Kizlar tamam hakli olabilir ama ne kufurler etti bana basitsin bile dedi dun dedimki aksam babamla biryere gidicez gunes gozlugu almaya dedim oda sevmedigim yer olmasin dedi cevap vermedim 5 kez aksama kadar farkli konusmalarda dedi bunu aksam oldu babam dediki oraya gidicez bende birsey diyemedim ya evde kalicaltim ya gidicektim bende gitti sen misin giden
Yapmadigi demedigi kalmadi dun uykuyu zehir etti bana yatti uyudu bugunde eger bidaha git dersen yemin ederim seni heryerden engellerim dedim siktie git dedi bende engelledim ama annesinin numaradi vardi
Ayip olir diye annesini engellemedim 2 saat sonra aferin sana diye yazdi ve annesinden engelledi beni 2 saat sonra ne yapmaya calisiyotsun diye aradim disari cikiyormus cok konusamadik mesaj atti bana bende muhanneti uzattim sonra sallamamaya basladi beni bide ustune dediki yuzsuzmusun kizim sen hala ne yaziyorsun tutanmi var seni yanimda dedi ne yapicam ben bu hodukle
edit: 1 bucuk yillik cinsel yakinligimiz var beni hep karisi olarak goruyor bu yuzden 1 bucuk yildir boyle hep sen emanetimsin korumam lazim diyor gitme dediysem kotudur orasi diyor
Sakin kacirma bu adami. Talih kusu konmus başina.Kizlar tamam hakli olabilir ama ne kufurler etti bana basitsin bile dedi dun dedimki aksam babamla biryere gidicez gunes gozlugu almaya dedim oda sevmedigim yer olmasin dedi cevap vermedim 5 kez aksama kadar farkli konusmalarda dedi bunu aksam oldu babam dediki oraya gidicez bende birsey diyemedim ya evde kalicaltim ya gidicektim bende gitti sen misin giden
Yapmadigi demedigi kalmadi dun uykuyu zehir etti bana yatti uyudu bugunde eger bidaha git dersen yemin ederim seni heryerden engellerim dedim siktie git dedi bende engelledim ama annesinin numaradi vardi
Ayip olir diye annesini engellemedim 2 saat sonra aferin sana diye yazdi ve annesinden engelledi beni 2 saat sonra ne yapmaya calisiyotsun diye aradim disari cikiyormus cok konusamadik mesaj atti bana bende muhanneti uzattim sonra sallamamaya basladi beni bide ustune dediki yuzsuzmusun kizim sen hala ne yaziyorsun tutanmi var seni yanimda dedi ne yapicam ben bu hodukle
edit: 1 bucuk yillik cinsel yakinligimiz var beni hep karisi olarak goruyor bu yuzden 1 bucuk yildir boyle hep sen emanetimsin korumam lazim diyor gitme dediysem kotudur orasi diyor
Kizlar tamam hakli olabilir ama ne kufurler etti bana basitsin bile dedi dun dedimki aksam babamla biryere gidicez gunes gozlugu almaya dedim oda sevmedigim yer olmasin dedi
seni heryerden engellerim dedim siktie git dedi bende engelledim
ne yapicam ben bu hodukle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?