Merhaba arkadaşlar. Bugünlerde beni rahatsız eden bir durum oldu. Kimseye anlatamadım. Olay 2 ay önce geçiyor . Bir kız arkadaşım vardı onu bütün sene yks sinavi olduğu için motive ettim dertlestim. Ama zaman geçti sürekli dertlenmeye başladı. Sürekli ailevi problemini anlatıyordu psikoloğu gibi olmuştum ve soğudum kızdan. Ama asıl soğumam. Sınavı bitince oldu. Sınavı bitince buluşalım dedi. Bende olur dedim. Işte buluşmaya yakın sürekli gün ve yer değiştirdi. Ta ki buluşacağımız günden 1 gün öncesine kadar. Aradım konuştuk mutluymuş. Yarın buluşuruz dedi tamam dedim bende. Yarim saat sonra mesaj attı. Yok babasıyla kavga etmiş gelemicem dedi. Ona da tamam dedim. 1 gun sonra bana mesaj atti seni ozledim knk buluşalım mi. Ben çok sinirlendim. Oyuncak etti beni. Bende soğuk bir şekilde olmaz dedim. Sonra bayramda bayramını kutladim grupta cevap vermeyince hem haksız olup hemde güçlü gibi davranması çok kızdırdı beni. Bende hayirdir bayramda mi kutlamıyorsun dedim. Bir konuşmamız oldu. Ailevi problemlerim var dedi. Bir sürü şey söyledi. Dedim tamam hadi bir daha yazmam. Bende köye gidicem dedim . Muhabbet bitmişti. Üniversite tercihleri oldu. Benim gittiğim universiteyi küçümsemişti tercih listesine yazmis aldigi puanla da benim üniversite çıkabilir. Bu bana yazmaya ayrı eve cikariz gibi seyler soylemeye başladı. Ben evdeyim ama buna köydeyim diyorum. Çünkü benimle buluşmak isticek. Hiçte buluşmak görmek istemiyorum. Aynı şehirde bile onunla okumak istemiyorum şahsen. Çünkü sadece kendi ailevi derdi kendi şeyleri var. Benimde var benimde bir hayatim var. Bu arkadaşımla nasıl konuşmayı keserim benden beklentisini yok edebilirim.