• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan soyledigini dusunuyorum

yani, çok saçma işte.. hadi aramalara kapalı olabılır, ama dısarının aramalarına açık olması lazım. bunun başka hattı olmasın :)

Valla bilmiyorum yok diye biliyorum. Bu isine yeni basladi basindan beri cok tartistik ama aramiz kotu degildi. Hep bi isler ceviriyosun ama hadi bakalim diyodum bisey gormedim ama icime oyle dogdu. Sanirim yavas yavas ortaya cikicak

Offf nasil tepki vermem gerek?

Şu hayatta en çok şüpeden korkarım şüpe duyduğum an gözümden gün gün düşer . Bilmiyorum sende ölemisin canım . Sevgiliyken iyi ölç tart bu senin en şanslı zamnlrın canm buğün yalan söyleyen yarın nolur bilmem . Çok sinir bozucu . Bu kadar organizeye bi kere ne gerek var biraz mertlik yeterli olurdu . Valla ben bile sinirlendim heee . Yalan söyleyen biri varsa karşında ne yapıcağın belli canım ' hemde organizetör bş yalancı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şu hayatta en çok şüpeden korkarım şüpe duyduğum an gözümden gün gün düşer . Bilmiyorum sende ölemisin canım . Sevgiliyken iyi ölç tart bu senin en şanslı zamnlrın canm buğün yalan söyleyen yarın nolur bilmem . Çok sinir bozucu . Bu kadar organizeye bi kere ne gerek var biraz mertlik yeterli olurdu . Valla ben bile sinirlendim heee . Yalan söyleyen biri varsa karşında ne yapıcağın belli canım ' hemde organizetör bş yalancı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle bu yaptigi eger onun elinde olan biseyse ayrilmak ici yeterde artar.. Yalana dayanamiyorum ve dedigin gibi gozumden dusuyor

Belki de normal tarifeden harcama yapmak pahalı olacak diye telefonun internetini vs. Kapatmış olabilir. Sabh da wireless ile yazmıştır. Ama sizin aradığınızda ulaşabilmeniz gerekiyor tabi o kısmı tam anlayamadım. Bunu sorabilirsiniz bence. Fevri davranmak yerine, sen arayamıyorsun ama benim seni arayamamın sebebi nedir diye. Belki gerçekten dediği gibidir. Hemen kötü şeyler düşünmeyin derim ben. :)

Belki de normal tarifeden harcama yapmak pahalı olacak diye telefonun internetini vs. Kapatmış olabilir. Sabh da wireless ile yazmıştır. Ama sizin aradığınızda ulaşabilmeniz gerekiyor tabi o kısmı tam anlayamadım. Bunu sorabilirsiniz bence. Fevri davranmak yerine, sen arayamıyorsun ama benim seni arayamamın sebebi nedir diye. Belki gerçekten dediği gibidir. Hemen kötü şeyler düşünmeyin derim ben. :)

Harcama yapmak istememesini anlarim ama bunu operatorun yaptigini soylemesi cok anlamsiz

Valla bilmiyorum yok diye biliyorum. Bu isine yeni basladi basindan beri cok tartistik ama aramiz kotu degildi. Hep bi isler ceviriyosun ama hadi bakalim diyodum bisey gormedim ama icime oyle dogdu. Sanirim yavas yavas ortaya cikicak

Müşteri hizmetlerinde çalışıyormuş, bir de sana iş yerimde hiç bayan yok demiş, ama sesi geldi demişsin konuşurken. Vallahi benim bildiğim müşteri hizmetleri çalışanlarının çoğu kadın oluyor. Zaten orada bir saçmalık var.

Bir de iş yerine başladığından beri tavırları değiştiyse, belki iş yerinden birini beğeniyordur filan. İçine şüphe önceden düşmüşse, hissetmişsindir bir şey mutlaka. :31:

Merhaba size bi sorum olcak.
erkek arkadasim sabah beni arayip hat kontratim bitmis paketim yok o yuzden baska operatore gecicem suanda ucak modu gibi biseyde ulasamazsin haber veriyim dedi. Baskasindan aradi bu aradda. Haber vermesi cok ince, fakat paket kontrati bitince hat kapaniyo mu? Bi kere aradim kapali oldugunu soyluyor. Yalan soyledigini dusunuyorum sizce ???

SB ❤️

Ben hat kontratını bilemem ama bir arkadaşım iki ay faturayı ödememişti ve hattı bu şekilde kapanmıştı.
Belki bu tarz birşeyler olabilir.
Daha önce gözünüze batan aşırı bi davranışı yoksa,güveniyorsanız boştan yere içinize kurt düşmesin.
Ha emin olmak istiyorsanız da en yakın bayiiye gidin ve sorun böyle birşey olabilir mi diye.
Eğer olamazsa ona göre davranırsınız.

Harcama yapmak istememesini anlarim ama bunu operatorun yaptigini soylemesi cok anlamsiz

Operatörün yaptığını söylediği kısmı kaçırmışım ben pardon. Sevgilinizin söylediklerinde kafaya oturmayan bazı kısımlar var. Keşke ilk telefon görüşmesinde operatörün böyle bir şey yapamayacağını söyleseydiniz sıcağı sıcağına.

Ben zarf aticam. Aradim operatoru boyle biseyin mumkun olmicagini soylediler dicem. Baska ne soylemeliyim bana akil verin :(

Benim eski sevgilim de yeni sms yapmıştı konuştuk falan 2 gün sonra hiç mesaj atmamaya başladı aradım sordum ne oluyor diye, turkcell geri almış smsmi dedi:))) güler misin ağlar mısın.
Bunların hepsi ayrı bir cins..

Son düzenleme:
Müşteri hizmetlerinde çalışıyormuş, bir de sana iş yerimde hiç bayan yok demiş, ama sesi geldi demişsin konuşurken. Vallahi benim bildiğim müşteri hizmetleri çalışanlarının çoğu kadın oluyor. Zaten orada bir saçmalık var.

Bir de iş yerine başladığından beri tavırları değiştiyse, belki iş yerinden birini beğeniyordur filan. İçine şüphe önceden düşmüşse, hissetmişsindir bir şey mutlaka. :31:

Musteri hizmetlerinde calisiyor demedim otelde calisiyo ama onun departmaninda hic yokmus bayan. Tavirlari degisti diyebilirim basindan beri hissediyorum zaten

Ben hat kontratını bilemem ama bir arkadaşım iki ay faturayı ödememişti ve hattı bu şekilde kapanmıştı.
Belki bu tarz birşeyler olabilir.
Daha önce gözünüze batan aşırı bi davranışı yoksa,güveniyorsanız boştan yere içinize kurt düşmesin.
Ha emin olmak istiyorsanız da en yakın bayiiye gidin ve sorun böyle birşey olabilir mi diye.
Eğer olamazsa ona göre davranırsınız.

Odememe gibi bi durum yok, kontrat suresinin doldugunu soyledi

Back
X