Yalan soyledigimi idda ederek yapmadigini birakmadi ?

karısı olarak gormek ne demek degilsiniz ki ustelik insan karısı olarak gorse s.. git diyebilirmi nereden tutsan konuyu elde kalır boyle bir adamla evlenmeye kalkmayın cok buyuk bir hata olur

Bir güneş gözlüğü kötü sayılabilecek nerden alınabilir ki? Cok cok avm ye gitmişsiniz, hem de babanızla.
Hem ne var yani, alışveriş yapmak bu ne demek yalancısın su bu. Kusura bakmayın da kavga cıkarmak istrmiş, kaşının üstünde gözün var demiş çıkarmış o kavgayı.
Cinsellik yaşadıysanız da yaşadınız. Neden o olay oldu diye böyle bir hadsize boyun eğiyorsunuz ? Daha sevgiliylen böyle evlenince ne yapar size düşündünüz mü? Burada hiç mi konu okumuyorsunuz ortalık piskopat dolu, biri de sizinki.
Sen benim namusumsun ayakları da nedir ya, insan namusuna yalancısın der mi!

Altını çizdiğim cümleyi yuttunuz da çare mi arıyorsunuz, pesss

Yok artık babanla gittiğin yere de mi karışıyor. Bu babanıza da hakaret farkında mısınız? Babanız şuraya gitme dese inadına gidersiniz ya da beni kısıtlıyosun falan diye tartışırsınız ama...

Sakin kacirma bu adami. Talih kusu konmus başina.

Bence şey yapın; evlenin, sizi "niye bakkala gittin" diye dövsün, sonra siz "çocuk olursa düzelir" diye düşünüp çocuk yapın, ardından sizi çoluğunuzun çocuğunuzun da yanında öldüresiye dövsün, sonra burada konu açın "çok pişmanım, boşanırsam beni öldürecek" diye. İlişkinizin devamı bu gidişatta. Etrafta o kadar naif ruhlu insan varken ayılarla gezip tozmayı marifet mi sanıyorsunuz anlamadim ki.

İlk cümle haklı olabilir diye başlıyor ben daha ne diyeyim...
Kesin seviyorsundur da...
Her yerden engelleyin görüşmeyin bir daha. İnsan kendi hayatını böyle mahveder mi bile isteye?

Bir sürü konunuz var ya işle işlgili işte mezun olursam ne iş yapsam erasmus a mı gitsem vs. diye
onları unutun
bu adam sizi pencereden bile baktırmaz
babanız bir yere gitme dese ama benim özgürlüğüm diye ortalığı yıkarsınız
elin kırosu namusumsun otur oturduğun yerde deyince gururlanıyorsunuz
ne kadar ezik aciz bir profil
nefes alırken de izin alıyor musunuz

Anlamaya çalışıyorum çok seviyosundur ayrılmak istemiyosundur anlıyorum ama adamın ettiği küfür nedir. İnsanı en iyi kavgada tanırsın diye boşa dememişler. Aynı evin içinde imzadan güç alarak daha çok üstüne gelmez mi? Önceki konulara baktım sen hep bı tereddüt halindeydi bu çocukla ilgili zaten. Üzgünüm ama sevgilin kafandaki kadar "minnoş" değil

Babamla gidecegim yere kocam bile karisamaz. Hatta tek gidecegim yere de karisamaz. Cocuk musunuz ki size izin verme vermeme hakkini buluyor kendinde.

Yanımda babam var sen kimsin demek bu kadar zor mu?

Gitme dedim gitmeyeceksinin iki adım ötesi;
yemeyeceksin, giymeyeceksin, gülmeyeceksin, çalışmayacaksın, konuşmayacaksın bu liste böyle uzar gider.

Sen kimsenin emaneti değilsin, ne yapacağına tek başına karar verebilecek kabiliyetin var.

Beyin kimyanız mı bozuk böyle adamlara prim veriyorsunuz.

Kizlar tamam hakli olabilir ama ne kufurler etti bana basitsin bile dedi dun dedimki aksam babamla biryere gidicez gunes gozlugu almaya dedim oda sevmedigim yer olmasin dedi

yoo haklısın da

seni heryerden engellerim dedim siktie git dedi bende engelledim

Allah aşkına bunu diyen adamı tekrar niye ararsın?

ne yapicam ben bu hodukle

Ayrıl tabi ki. Adam küfretmiş ya. Karısı gibi görmesi saçmalığına da hiç girmiyorum. Karısı gibi görmesi babanla gideceğin yere karışmasına hak vermez zaten.

..sonra böyleleri ile evlenip ''pişmanım, boşanmak istiyorum ama korkuyorum " konuları ile çıkagelirsin.

Emanet ne yahu emanet ne?
Kadın kadındır emanet, korunacak eşya değildir.
Niye yapıyorsunuz bunu kendinize?
Okudukça delleniyorum burda.
Hadsiz zerzevat!

babanla gittiğin bir yere kötü diyen sevgili. kavga için bahane arıyor olmasın. gerçekten saçma tepkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…