- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
grip olan genç, kıskanç sevgilisiyle buluşma gününde gidemeyeceğini söyleyince ayrıldılar.. sümük sevgilileri ayırır mı demeyin! bebeğim bugün gelemeyeceğim NEZ'leyim cümlesi ayrılık getirdi.
yüzük geleneği, ilk olarak orta parmak göstermeyle başlamıştır. iki arkadaş birbirlerine hareket cekerken oynadıkları arabanın lastiğini yerden bulup fırlatınca diğerine, parmağına girmiştir ve hoş durduğunu farkedip barış imzalamışlardır
-> Eskişehir Anadolu Üniversitesi Bahar Şenliklerinde 6. kez Üst Üste Sahne Alan Şebnem Ferah'a Fahri Doktora Ünvanı Verildi..
-> "Beni benden alırsan seni sana bırakmam" cümlesindeki özneyi aramak üzere odasına kapanan edebiyat öğretmeni Fahri Durmaz'dan hala haber alınamıyor...
-> Yılmaz Özdil'in yazısını herkesten önce Facebook'ta paylaşmak isteyen genç, gazete dağıtım aracını soydu...
Yine , yeniden karşınızdayım..
puhahahhahha ,çok güzelmiş bunlaryine,yeniden karşımızda olmanın verdiği mutlulukla teytey ahey ahey
eheh bu konu tam bana hitap eden cinsten ya.ben bu yazıları okurken kahkahalara boğuluyorum çoğu zaman.moral düzeltmek için birebirler.
:90::90: ay kesinlikle tatlım,bunları okudukça moralim,keyfim yerine geliyor
ben aklıma geldikçe yazarım canım buraya.gülelim hep beraber..
Yaz boyunca tüm ülkeyi üzüntüye boğan ve önü bir türlü alınamayan orman yangınlarının sebebi, Ormancılar ve Oduncular Birliğinin yoğun araştırmaları sonucunda tespit edildi. Daha önce internette yaptıkları anketlerde ve araştırmalarda birbirinden çok farklı sonuçlara ulaşan görevliler, sonunda doğru sonucu açıkladılar. İnternette yaptıkları anketlerde orman yangınlarına sebep olarak vatandaşın büyük bir çoğunluğu küresel ısınma tehlikesini gösterdi. Hatta bazı vatandaşlar ünlü pokemonlardan Charizard ı bile yangınlardan sorumlu tuttu.
Eki Görüntüle 259922
Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan son açıklamaya göre bir başkası tarafından üretilmiş herhangi bir ürünün, rızası olmadan alınamayacağını, internetten indirilemeyeceğini belirtildi. Bunu yapanların günah işlediğini belirten Diyanet İşleri Başkanı ayrıca şunları söyledi: Telif haklarına riayet, dinen gereken bir husus. Telif haklarını korumamız lazım. Başkasının yazdığını onun izni, onayı olmadan indirerek onu kendinize mal etmek doğru değil. Bir insanın emeğinin rızası dışında elinden alınması doğru değil.
Korsan müzik dinlemenin günah olduğu ise anlayamayanlar için aşağıdaki şemada açıkça belirtiliyor:
Eki Görüntüle 259929
Aziz Yıldırım'ın Askerlik yapmamak için kullandığı ÇÜRÜK Raporunu, Şimdi de hapisten kurtulmak için kullanacağı belirtiliyor.
okulumuz bu yılda tasıncakmışşşşşş((4 yıldır bu yalan haberle kandırıldık yine var söylenti yine yalannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?