yalan söyledim

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese merhaba, bir arkadasim vardi daha dogrusu bir tanidik diyelim. Cok konusuyor ve karsidakini fazla dinlemiyor. Bana bir ay önce mesaj yazmisti ve bir sey sormustu, ben de cevap vermedim, icimden gelmedi. Dün kendisiyle yolda karsilastik mesajima neden cevap yazmadin dedi ben de o an bir anlik, numarimi degistirdim ondan diye yalan söyledim. Aaa ben bilmiyordum yeni numarani yollasana bana mesajla dedi ben de tamam dedim. Bu insanla gittigimiz yerler ayni karsilasma ihtimalim yüksek. Ayrica numarami degistim diye yalan söyledim sonra cok pisman oldum ayrica kiz benim yeni numarami bekliyor. Ne yapmaliyim? Kafama taktim

Varlığı bir dert yokluğu bir dert desenize . Hattı taşırken sorun yaşadım hat açılmadı bı sürü rezillik yine eski numaramı kullanıyorum diyebilirsiniz
Degistirdim kullaniyorum dedim. Belki anlamistir yalan söyledigimi. Ben kendime kiziyorum neden baska birini kirmamak icin yalan söyleyip sonra kendimi strese sokuyorum böyle diye

Öyle bir şey diyeceğine ay o an yoğundum sonra da unuttum falan deseydiniz ya. Kötü olmuş. Nasıl düzeltilir bilemedim

Numarayı gönderin ,bişi derse de Numaramı değil sim kartı değişmiştim ,mesajı görmedim ,kafam çok dağınık kusura bakma dersiniz ...
Anca bu kadar toparlarsınız
Numarami degil karti degismistim:) ben de ona kendinin konusma sekli gibi sacmasapan bir mesaj yazip kurtulabilirim belki.

Keşke yalan söylemeseydiniz. Çok konuşuyor olması kötü bi insan olduğu anlamına gelmiyor ki. Tabi dinlememesi kötü. Ama bi arkadaşım benim arkamdan çok konuşuyorum diye söylenip bana yalan söylerse, asıl ben onunla arkadaşlığa devam etmek istemem

Öyle bir şey diyeceğine ay o an yoğundum sonra da unuttum falan deseydiniz ya. Kötü olmuş. Nasıl düzeltilir bilemedim
Evet cok pisman oldum ama laf agizdan cikti bir kere. Kendimi bos yere zora soktumOff galiba düzeltilmez cünkü ben onun yerinde olsam anlardim yalan söyledigimi.

Numarami degil karti degismistim:) ben de ona kendinin konusma sekli gibi sacmasapan bir mesaj yazip kurtulabilirim belki.
Saçmasapan mı. İyi de bu kadar istemiyorsanız neden kaygı içerisindesiniz. Nasıl konuşuyorki merak ettim

Pisman oldum zaten ne olursa olsun yalan söylememeliydim hoslanmadigim insanlarla arama mesafe koyamiyorum basima bunlar geliyor.

Saçmasapan mı. İyi de bu kadar istemiyorsanız neden kaygı içerisindesiniz. Nasıl konuşuyorki merak ettim
Ya bir basladi mi susmuyor, öyle tipler vardir ya kafam beynim kalmiyor ben daha cok sessiz sakin bir insanim. Bir konudan girip öbüründen cikiyor. Skliyorum zorla degil ya ama incitmekte istemiyorum.

Ee tekrar karsilasinca tekrar sorarsa ne dicem?
Yani ben açık olmaktan yanayım. Çok konuşuyorsun kafam almıyor seni diyin yok yok şaka yaptım

Unutmuşum falan diyin ama istemediğinizi belli edin. Gerçi yine yalan giriyor işin içine

Yani ben açık olmaktan yanayım. Çok konuşuyorsun kafam almıyor seni diyin yok yok şaka yaptım

Unutmuşum falan diyin ama istemediğinizi belli edin. Gerçi yine yalan giriyor işin içine
Benim kizginligim daha cok kendime neden baskasini kirmamak icin yalan söylüyorum diye.

Benim kizginligim daha cok kendime neden baskasini kirmamak icin yalan söylüyorum diye.
Kuzu o zaman yine pişman olmamak için doğruyu söyleyeceksin. Seninle karakterlerimiz uyuşmuyor, konuşuyorsun ama bana konuşma fırsatı vermiyorsun öyle olunca seninle görüşmekten keyif almıyorum diyeceksin. Zaten acı da olsa gerçek, yalandan daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…