafından saatlerce ayakta alkışlandı.hırsını alamayan kadın kendisine kötü davrannan kv ve görümcesinide bir güzel patakladığı içinde kkdan alkışları toplayarak rekorlar kitabına alındı.... kocası mor gözlerle affet karıcım diye sokak kapısının önünde ser sefil perişan yatıyıor.. müge anlı hanım söz sizde ....
ah nerede o günler :44: olması gereken bu ;ama bu dediklerinin tersine yasalar çıkıyor cnmbu haber ancak yalan haber olarak çıkar karşımıza zaten,iyi yalan haber uydurdun yani cnm
kendisini aldatan kocasını evire çevire döven kadın kadınlar kulubündeki kadınlar tarafından saatlerce ayakta alkışlandı.hırsını alamayan kadın kendisine kötü davrannan kv ve görümcesinide bir güzel patakladığı içinde kkdan alkışları toplayarak rekorlar kitabına alındı.... kocası mor gözlerle affet karıcım diye sokak kapısının önünde ser sefil perişan yatıyıor.. müge anlı hanım söz sizde ....
ahhhhhhh keske gercek haber olsaydı ya acıkcası duymak ıstedıgım seyler geldı dırek aklıma bu ulkede benı encok üzen insanlarımızın ekonomik zorlukların altından kalkamaması ve bayanlarımızın ıhanete ve sıddede maruz kalması
yalan haber uydurmaca dıyınce olmasını ıstedıgım seylerı yazmak ıstedım galıba yalan haber olmaktan ılerı gıdemezler zaten
Kız malist özel mesaj alanın dolu diyo sil canım onları özel mesaj atamıyorum sanasildikten sonra bana özelden mesaj atta sana atmaya çalıştığım mesaj gitmiş mi gitmemişmi bi bildir şekerim ona göre tekrar atim
fatma gülün suçu ne dizisi gelecek hafta maddi imkansızlıklardan ötürü sonlandırılacak :)
Sütten ağzı yanan Milli Eğitim Bakanlığı, rotayı şalgam suyuna çevirdi... :dddd
Evet sevgili okurlar ;
Girer misin girmez misin? adli yeni bir yarişma programı tvde yayinlanmaya başladi.
Buna göre yarışmacılar hapishaneye tikiliyor ve birbirlerini döve döve hapisten atmaya çalışıyor...
Hapisten en son çıkan kişi 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oluyor :))))
ikiz erkeklermis bu seferkiler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?