• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalan soyledigini dusunuyorum

Ben zarf aticam. Aradim operatoru boyle biseyin mumkun olmicagini soylediler dicem. Baska ne soylemeliyim bana akil verin :(

Öyle deme bence. Direk sen beni arayamıyosun tamam da ben seni niye arayamıyorum bi anlat, ben anlamadım de.
Saçmalarsa da olur mu öyle şey çocuk mu kandırıyosun dersin.

Benim eski sevgilim de yeni sms yapmıştı konuştuk falan 2 gün sonra hiç mesaj atmamaya başladı aradım sordum ne oluyor diye, turkcell geri almış smsmi dedi:))) güler misin ağlar mısın.
Bunların hepsi ayrı bir cins..

Hayret bir sey :) cins ki ne cinsss

Öyle deme bence. Direk sen beni arayamıyosun tamam da ben seni niye arayamıyorum bi anlat, ben anlamadım de.
Saçmalarsa da olur mu öyle şey çocuk mu kandırıyosun dersin.

Hic sacmalamaz cok zekidir kendisi en ufak kavgada bile kendini hakli cikarcak laf pyunlari yapar

Valla bilmiyorum yok diye biliyorum. Bu isine yeni basladi basindan beri cok tartistik ama aramiz kotu degildi. Hep bi isler ceviriyosun ama hadi bakalim diyodum bisey gormedim ama icime oyle dogdu. Sanirim yavas yavas ortaya cikicak

Musteri hizmetlerinde calisiyor demedim otelde calisiyo ama onun departmaninda hic yokmus bayan. Tavirlari degisti diyebilirim basindan beri hissediyorum zaten

Ben o kısmı yanlış anlamışım o zaman, af edersin. Ama genelde insanlar böyle yeni işe girince, yeni okula girince tavır değiştiriyorsa ben sebebini gittiği yerdeki ortamda kendini kaybetmesine bağlarım.

engellenince telefon kapali demez. mesgule atar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben o kısmı yanlış anlamışım o zaman, af edersin. Ama genelde insanlar böyle yeni işe girince, yeni okula girince tavır değiştiriyorsa ben sebebini gittiği yerdeki ortamda kendini kaybetmesine bağlarım.

Buna bende inaniyorum ve boyle dusundugumude belirttim ona. Sacmalama falan dedi gecirdi.

Merhaba size bi sorum olcak.
erkek arkadasim sabah beni arayip hat kontratim bitmis paketim yok o yuzden baska operatore gecicem suanda ucak modu gibi biseyde ulasamazsin haber veriyim dedi. Baskasindan aradi bu aradda. Haber vermesi cok ince, fakat paket kontrati bitince hat kapaniyo mu? Bi kere aradim kapali oldugunu soyluyor. Yalan soyledigini dusunuyorum sizce ???

SB ❤️

Bizdede ayni sorun yasandi ama faturasini odemeyi unuttug icin kapandi haber verdi yapan diye dusunme onemsenmesen hic haber vermezdi sende benim.gibi takintilisin belliki:)

bence artik aramayin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Az once evden aradi. Kimle konusuyodun az once dedim annemle dedi. Bende aradim niye acmadin falan filan dedim. Bi dinlesen dedi. Eve bu saatte gitmesi imkansiz. Neyse biraz panik oldu gibi. Bende bagirdim tutamadim kendimi halbuki strateji yapcaktim. Sonra tartistik biraz sonra kapat telefonu kapat dedi ki bunu hicbi zaman demedi sasirdim. Bende gerizekali dedim kapadim.

Hadi bakalim ikinci aşama gelecek birazdan ya mesaj atacak ya sen arayacaksin ve sen bana guvenmiyorsun bu iliski boyle yuruyemez boyle devam edemeyiz ayrilmamiz lazim diyecek...

Back
X