yalan haber uydurmaca

Ahahahaha bu süper yaa

ah nerede o günler :44: olması gereken bu ;ama bu dediklerinin tersine yasalar çıkıyor cnm bu haber ancak yalan haber olarak çıkar karşımıza zaten,iyi yalan haber uydurdun yani cnm

ahhhhhhh keske gercek haber olsaydı ya acıkcası duymak ıstedıgım seyler geldı dırek aklıma bu ulkede benı encok üzen insanlarımızın ekonomik zorlukların altından kalkamaması ve bayanlarımızın ıhanete ve sıddede maruz kalması
yalan haber uydurmaca dıyınce olmasını ıstedıgım seylerı yazmak ıstedım galıba yalan haber olmaktan ılerı gıdemezler zaten

hehehhehehehe sürünsün ki aklı başına gelsin.:90:

ay ne de doğru yazmışsın canım:97: maalesef ki anca yalan haber olarak duyarız ,o yazdıklarını

Kız malist özel mesaj alanın dolu diyo sil canım onları özel mesaj atamıyorum sana sildikten sonra bana özelden mesaj atta sana atmaya çalıştığım mesaj gitmiş mi gitmemişmi bi bildir şekerim ona göre tekrar atim

=)tamam şekerim,siliyorum şimdi

Yalan Dünya Dizisi'nin Orçun'u Bartu Küçükçağlayan Senarist ve oyuncu Gürse Birsel'le sette tartıştı ve Bartu Küçükçağlayan diziden ayrılma karar aldı ve seti terk etti
Kod:

erol köse yaptığım tüm bu saçmalıklardan çok pişmanım diyerek milyonların önünde ağladı

Sütten ağzı yanan Milli Eğitim Bakanlığı, rotayı şalgam suyuna çevirdi... :dddd

Evet sevgili okurlar ;

Girer misin girmez misin? adli yeni bir yarişma programı tvde yayinlanmaya başladi.

Buna göre yarışmacılar hapishaneye tikiliyor ve birbirlerini döve döve hapisten atmaya çalışıyor...

Hapisten en son çıkan kişi 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oluyor :))))

ahahahaha gerçek haber gibi olmuş inanasım gelmedi değil he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…