• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan soyledigimi idda ederek yapmadigini birakmadi ?

Cidden boyle olmayan erkekler varmidirki disarda ?
Ayrica seni zorda birakip yalana mecbur eden de kendisi, onu hakli cikarmaya calisacagina sana yaptiklarina bi bak.. Diken ustundesin ve korku halindesin.. Normal mi sence? Benim bildigim, insanlar mutlu olmak/olduklari icin bi iliskiyi surdururler, hakaret ve baskiya maruz kalmak icin degil..

Muhtemelen yasin cok buyuk degil.

Buradaki ablalarini iyi dinle.

Ailen sana o kadar emek vermis buyutmus.

Elalemin kendini bilmezi gelip babanla gitmeyeceksin diyor.

Birde ustune kufrediyor.

Kendi adam olsa sana kufretmez zaten.

Elle tutulur bir yani yok bu iliskinin.
Kufur ediyor bide ustune yalvarip pisman olmami bekliyor

Büyük bir ihtimalle yalvarıp özür dileyip barışacaksın hatta bu adamla evlenmek için elinden geleni yapacaksın ama sadece şu yazılanları başkasının konusu gibi oku kendine bunları hak görüyorsan ne mutlu sana.

Cidden boyle olmayan erkekler varmidirki disarda ?
Sana su yaptigina bi baksana, yorumuna bi don de bak guzel kardesim.. Neye inandirdi seni boyle?
Kusura bakma ama deli misin? Allah'a bin şükür merhametli, sevgi dolu, anlayisli erkekler de var.. Diyelim ki sana denk gelmedi, ne yapacaksin, sırf hayatimda biri olsun diye surekli bu baskiyi mi cekeceksin? Yapma lutfen.. Yalniz kalman daha hayirli su adamdansa..
Hem birak bu korkulari, Allah a sigin, daha iyisi cikar insaAllah karsina, bile bile lades deme..

sallamamaya basladi beni bide ustune dediki yuzsuzmusun kizim sen hala ne yaziyorsun tutanmi var seni yanimda dedi ne yapicam ben bu hodukle

edit: 1 bucuk yillik cinsel yakinligimiz var beni hep karisi olarak goruyor bu yuzden 1 bucuk yildir boyle hep sen emanetimsin korumam lazim diyor gitme dediysem kotudur orasi diyor

:işsiz::işsiz:

Bir ilişkide kıskançlığı anlarım, kabullenemesem de hadi kısıtlamayı da anlarım ama hakaret ne demek ya? Bir erkeğe paspasın altında olduğunu hissettirirsen işte böyle ezer geçer. Ne haddine babanla gittiğin bir yere müdahale etmesi?

Kufur ediyor bide ustune yalvarip pisman olmami bekliyor

O sana kufrediyor sen hala onun icin mi uzuluyorsun.

Bak guzelim daha sevgiliyken kufreden seni kisitlayan insan evlenince siddet bile uygular.

Yazık etme kendine.

Cinsel yakınlık senin köle olmana sebep mi ? Evlenince neler gelecek başına ? Oku burda bikaç konuyu gör.

Tatlım yaşın kaç senin?
Ne diye çekiyorsun bu vitaminsizi?

Bakın siz 1 yıllık ilişkide, hayatınızı bu derece kontrol altına alma hakkını kendinde bulan, babanızın sözünün önüne geçerek güya onunla "Bu kızın sahibi kim?"cilik yarışına giren, bir de küfür kıyamet size hitap eden bir hadsizden, sevgili diye bahsediyorsunuz farkında mısınız?

4 yıllık kocam (ki kendisi çocukluk arkadaşımdır, senelerdir birbirimizi biliriz) gelip bana "Babanla oraya gitmeyeceksin!" vb. bir cümle kuramaz, izin almam. Aniden bir yere gideceksem haber ederim o kadar. Bu hastalıklı sahiplenmeden hoşlanıyorsanız, sizde de sorun vardır muhtemelen.

Sen kenidini ona cok kaptirdin oda bunu iyi biliyor. ve seni daha cok uzecek kaybetme korkusuda yok bence,senin kolay kolay ona tavir yapip rest cektigini gormemis eee bunlar ona yetiyor.hani sevgi varmi onu tam bilemicegim ama aliskanlik olmus o bir gercek sana karsi saygida yok simdiden seni ele gecirmis biliyor senin ondan vazgecemecegini tercube konusuyor eee yasanmisliklar ve kendimde senin gibiydi ben evliyim hani. ama senin bir sansin var gene demem o ki kendine bunu yapma hayatin boyunca sabrederek aglayarak ve mutsuz gecirceksin..eger bir mucize olursa anlarsa hatalarini duzeltir onu allahh bilir bir tek umarim hersey gonlunce olsun

Cinselik bir iliski yasiyorsun peki niye evlenmiyor seninle.ama gerci erkeklerin cogu kolay Elde edilen kizlarla evlenmeyi düsünmezler sende kaybetiginle kalirsin.

1 bucuk yillik cinsel yakinligimiz var beni hep karisi olarak goruyor bu yuzden 1 bucuk yildir boyle hep sen emanetimsin korumam lazim diyor gitme dediysem kotudur orasi diyor

Küfür ederek mi koruyor, emanete sahip çıkıyormuş? Yoksa aşağılayarak mı?

Birkaç şey daha söyleyip, konudan ayrılacağım; nitekim bu edilgenliğiniz, eli kolu bağlı tavrınız beni inanılmaz gıcık etti.

Evlenmeden böyle ise, evlendikten sonrasını tahmin etmek hiç güç değil. Bol dayaklı, küfürlü ve şu kafaya bakılırsa erkek adamım yaparım mantığı ile aldatılmalı bir gelecek sizi bekliyor. Siz, belki düzelir umuduyla yaptığınız çocuğunuzla bir başınıza, yediğiniz son küfür ile evde ağlamaklı bir halde otururken, (şimdiki sevgiliniz ve o zamanki) eşiniz, emanetini (yani sizi) eve bir güzel kilitleyip, kankalarıyla (elbette erkek adam olduğu için) alemlere akmaya devam edecek.

Sonra bir gün babanız arayacak, "Kızım özledik, gelmeyecek misiniz bu bayram da?" diyecek ve siz, sadece telefonun diğer ucunda ağlayıp kalacaksınız. Nitekim, eşiniz, incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten anne ve babanıza küstüğü için, sizin onlarla görüşmenize yasak koymuş durumda.

Çocuğunuza yeterince iyi bakmadığınızı düşünen kaynananız, evinize yerleşmiş, ses çıkaramıyorsunuz, neden? Çünkü eşiniz kodu mu oturtur, onun annesi her zaman haklıdır. Sonra bir gün canınıza tak eder, "Yeter artık" diye bol bağrışmalı bir kavga daha patlar aranızda. Ve eşiniz, tıpkı bugün dediği gibi, size kapıyı göstererek "İttir git" der. Maziye dalarsınız, "Ben nerede yanlış yaptım? Reva mıydı bana?" dersiniz... Ve... Bugün aklınıza gelir.

Böyle bir filmin fragmanını izliyorsunuz, buyurun artık, hayat sizin, ne yaparsanız yapın.

Cinsellik yasadim diye katlaniyorsun her hakaretine degil mi? Ve o da bunun cookk farkinda:KK51:
Ve bu durumu coook kullanip hayati zindan edecek ama evlenir onla sonra kizlar yardim edin basliginda baska bir konuda okuruz :KK12: esim vurdu,esim para vermiyor,evden cikmama izin vermiyor calistirmiyor vb

Konu sahibi ayril diyecem ama ayrilmiycaksin o yuzden yormiycam parmakciklarimi

Tahmin ediyorum ki yaşınız henüz küçük. Neden daha fresh, sevgi dolu, eğlenceli, saygılı flörtleri tercih etmiyorsunuz ki.. Biraz kendinize gelin, canlanın, yaşınızın gereği gibi davranmaya çalışın lütfen. Nedir bu böyle daha şimdiden 40yıllık birbirinden bıkmış karı kocalar gibi küfürlerin havada uçuştuğu muhabbetler.

Bu yaşlarınızı daha verimli daha anlamlı geçirmeye çalışın. Bu şekilde daha şimdiden yaşam kredinizi tüketmeyin. Zaten ilerde evlilik de olur, çocuk da olur şimdiden bu moda girmeye hiç gerek yok. Her şey zamanında ve yerinde güzeldir.

Babanla gitmişsin ya ne diye rahatsız oluyor gittiğin yerden ne hadsiz bi adam seni karısı olarak görüyormuşta o yüzdenmi küfürler edip yüzsüz olmakla itham ediyor sizi kendinize ne gareziniz var acaba

Back
X