Yalan söyledim

• Konu Sahibi Konu Sahibi lilalove
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasolsa silmişsin adresini boşver söyleme bencede

şu kadından bana alıntı yaptırıyosunuzya ne diyim sizee
istemeyerek de olsa bu lişinin görüşlerine katılıyorummm

aldatma yok bişi yok, soru sormak için eklemişsiniz sakınca yok bunda.
ama şimdi tutup eşinize anlatırsanız,
sana yalan söyledim böyle böyle derseniz adam da şüphelenir.
kuşku bırakmanın alemi yok. sildiyseniz de sorun yok.

kendınızı üzücek hıcbısey yok bence.
esınız yaptıgı herseyı sıze ayrıntısıyla anlatıyormu
sızde bu olayı unutun gıtsın.

arkadaşlar hep msn ekleme sorun olarak görülmüş, benim msnimde erkekler var ve bunu eşim biliyor, konu chatten eklemiş olmak, yabancı olmaları ve YALAN söylemiş olmam. Dilimin ucuna geliverdi bi anda, doğruyu söyleyemedim. Ama desteklediğiniz için çok teşekkür ederim. rahatladım gerçekten opuyorumnanaktan

Ben açıkcası söylediğiniz yalan konusunda değilde .Bişey sormak isteyerek eklediğiniz kişiyle olan sohbetiniz konusunda ya da eklme niyetinizde çok dürüst olmadığınızı ya da kendinizi iyi hissetmediğinizi düşünüyorum
.Neden ? derseniz hemen açıklayabilirim .Bir mesajınızda demişsiniz Ki"Erkek arkadaşlarım var, bunları o da biliyor" Madem eşinizle aranızda böyle açık bir ilişki var. Şayet siz kendinizi o erkekle olan konuşmanızdan dolayı suçlu hissetmeseydiniz bunu yani doğruyu eşinize söylerdiniz. Siz suçlu hissettiğiniz için ya da farklı şeyler düşündüğünüz için eşinize aniden yalan söyleme ihtiyacı duymuş olmayasanız diye düşündüm açıkcası.
Ama olan olmuş söz ağızdan çıkmış bir defa.Eşinize şimdi doğruyu söylemenin ilişkinize bir faydası değil zararı olacaktır. Ama bundan sonraki adımlarınızda lütfen temkinli olun.Dönülmeyecek hatalara girmeyin .
Belkide benim bu yazdıklarımı okurken bana kıazacaksınız Ya kızgınlıkla cevap vereceksiniz Ama benim ne demek istediğimi çok iyi anladığınıza eminim.Lütfen sahip olduğunuz güzellikleri kaybetmeyin ya da kaybetmenize sabep olacak şeyler için tetikte olun .

iyi de önemli olan niyet değil mi? sohbet etmek için eklememişsin ki o kişiyi.. bişey sorup sonra silmek için eklemedin mi? söyleyebilirdin de bence eşine, çok sorun oluşturmazdı sanki..

Kızmadım böyle düşünmeniz normal, ama eklememde kötü bir niyet yoktu, olsa zaten onu da burada söylerdim. Chat yapmamdaki amaç bir soru sormaktı ama bu konuda o kişinin bana uzun süreli yardımcı olabileceğini düşündüğümden msnime ekledim. Eşim arkadaşlarıma (iş arkadaşları ya da ondan önce her hangi vesileyle tanıştığım) bişey demez. Samimiyet sınırı aşılmadıkça, ama tanımadıklarımla chat yapmamı - her ne sebeple olursa olsun- hoş karşılamaz. Ben olsam ben de onunkini karşılamam. Eğer hoş karşılamadığım ve onun da karşılamadığı bir durumu yaptığımı itiraf etseydim hem gözünde değerim düşer diye korktum :sinifsinif: hem de ileride ona chat yapma hakkı tanımış olmaktan çekindim :umursamaz: Konunun üzerinden iki gün geçmişken zaten yalan söylediğimi itiraf edemem. :kedi:

Herkese teşekkürler. genel kanı bunun beyaz bir yalan olduğu kanısında ama malesef ben öyle düşünemiyorum. Eşim yapsa çok kırılır ve kızardım :gitme: ama olan oldu. Bu da bana ders olsun.

ders alabilmiş olmanız güzel ama şimdi bu durumun eşiniz tarafından yapıldığını düşünelim. siz eşinizin size böyle bir yalan söylediğini yakalasanız buraya ağlayarak yazardınız bütün arkadaşlarda adamcağıza demediğini koymazdı boşan boşan diye tezahurat ederdi herkes bi bayan olarak gerçekten anlaşılması zor olduğumuzu düşünüyorum.

Haklısınız :a015:

Teşekkür ederim açıklama yaptığınız için a.s. Zaten yaptığınızdan yeteri kadarda pişman olmuşsunuz.tekrarı olacağına sanmıyorum. Geçmiş olsunn.

Ama, adı üzerinde ''eski iş arkadaşlarınız'' ! Eşinizin de ''üniversiteden ve çocukluktan'' arkadaşları. Bunlar normaldir elbette. Ama, internet üzerinden chat yaparken eklenilen bir karşı cinsten bahsediyoruz burada. Yani öncesi olmayan, yalnızca chat esnasında tanışılmış. Ama, Allahtan arkadaşımız art niyetli, kötü biri değil kalbi temiz ki, içinde fesatlık olmamasına rağmen, yaptığı şeyin yanlış olduğunu kavrama yeteneğine sahip bir olgunluk göstermiş. Ve yaptığının yanlış olduğunu anlamış. Evlilikler tabiki kısıtlama gerektirmez ama, söylediğim kastettiğim anlamlarda kısıtlama olmalıdır her zaman.. Yoksa eşler kendi kafalarına göre davranırsa ''evlilik'' denen mefumun ne anlamı kalır ki? Zaten ''evlendik, birbirimizi kısıtlamıyoruz biz özgürüz'' diyen çiftlerin evlilikleri günümüzde sudan sebeplerden ötürü çatırdamıyor mu?

Son düzenleme:

:)))))))))) sizde haklısınız ama biz gerçekten farklıyız galiba ne ben, ne eşim yeni bir kişiye de kim bu demeyiz / demedikte çünkü "biz insanın içinde olmalı" yada "niyet ettimi kimse durduramaz" lafına çok inanıyoruz.

Biz birbirimize güveniyoruz o yüzden bizim için sorun değil, sorun olanları bilemem tabi.
Hatta KK ya ilk üye olduğumda bu tarz yazmıştım birbirimizi sıkmadığımızı falan aldatılan bir arkadaş " bana yasak aşklara düşesin, eşin senin aldata " diye mesaj atmıştı.

Yani herkesin evlilik anlayışı ve yorumu farklı olabiliyor.

sevgiler

unutmadan bir sürü çift varki bu eski arkadaşlara bile tahammül edemez dediğim gibi anlayış meselesi.

dgruyu söleyin bence kendi içiniz rahat etmesi eşinizin gözünden düşüp düşmemekten daha önemli..

Beni yanlış anladınız. Tabiki eşler her zaman birbirine güvenmelidir. Ama, eşlerin birbirlerine güven duymaları ayrı, başkalarına güven duymaları farklı bir olgudur. Hiçbir zaman benim eşim ''sana güveniyorum sevgili hanımım'' diyerekten tanımadığım insanları msn listeme eklememi istemez! Çünkü bana değil, tanımadan msn listeme eklediğim karşıdaki insana güvenmez. Bu kavramlar görecelidir ve aile yapısından aile yapısına göre değişir muhakkak...Tabii kişiden kişiye göre de...

Son düzenleme:
yalanınızda doğrunuzda aslında yanyana.arada bi fark yok gibi görünüyo.tek eksik anlatılan ,msne eklenen kişinin erkek olduğunu söylememişsiniz.doğruyu söylesenizde olurdu bence.

Hatanı anladığın için bence söyleme eşini üzmekle kalırsın
ama bir daha asla böyle bişey yapma cnm

Canım baştan söylemediysen , şimdi söylemene gerek yok .
Bu arada benim anlayamadığım , eşleriniz msn şifrenizi mi biliyorlar ? O zaman birbirine güven nerde kaldı ?
Ne eşim ne ben hiçbirzaman böyle bir şeyi merek etmedik .Belki bunda 30 yıllık evliliğin verdiği bir güven söz konusudur.Ama şu anda sizler yaşında olsam ve yeni evli olsam msn şifremi istemesini hoş karşılamazdım .Kızımda benim gibi düşünüyor (23 yaşında ) Erkek arkadaşı veya eşi böyle bir teklifte bulunsa kapıyı gösterir .Kendisi de asla istemez , özele saygı duyar.Sanki msn şifresi bilinse ne olacak başka adres alınmayacak mı ? Belki konu ile ilgisi ama ,kızlar düşüncelerimi yazmadan edemedim .Bu arada ben msn şifremi girerken eşim başını çevirir :)) Sevgiler.....

bencede şimdi söyleme daha kötü olur durum ters teper bi yalan söylemişsin kötü bi niyet yok zaten sakın söyleme sonunda sen zararlı çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…