- 14 Temmuz 2011
- 2.950
- 10.068
- 408
- 40
- Konu Sahibi Strangerthings0
-
Elimde çok iyi gasilhane fotosu var atayım mı adlflglglgşhşSerumlu fotoyu at havaalanına giderken kaza yaptım de :d
O kadar emek çöp mü olsunKızlar ben ya uyuyakaldım dicem yada kedim düştü dicem
Mahsun sen misin?Serumlu fotoyu at havaalanına giderken kaza yaptım de :d
Haykirdim bunaElimde çok iyi gasilhane fotosu var atayım mı adlflglglgşhş
Kör oldum diye ekleme de yapabilir şimdi mahsun deyince shshshshhsMahsun sen misin?
HayırrrO kadar emek çöp mü olsun
Ne alengirli şeyler bulduk düz uyudum dicekmiş dedirtmeyizSu an uzuyorsun bizi
Kızım ben 1 saattir niye uğraştım o zaman oo kırdın beni god damn it kırdın!Kızlar ben ya uyuyakaldım dicem yada kedim düştü dicem
Ohaaa çok mantıklı. İsteği de sevgilisini yanına getirmeleri olsunUcagi kacir
Nefesim kesildishshshshbsdElimde çok iyi gasilhane fotosu var atayım mı adlflglglgşhş
Ya o bastan rezil oldu yalanı atarkenNe yapalim ama rezil olmasin dedikdi
Yaziklar olsun ya gercekten kendimi aldatilmis hissediyorum 1 saattir sana neler bulduk kedi mi yani kedimiiii......adam sana demez mi sen londrya gidiyorsun kediyi tek basina evdemi birakiyordun da dustu onceden baskasina vermemismiydin....muhtemelen demez yer ya evet sen kedi dustu de..kalbim kirildiKızlar ben ya uyuyakaldım dicem yada kedim düştü dicem
Var foto ama nasıl bir yer falan diye sorsa anlatamaz o yüzden o riskliBu olmaz zaten, ucaktan inis fotosu degil ters istikamet lazim bize
Sen halledersin ben sana inaniyorum
Risksiz geldi, hem zengin gorunurdu
Çocuktan çok sana ayıp valla yakışmadıKızım ben 1 saattir niye uğraştım o zaman oo kırdın beni god damn it kırdın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?