- Konu Sahibi sentimiento
-
paket kontratı bitince hat kapanmaz, sadece paketin avantajlarından faydalanamaz hale gelir
yeni bir operatöre farklı numarayla geçmeyi düşünüyorsa kontör yüklemez, numarasını taşıyacaksa da hattı kapanmaz
uçak modu ne alaka onu anlamadım :44:
benimde anlamadığım nokta o zaten. hayır aynı numarayla başka operatöre geçeçek. sizce ne yapmalıyım akıllı davranmak istiyorum yardım edin
yok mu şöyle samimi ortak bir eşiniz dostunuz arkadaşınız, ona ulaşıp önemli birşey olduğunu ve kendisine mutlaka ulaşmanız gerektiğini söyleyin..
ben turkcellden vodafone a geçtim böyle bir şey yaşamadım, belki diğer operatörlerde olabilir
neden ona ulaşmanı istemiyor ona bakmak lazım bence, ona göre davranmak lazım
Merhaba size bi sorum olcak.
erkek arkadasim sabah beni arayip hat kontratim bitmis paketim yok o yuzden baska operatore gecicem suanda ucak modu gibi biseyde ulasamazsin haber veriyim dedi. Baskasindan aradi bu aradda. Haber vermesi cok ince, fakat paket kontrati bitince hat kapaniyo mu? Bi kere aradim kapali oldugunu soyluyor. Yalan soyledigini dusunuyorum sizce ???
SB ❤️
benim kardeşim de turkcell faturasızdan avea faturalıya geçti daha yeni. yeni hattın açılması nerdeyse bir hafta sürdü ama eski hattı da kapanmadı yenisi açılana kadar. gayet de ulaştık ona. bilmiyorum belki farklı bir durumu vardır seninkinin günahını almayim.
ne gürültüsüymüş :44:
siz ne düşünüyorsunuz ki :44:
illa o arkadaşıyla beraber olacak diye birşey yok ki, farklı yerlerde olabilirler
daha geçmek için başvuruda bulunmadıki ya bu akşam ya da yarın geçiçeğini söyledi. daha başvuru yok yani.
o zaman ulaşılır yani ki numara taşıyorsa yine ulaşılır başvurudan sonra. kardeşim de numara taşıdı çünkü sorun yaşamadık biz.
bir de gürültüden ne düşündün anlamadım ama o kadar kurma canım ya biraz bekle bakalım. derdi neyse çıkar üzme kendini
Merhaba size bi sorum olcak.
erkek arkadasim sabah beni arayip hat kontratim bitmis paketim yok o yuzden baska operatore gecicem suanda ucak modu gibi biseyde ulasamazsin haber veriyim dedi. Baskasindan aradi bu aradda. Haber vermesi cok ince, fakat paket kontrati bitince hat kapaniyo mu? Bi kere aradim kapali oldugunu soyluyor. Yalan soyledigini dusunuyorum sizce ???
SB ❤️
hattını baska operatöre tasısa bile diğer operatördeki hattı acılana kadar önceki hattından konusma gerceklestiebilir ben cok hat tasıdım ama bi kac saatlık ulasılamama problemim olmustur okadar
Bana akil verin ne demeliyim ona lutfen
SB ❤️
Arkdsini gizliden gene ara dinle ortami algila
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?