- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Kiz yeni numarami ögrenmek istiyor ama, yeni numaram yok ki.Yok ben anlatamadım numaran değiştiği için karışıklık oldugunu söyle demek istedim.
İşte onu da yanlış ifade ettigini söyle. Hat degişti dersin. Zaten görüldü olmadı mı? Değişse de senin mesajı görmen değişmeden önce oluyor.Kiz yeni numarami ögrenmek istiyor ama, yeni numaram yok ki.
Iste sorun orda. Bu konusmalarin sonun da o zaman yeni numarani yolla bana dedi:)İşte onu da yanlış ifade ettigini söyle. Hat degişti dersin. Zaten görüldü olmadı mı? Değişse de senin mesajı görmen değişmeden önce oluyor.
Sen de de ki: "hattım degişti numaralar gidince karışıklık olmuş. Mesajı açmışım öyle kalmış."
Tabi o konuşma sonunda yeni numaranı istemediyse.
Herkese merhaba, bir arkadasim vardi daha dogrusu bir tanidik diyelim. Cok konusuyor ve karsidakini fazla dinlemiyor. Bana bir ay önce mesaj yazmisti ve bir sey sormustu, ben de cevap vermedim, icimden gelmedi. Dün kendisiyle yolda karsilastik mesajima neden cevap yazmadin dedi ben de o an bir anlik, numarimi degistirdim ondan diye yalan söyledim. Aaa ben bilmiyordum yeni numarani yollasana bana mesajla dedi ben de tamam dedim. Bu insanla gittigimiz yerler ayni karsilasma ihtimalim yüksek. Ayrica numarami degistim diye yalan söyledim sonra cok pisman oldum ayrica kiz benim yeni numarami bekliyor. Ne yapmaliyim? Kafama taktim
Üzgünüm o zaman :)Iste sorun orda. Bu konusmalarin sonun da o zaman yeni numarani yolla bana dedi:)
Sen Öldükten yarım saat sonra hayatında seni bir daha hatirlamayacak insanlar için strese girme.Degistirdim kullaniyorum dedim. Belki anlamistir yalan söyledigimi. Ben kendime kiziyorum neden baska birini kirmamak icin yalan söyleyip sonra kendimi strese sokuyorum böyle diye
Faturali hattim baskasi icin degistirmem faturami hic konusmam kizla daha iyi:)Kendine yeni bir hat al o noyu kullan artik:)
Söyledim iste bir kere napiymAblacım neden görmedim demek yerine zor olan yolu tercih ettin ki. Yalan söylemeye alışkın değilsin burdan onu anladım. Bak ben olsam daha onu uzakta gördüğümde yalanı hazırlar cebime koyar, alternatifini de elimde tutardım. Tekrar karşılaşırsanız hattımı kaybetmiştim babamın ikinci hattı vardı onu kullanıyordum babamın arayanlarından bıktım telefon şirketine başvurdum kaybolan hattın yenisini çıkardılar falan filan de. Hat değiştirecek halin yok ya.
Ne diye kendimizi zora sokuyorsak, müsait degildim, aa görmedim diyecegime ne hallere düstüm. Hic politik degilim ben ya.Bende bu gibi durumlarda telefonu degistirdim diğer telde kalmış numara diyorum.kayıtlı olmayınca açmıyorum falan filan zırvalıyorum.hayır bu kadar atraksiyon yasayacagıma açsam ya açmıyorum işte .o an içimden bi ses açma diyor sanki bendede var bir cinslik
aynen hep içimizdeki şeytanın işiNe diye kendimizi zora sokuyorsak, müsait degildim, aa görmedim diyecegime ne hallere düstüm. Hic politik degilim ben ya.
Geçici numara almaz kimse öyle deme. Bir hat çıkarmak yüz lira neredeyse. Aileden birinin kullanmadığı hattı vardı de. Sana yalan söyleme dersi vermek gerekSöyledim iste bir kere napiymfikrinizi cok begendim hattim kaybolmustu o yüzden gecici numara almistim. Eski hattimi tekrar cikarttim derim. Tesekkürler
Cok tatlisiniz:) tamam öyle söylerim karsilasinca.Geçici numara almaz kimse öyle deme. Bir hat çıkarmak yüz lira neredeyse. Aileden birinin kullanmadığı hattı vardı de. Sana yalan söyleme dersi vermek gerek
Faturali hattim:)Numarani degistir
Degisiyor yine de sikinti olmuyor ama saka yaptim zatenFaturali hattim:)
Numarami degistirdim dedim amaDegisiyor yine de sikinti olmuyor ama saka yaptim zatenyukarda bi arkadas demis sim karti degistirmistim seklinde bi mesaj mantikli bence. O mesaji degerlendirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?