- 22 Temmuz 2018
- 509
- 55
- 98
- Konu Sahibi Strangerthings0
-
Aşkım evde ailem varYaziklar olsun ya gercekten kendimi aldatilmis hissediyorum 1 saattir sana neler bulduk kedi mi yani kedimiiii......adam sana demez mi sen londrya gidiyorsun kediyi tek basina evdemi birakiyordun da dustu onceden baskasina vermemismiydin....muhtemelen demez yer ya evet sen kedi dustu de..kalbim kirildi
Adam bir günde ingiltereye gidileceğine inanmış bir dünyalı lütfen ahahshshshsbYaziklar olsun ya gercekten kendimi aldatilmis hissediyorum 1 saattir sana neler bulduk kedi mi yani kedimiiii......adam sana demez mi sen londrya gidiyorsun kediyi tek basina evdemi birakiyordun da dustu onceden baskasina vermemismiydin....muhtemelen demez yer ya evet sen kedi dustu de..kalbim kirildi
O kacir o kacir degil amVansbkajsOhaaa çok mantıklı. İsteği de sevgilisini yanına getirmeleri olsun
Şuna kendi yüzünü monte ederse bu iş tamam
Kalk git Londra’ya. Yazık bize gece gece emek dökenlere. Gitkızlar vicdanım sızladı lan
Ahahshshshshshhshs
Yok ikisi de anlamaz bunu. Kız anlatamaz çocukta anlamazHava yolu overbooking yapmış. Tüketici haklarına şikayet edicem de. Cellallen.
Buna bakıp bakıp gülüyorum aslflglgşşg
Benim koltuğu üç kişiye satmışlar bir İngiliz bir Kenyalı bir Türk aynı bileti almışız koltuk Kenyalıya kaldı diyecek bu kadar :dYok ikisi de anlamaz bunu. Kız anlatamaz çocukta anlamaz
Overbooking işte ya salak mısın? Üfff kekocan konumuz bu mu şimdi aşkoYok ikisi de anlamaz bunu. Kız anlatamaz çocukta anlamaz
İngilizcesi havalı gibiydi böyle söyleyince fıkra gibi oldu askdlflgşBenim koltuğu üç kişiye satmışlar bir İngiliz bir Kenyalı bir Türk aynı bileti almışız koltuk Kenyalıya kaldı diyecek bu kadar :d
Sag on ideal. Korkutucu ama sonu sadece serum tovbe est ghxhhcxNe taraftan almış olsun darbeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?