• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan soyledigini dusunuyorum

Kampanya kontrati bitti ama benim aramalarima neden kapansin telefon? Bende boyle dusunmustum ariyim dedim tel kapali gozukuyor

Yok senin aramalarina kapanmaz ama uçak moduna aldigindan kapali oluyor tel o da kullanip masraf yapmak istememiş olabilir.diyorum

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Son düzenleme:
ya sevgilin fena sallamış söylediklerinin hiçbir doğru yönü yok malesef.hat kontratı bitince hat kapanmaz.eşim gsm operatöründe çalışıyor bu zamana kadar hiç öyle birşey duymadım ondan yaşamadık da

Bence siz kendi kendinizi dolduruyorsunuz, geçen bir ev dolusu insanın telefonu iki saat boyunca çekmedi sebebini bilmiyoruz.svgilin telefonu kullanıp değiştireceği operatore para ödemek istmemistir belki.yani iki dk yazdınız oynadınız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben şimdi *159# yaptım turkcellden bana gelen msjı yazacağım buraya..
kontratlı ben yaptım kampanyası avantajlarından yararlanmaya devam ediyorsunuz.
bu kampanyanız 27.08.2014 tarihine kadar devam edecektir.

gelen msj bu..

Bence siz kendi kendinizi dolduruyorsunuz, geçen bir ev dolusu insanın telefonu iki saat boyunca çekmedi sebebini bilmiyoruz.svgilin telefonu kullanıp değiştireceği operatore para ödemek istmemistir belki.yani iki dk yazdınız oynadınız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyide kendi yapmamis operatorun boyle telefonu islevsizlestirdigini soyluyor. Yani operator hatta ulasilamaz yapmis. O kullanmasin ben ariyim yine para vermezdi

ya bunun değiştirmekle alakası ney ki..
adamın telim kontratım bittiği için kapalı gibi gözüküyor açık ama uçuş modu gibi tel kullanılıyor fakat arama yapılamıyor msj atılamıyor aramalar gelmiyor manasında söylemiş..
yalan söylemiyorda olabilir ..
hattımı taşıdım diye böyle dememiş ki..

ya bunun değiştirmekle alakası ney ki..
adamın telim kontratım bittiği için kapalı gibi gözüküyor açık ama uçuş modu gibi tel kullanılıyor fakat arama yapılamıyor msj atılamıyor aramalar gelmiyor manasında söylemiş..
yalan söylemiyorda olabilir ..
hattımı taşıdım diye böyle dememiş ki..

Kontrat bitince telefon neden islevsiz olsun ki ama :(

Cok kotuyum napicam?

istersen kullandığı operatörün müşteri hizmetlerini arayıp kontrat bittiğinde hat kapanır mı diye sor emin olmak için.onu da arayıp sorma o aramaya tenezzül ettiğinde de onu kandırmaya çalıştığını aptal olmadığını söylersin.bi işler çeviriyor gibi geldi bana

Sevgilimi gizliden arayinca bu no gizliden cagri kabul etmiyo diyo ama normal arayinca ulasilamiyor diyo. Buna da takildim biraz

istersen kullandığı operatörün müşteri hizmetlerini arayıp kontrat bittiğinde hat kapanır mı diye sor emin olmak için.onu da arayıp sorma o aramaya tenezzül ettiğinde de onu kandırmaya çalıştığını aptal olmadığını söylersin.bi işler çeviriyor gibi geldi bana

Arayamiyorum mus.hizmetlerini :(

Back
X