yalan söyledim

Kiz yeni numarami ögrenmek istiyor ama, yeni numaram yok ki.
İşte onu da yanlış ifade ettigini söyle. Hat degişti dersin. Zaten görüldü olmadı mı? Değişse de senin mesajı görmen değişmeden önce oluyor.
Sen de de ki: "hattım degişti numaralar gidince karışıklık olmuş. Mesajı açmışım öyle kalmış."
Tabi o konuşma sonunda yeni numaranı istemediyse.

Iste sorun orda. Bu konusmalarin sonun da o zaman yeni numarani yolla bana dedi:)

mesaj at kendisine kendi numarandan hiçbirşey yokmuş gibi. sana hani telefon değiştirmiştin derse de telefon kartı en küçük sim kartlardan yaptırdım operatör değiştirdim numara değiştirmedim o yüzden numaralar silinmişti sen mesaj attım diyince atılan mesajlara baktım baya geçmişte kalmış, bir anlık boşluğuma gelmiş demek ki operatör yerine numara demişim dersin

ama tavsiye; ben hiç bir zaman çok yalan söyleyen biri değildim ama zorda kalınca böyle ufak tefek söylerdim, son 1 yıldır karar aldım küçük bile olsa yalan söylemiyorum. kafam rahatladı.

ama yalanın detaylısı kafa karıştıranı makbuldur, öyle yalana inanırım.

Degistirdim kullaniyorum dedim. Belki anlamistir yalan söyledigimi. Ben kendime kiziyorum neden baska birini kirmamak icin yalan söyleyip sonra kendimi strese sokuyorum böyle diye
Sen Öldükten yarım saat sonra hayatında seni bir daha hatirlamayacak insanlar için strese girme.

mesajı atmayın bir süre sonra alışamadım eski numarama geri döndüm canım dersiniz.

Ablacım neden görmedim demek yerine zor olan yolu tercih ettin ki. Yalan söylemeye alışkın değilsin burdan onu anladım. Bak ben olsam daha onu uzakta gördüğümde yalanı hazırlar cebime koyar, alternatifini de elimde tutardım. Tekrar karşılaşırsanız hattımı kaybetmiştim babamın ikinci hattı vardı onu kullanıyordum babamın arayanlarından bıktım telefon şirketine başvurdum kaybolan hattın yenisini çıkardılar falan filan de. Hat değiştirecek halin yok ya.

Bende bu gibi durumlarda telefonu degistirdim diğer telde kalmış numara diyorum.kayıtlı olmayınca açmıyorum falan filan zırvalıyorum.hayır bu kadar atraksiyon yasayacagıma açsam ya açmıyorum işte .o an içimden bi ses açma diyor sanki bendede var bir cinslik

Söyledim iste bir kere napiym fikrinizi cok begendim hattim kaybolmustu o yüzden gecici numara almistim. Eski hattimi tekrar cikarttim derim. Tesekkürler

Ne diye kendimizi zora sokuyorsak, müsait degildim, aa görmedim diyecegime ne hallere düstüm. Hic politik degilim ben ya.

Söyledim iste bir kere napiym fikrinizi cok begendim hattim kaybolmustu o yüzden gecici numara almistim. Eski hattimi tekrar cikarttim derim. Tesekkürler
Geçici numara almaz kimse öyle deme. Bir hat çıkarmak yüz lira neredeyse. Aileden birinin kullanmadığı hattı vardı de. Sana yalan söyleme dersi vermek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…