Yalan mı söylüyor?

Bu kadar her detayı olasılığı hesap etmeyin, kapayın gözünüzü biraz, aklınızda bir köşede kalsın. Eğer devamı gelirse düşünürsünüz. Böyle yaşanmaz. Her erkek aldatmaz

Harfler benzemiyor olabilir ama telaffuz olarak benziyordur belki oğlunuzun ismine. Bence yanlışlık olmuş eşiniz doğru söylüyor

Sesle yazınca saçma sapan şeyler yazıyor.

Geçen eşimle konuşurken adama bugün işten biraz erken çıkacağım çarşıya gideceğim ulaşamazsan merak etme (şarjım azdı) derken otele gideceğim demişim.
Ne alaka çarşı ile otel ama dedim işte. Kocam da söylediğim saatte görüntülü aradı :) herhalde otelde miyim diye baktı. Pimpirik olmayın bu kadar

Esiniz oglu ve sizinle gidecegi yemegin mesajini metresine mi yolluyordu? Bunu mu ima ediyorsunuz? Boyle ise tam bir sacmalik!

Sahsen boyle bir surum olsa esim aynini yaptiraa, esim bana guvenmiyor diye bozulurdum..ama erkeklerede guven olmaz

Klavyeden bazen alakasız bir şekilde oluyor daha geçen başıma geldi. Bence hemen bu şekilde düşünmeyin ya. Bu kadar güvenmiyormusunuz eşinize

Yok sanmıyorum bende bir kere eşime bambaşka ve hiç kullanmadığım bir isimle mesaj atmıştım. Oda başta şaşırdı ama klavye hatası oluyor işte. Özellikle de sesle yazılan mesajlarda

Bu şekilde her şeyden işkillenilen durumlarda sorunun sadece bir mesaj olmadığını düşünüyorum

Ben çok kullanırım sesli mesajı sesli söylerim yazı gider , basıma çok geldi benim de ben eşinizi haklı buldum

E iş yerinden biridir onla yazışması vardır iş için yanlış anlama.
Sende olayı büyütünce sesli yazdım demiştir uzamaması için.
Yani ben böyle düşündüm.
Yada çok salak açık verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…