- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
ama karsilasinca görmezden gelmekte istemiyorum aslinda iyi bir insan ama cok konusuyor. Vicdan azabi cekiyorum.Yollama bişey anlar onunla görüşmek istemediğini
Degistirdim kullaniyorum dedim. Belki anlamistir yalan söyledigimi. Ben kendime kiziyorum neden baska birini kirmamak icin yalan söyleyip sonra kendimi strese sokuyorum böyle diyeVarlığı bir dert yokluğu bir dert desenize . Hattı taşırken sorun yaşadım hat açılmadı bı sürü rezillik yine eski numaramı kullanıyorum diyebilirsiniz
Herkese merhaba, bir arkadasim vardi daha dogrusu bir tanidik diyelim. Cok konusuyor ve karsidakini fazla dinlemiyor. Bana bir ay önce mesaj yazmisti ve bir sey sormustu, ben de cevap vermedim, icimden gelmedi. Dün kendisiyle yolda karsilastik mesajima neden cevap yazmadin dedi ben de o an bir anlik, numarimi degistirdim ondan diye yalan söyledim. Aaa ben bilmiyordum yeni numarani yollasana bana mesajla dedi ben de tamam dedim. Bu insanla gittigimiz yerler ayni karsilasma ihtimalim yüksek. Ayrica numarami degistim diye yalan söyledim sonra cok pisman oldum ayrica kiz benim yeni numarami bekliyor. Ne yapmaliyim? Kafama taktim
Numarami degil karti degismistim:) ben de ona kendinin konusma sekli gibi sacmasapan bir mesaj yazip kurtulabilirim belki.Numarayı gönderin ,bişi derse de Numaramı değil sim kartı değişmiştim ,mesajı görmedim ,kafam çok dağınık kusura bakma dersiniz ...
Anca bu kadar toparlarsınız
Evet cok pisman oldum ama laf agizdan cikti bir kere. Kendimi bos yere zora soktumÖyle bir şey diyeceğine ay o an yoğundum sonra da unuttum falan deseydiniz ya. Kötü olmuş. Nasıl düzeltilir bilemedim
Saçmasapan mı. İyi de bu kadar istemiyorsanız neden kaygı içerisindesiniz. Nasıl konuşuyorki merak ettimNumarami degil karti degismistim:) ben de ona kendinin konusma sekli gibi sacmasapan bir mesaj yazip kurtulabilirim belki.
Pisman oldum zaten ne olursa olsun yalan söylememeliydim hoslanmadigim insanlarla arama mesafe koyamiyorum basima bunlar geliyor.Keşke yalan söylemeseydiniz. Çok konuşuyor olması kötü bi insan olduğu anlamına gelmiyor ki. Tabi dinlememesi kötü. Ama bi arkadaşım benim arkamdan çok konuşuyorum diye söylenip bana yalan söylerse, asıl ben onunla arkadaşlığa devam etmek istemem
O zaman bence hiç mesaj falan atmayın. Mesafe koymaya bu şekilde başlayınPisman oldum zaten ne olursa olsun yalan söylememeliydim hoslanmadigim insanlarla arama mesafe koyamiyorum basima bunlar geliyor.
Ya bir basladi mi susmuyor, öyle tipler vardir ya kafam beynim kalmiyor ben daha cok sessiz sakin bir insanim. Bir konudan girip öbüründen cikiyor. Skliyorum zorla degil ya ama incitmekte istemiyorum.Saçmasapan mı. İyi de bu kadar istemiyorsanız neden kaygı içerisindesiniz. Nasıl konuşuyorki merak ettim
Ee tekrar karsilasinca tekrar sorarsa ne dicem?O zaman bence hiç mesaj falan atmayın. Mesafe koymaya bu şekilde başlayın
Yani ben açık olmaktan yanayım. Çok konuşuyorsun kafam almıyor seni diyinEe tekrar karsilasinca tekrar sorarsa ne dicem?
Açıkca konuşmayı deneseniz? Kırmadan kibarca çok samimiyetten hoşlanmadığınızı belirtseniz?Ee tekrar karsilasinca tekrar sorarsa ne dicem?
Benim kizginligim daha cok kendime neden baskasini kirmamak icin yalan söylüyorum diye.Yani ben açık olmaktan yanayım. Çok konuşuyorsun kafam almıyor seni diyinyok yok şaka yaptım
Unutmuşum falan diyin ama istemediğinizi belli edin. Gerçi yine yalan giriyor işin içine
Beni en cok rahatlatcak seyin o oldugunu düsündüm aslinda acikca konusmak ucunda kaybetmekte olsa. Ama yalan söylememi nasil aciklicam?Açıkca konuşmayı deneseniz? Kırmadan kibarca çok samimiyetten hoşlanmadığınızı belirtseniz?
Kuzu o zaman yine pişman olmamak için doğruyu söyleyeceksin. Seninle karakterlerimiz uyuşmuyor, konuşuyorsun ama bana konuşma fırsatı vermiyorsun öyle olunca seninle görüşmekten keyif almıyorum diyeceksin. Zaten acı da olsa gerçek, yalandan daha iyi.Benim kizginligim daha cok kendime neden baskasini kirmamak icin yalan söylüyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?