• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalan söyledi.

nasıl tavır sergilemeliyim?

Mesela bu durumu görmezden gelin.. adamdan sürekli rapor istemeyin.. Yok face fotosu yok bilmem ne.. ikili ilişkilerde güvenmeniz gereken ilk kişi kendinizsiniz. .

Siz bu şekilde davranarak hiçbirşeye engel olamazsınız bunu anlayın ilk önce sadece geciktirirsiniz.
Karşınızdaki kim olursa olsun size karşı bir hata yapacaksa siz kafesede koysanız yapar bu sizin değil karşınızdakinin elindeki bir durum..
Ayrıca her zaman savunduğum bir şey vardır ki .. önemli olan adamın özgür olduğunda elinde imkanı varken neler yapacağıdır.. gerçek güven budur.

Mesela bu durumu görmezden gelin.. adamdan sürekli rapor istemeyin.. Yok face fotosu yok bilmem ne.. ikili ilişkilerde güvenmeniz gereken ilk kişi kendinizsiniz. .

Siz bu şekilde davranarak hiçbirşeye engel olamazsınız bunu anlayın ilk önce sadece geciktirirsiniz.
Karşınızdaki kim olursa olsun size karşı bir hata yapacaksa siz kafesede koysanız yapar bu sizin değil karşınızdakinin elindeki bir durum..
Ayrıca her zaman savunduğum bir şey vardır ki .. önemli olan adamın özgür olduğunda elinde imkanı varken neler yapacağıdır.. gerçek güven budur.
yapıcı yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim, haklısınız

1000 gül 1000 güle ,1000 güle çıldırmazsan hadi sana güle güle demiş gibi bişeler,bide gül gül dedi bülbül güle gül gülmedi gitti var,buda güzel.

:KK70::KK70::KK70: Kurban olayım bu forumda sorunları düzgün yazın da tekerlemeye dönmeyelim bizde.. Alemsiniz..

Bence mesajın içeriğini söylememesi hata,
Onun dışında sizin yaptığınızda hiç hoş değil.

Yahu sevgilinizden gizli onun hesaplarına giriyorsunuz ve bunun ondan haberi yok sizde hiç mi hata yok? o sizin tahminle şifrelerinizi bulsa sürekli baksa sonra yazdığınız çok basit bir yoruma laf etse kızmaz mısınız gerçekten sen beni mi gözetliyorsun güvenmiyor musun diye böyle ilişki olmaz şüpheyle. Ayrıca tahminle nasıl bulunuyor bunlar ve o bloğa üye olduğunu nereden bildiniz de şifresini girip baktınız? bence saygısızlık bu. Yaptığında da birşey yok o kadar gül almışsın nasıl çıldırmamışsın demiş ne yani.

gülleri sevgiliniz mi yollamış anlamadım ki? 1000 tl olduğunu falan nasıl biliyor o yollamadıysa

Herkes yalan söyler. Beyaz yalanlar. Söylemiyorum diyen varsa zaten en büyük yalancı odur. Böyle yalan yakalamaya çalışmakla hep mutsuz olursunuz söyleyeyim. Sevgilinizin maillerini hesaplarını filan da kurcalamayın, nahoş bir hareket bence...

Sizinle beraber bizde olayı yaşamışız gibi anlatıyorsunuz anlamaya çalışamıyorum bile. Tek anladığım onun haberi olmadan hesaplarına girdiğiniz gerisini anlamak imkansız.
Söylediği yalan basit bişeyse takmayın kafaya unutun gitsin ozaman herkes beyaz yalan söyler

Yahu sevgilinizden gizli onun hesaplarına giriyorsunuz ve bunun ondan haberi yok sizde hiç mi hata yok? o sizin tahminle şifrelerinizi bulsa sürekli baksa sonra yazdığınız çok basit bir yoruma laf etse kızmaz mısınız gerçekten sen beni mi gözetliyorsun güvenmiyor musun diye böyle ilişki olmaz şüpheyle. Ayrıca tahminle nasıl bulunuyor bunlar ve o bloğa üye olduğunu nereden bildiniz de şifresini girip baktınız? bence saygısızlık bu. Yaptığında da birşey yok o kadar gül almışsın nasıl çıldırmamışsın demiş ne yani.
tamam haklısınız benim yaptığım kötü bir şey. ben mesaj attı diye kızmadım bana yalan söylediğine kızgınım

Sizinle beraber bizde olayı yaşamışız gibi anlatıyorsunuz anlamaya çalışamıyorum bile. Tek anladığım onun haberi olmadan hesaplarına girdiğiniz gerisini anlamak imkansız.
Söylediği yalan basit bişeyse takmayın kafaya unutun gitsin ozaman herkes beyaz yalan söyler
fenomen bir Kıza mesaj atmış. kız sevgilisinden 1000adet gül almış bu kadar para nasıl çıldırmıyosun demiş. ama kız sonra hesabını kapatmış galiba ismi çıktığı önceden çıkıyordu. ben sorduğumda ise içeriği yalan söyledi birisine küfür ettim göster miyim dedi

Siz bildiginiz bir seyi sormasaydiniz sevgiliniz yalan soylemeyecekti. Hesaplari kontrol ettiginize gore bir supheniz var gercekten.

Back
X