• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan soyledigini dusunuyorum

bence müşteri hizmetlerini arayıp hattın kontratı bitince ne oluyor diye sorun benim kide 2 ay sonra bitecekmiş ama bitince ne olduğunu gerçekten bilmiyorum..
yeniletmek gerekiyor am abu sırada nelerden feragat edildiğini bilmiyorum en mantıklısı müşteri hizmetlerini arayıp sormanız..

Tesekkur ederim arayacagim sizde akil verin lutfen napmam lazim ona karsi nasil davranicam

SB ❤️

Yalan söylüyor arkadaşım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim arayacagim sizde akil verin lutfen napmam lazim ona karsi nasil davranicam

SB ❤️

ya sen önce sevgilinin kullandığı hattın müsteri hizmetlerini ara olayın aslını öğren sonra duruma göre bakarız ne yapacağına bekli çocuk doğru söylüyodur..

Yalan söylüyor arkadaşım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kardesim cok canim sikildi bu duruma ne yapmaliyim sence whatsapp sayfasini acip yalancisin yazmak istiyorum ama akilli davranmam gerek

Bu arada sabah gunaydin yazmis bende gunaydin yazmistim o mesajim iletilmis ve mesaji atmamdan 15 dk sonra whatsappa girmis yarim saat sonrada beni aradi hattima boyle boyle oldu diye.

Blof mu yapsam ben turkcelli aradim hivcte oyle bisey olmuyomus sen bana yalan soyledin diye? Zarf atsam olur mu

Yalancı yalancı sana kimse inanmazz arayıp bunu söyle
Taahhüt bitince hat kapanmaz uçak moduna operatörde almaz bu telden yapılan bişey
Bi basıosun uçak modu bi basıosun zamparalık modu
Zarf mı atığım diosun bence tekmeyi atmaya gitmen gerekirdi

kesinlikle hat kapanmaz... üstelik başvuru bile yapmamış. uçak moduna almak, telefon açıkken kapalı duruma getirmektir. kesinlikle bir iş çeviriyor bence

Belki hat kontrati bitti aramak mesaj atmak pahali olacak diye teli kullanima kapamak istemiştir...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Yalancı yalancı sana kimse inanmazz arayıp bunu söyle
Taahhüt bitince hat kapanmaz uçak moduna operatörde almaz bu telden yapılan bişey
Bi basıosun uçak modu bi basıosun zamparalık modu
Zarf mı atığım diosun bence tekmeyi atmaya gitmen gerekirdi

Ucak moduna gecti demedi ucak modu gibi oldu telefon islevsiz dedi. :(
İlk defa boyle bisey oluyo hic yalan soylemedi bana direk ayrildik demek istemiyorum

Belki hat kontrati bitti aramak mesaj atmak pahali olacak diye teli kullanima kapamak istemiştir...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Kampanya kontrati bitti ama benim aramalarima neden kapansin telefon? Bende boyle dusunmustum ariyim dedim tel kapali gozukuyor

Yarin buluscaktik yarina kadar sessiz mi kaliyim yoksa bu aksam bana ulasabilirse gemileri yakiyim olay cikariyim mi?

Back
X