Yalan söyledim

• Konu Sahibi Konu Sahibi lilalove
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

lilalove

Ziyaretçi
Her zaman dürüstlüğü savunan, en ufak şeyde bile yalan söylememesini isteyen ben dün eşime yalan söyledim.

Eski msn adresime chat yaparken (bi konu hakkında bilgi almak için) bir erkek ekledim. ismimi bilmesin diye ismimi begüm diye değiştirdim. Akşam eşim begüm kim? bu msn senin değil mi diye sordu. Benim dedim. Niye değiştirdin dedi? Oyun oynadığım sitede adım o da ismim bilinmesin diye birisine bişey sormak için dedim. O an yalanla doğru söylemek arasında kaldım. İlerde ona karşı cinsle chat yapma hakkını tanımamak için yalan söylemeyi tercih ettim. Dürüstlük abidesi olduğumu düşünmese bu kadar vicdan azabı çekmezdim. Bana çok güveniyor, asla yalan söyleyeceğimi düşünmez mafoldumben Bugün o msnimde eklediğim kişiyi sildim. Yalan söylediğimi söylesem, gözündeki dürüstlük imajım bitecek, söylemesem zaten dürüst olmamış oluyorum. Paylaşmak için yazdım. :a015:

çok kafanıza takmayın...
sonuçta ne için niye eklediğini biliyorsun..
niyetiniz önemli..
bunuda beyaz yalan olarak kabul edin olsun bitsin...

bu kadar üzmeyin sonuçta silmişsiniz

hata yapmışsınız ama farkındasınız,tekrar aynı hataya düşmeyin.
sevgiler..

ılk başta kendinizi iyi hissdebilmeniz için bence doğruyu söyleyin....
Sonuçta chat yapmak için o kişiyi eklemediniz.
Eşiniz kırılabilir ama yanlışınızı düzeltmeniz de dürüstlüktür.

Teşekkür ederim arkadaşlar

Bana olan güveninin azalmasını istemiyorum. Yalan söylemene ne gerek vardı der ve bozulur. :gitme:

beyaz yalan bu sen doğruyu biliyosun ne maksatla söylediğini biliyosun,kendi içini biliyosun sorun yok o halde

niye eklediğinizi anlayamadım.ama ne olursa olsun doğruyu söyleyin bence.niye yalan söylediğinizi de açıklayın kendisine.size olan güveni daha da artacaktır

karışık bir durum..

eşiniz. yabancı bir erkeğe ne sebeple olursa olsun msn adresinizi vermenizden, onunla yazışmanızdan rahatsızlık duyacaktır..

yalanınızdan ziyade olay bu yöne kayacaktır..

sinek küçüktür ama mide bulandırır..

bu sebeple hiç söylemeyin derim.

Son düzenleme:
Kocalar Her zaman herşeyi bilmek zorunda değil!
ıyi yapmışsın.

Eşi ilk sorduğunda söylemiliydi gerçeği. Yalan söylemiş artık, şimdi aradan zaman geçmiş, eşinin karşısına çıkıp ta "bey ben sana yalan söyledim, aslında gerçek şöyle şöyleydi" denmez bence. Güven tamamen ortadan kalkar bu sefer.

Neyse, bir daha tekrarlanmıycağına göre relaks ol arkadaşım.:teselli:

Başta o kişiyi gerçek ismiyle ekleseydin ve doğruyu söyleseydin sorun yoktu ama şimdi geçmiş gitmiş.

Şimdi yalan söyledikten sonra, düzeltmen daha büyük hata olur üstelik birşeyler gizler gibi kadın adıyla kaydetmişsin.

Kadınların ve erkeklerin karşı cinsten arkadaşları olabileceği için böyle anlamsız şeyler yapılmasına karşıyım.

O kişi gerçek ismiyle ekli. Kız ismi benim ismim. O kişi gerçek ismimi bilmesin diye begüm yaptım. Erkek arkadaşlarım var, bunları o da biliyor. Çok memnun olmasa da, kesinlikle istemem gibi bi tavrı yok. Bi anda sorunca ne diyeceğimi şaşırdım. En iyisi hoşlanmayacağını düşündüğüm işler yapmayım, yalan söylememe de gerek kalmasın :gitme: Teşekkürler arkadaşlar rahatladım biraz :1hug:

Şunu ifade etmeliyim ki, evli bir bayansam, eşimi seviyorsam, ona karşı her zaman dürüst isem, işim bilişim de olsa, internet de olsa, içim çok iyi, yanlışı doğruyu ayırt edebilen biri de olsam, bir erkeği bir konu hakkında bilgi edinmek için dahi olsa, msn adresime eklemezdim. Bence burada hata yapılmış. Ama, hangimiz hata yapmıyoruz ki? Önemli olan, hatayı yapmak değil, tekrarlamamaktır. Bence, siz beyaz bir yalan söylemişsiniz, bu burada kalsın. Bence bu konuyu eşinize tekrar açmayın derim.. Sevgiler...

sakın esıne bahsetme o msn ı unut.
esıne durustlukten bahsedıp ondan sonra bunu ıtıraf edersen esın belkı de senın eskıden de boyle seyler yaptıgını dusunebılır.sana guvenı azalır.uzulme de yapmıssın en azından ılerıye gıtmemıssın. bosver takma kafana esınle ılgılen.

Bir erkeğe %100 dürüst olmak her zaman kazandırmaz. Ben olsam konuyu asla açmazdım bir daha ve böyle tehlikeli işleri aklıma dahi getirmezdim. Bilgiyi başka yollarla edinmeyi deneyin bir daha ihtiyacınız olursa.

ben kötü birşey görmüyorum bunda
sen yanlış yapmadığından eminsin sonuçta
en önemlisi hatanın farkındasın
üzülmüşsün

arkadaşlar, benimde anlayamadığım şu " ne demek evli kadın bir başka erkeği ekleyemez, evli erkek bir başka kadını ekleyemez" bizler mağara kovuğunda mı büyüdük, onlarca arkadaşımız var, çevremiz, eşimiz dostumuz var evlendik diye herşeyi yok mu sayacağız.

Benim mail kutumda birçok iş arkadaşımın maili var (msn makinayı kastığı için sildim onun yerine mailleşirim) bunlardan bir çoğuda eski iş arkadaşlarımdır, ne yapmalıyım evliyim diye silip irtibatı koparmalı mıyım , hatta telefonlarını da mı silmeliyim.

Ben 9 yıllık evliyim hiçbir zaman evliliği birbirini kısıtlamak yada kendimi kısıtlamak olarak görmedim. Eşimin bayan arkadaşları vardır (üniversiteden, çocukluktan) grup olarak toplaşırlar görüşürler , ben gitmem bile çünkü onlar hep eskilerden konuşurlar.

Benim grubum vardır eski iş arkadaşları (kadınlı- erkekli) eşim gelir yada gelmez. Gelmezse tek söylediği git ama eve bıraksınlar gözüm arkada kalmasın olur.

Bu durumda biz birbirimizi aldatıyor muyuz yada evlilik kurumunu mu yıpratıyoruz ? Her insanın yaşam alanları olmalı.

bence yaptıgınız beyaz yalan sonuçta o kişiyi silmişsiniz mesele yok unutun gitsin vicdan yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…