Asıl sıkıntın baban ama pas geçmişsin konuşmada..??
yoo aslında ezilip büzülmedim...yani çok düşünmeden yazdım bunları da...şuan yanımda olsa aynen bunları söylerdim...içimden geldiği gibi yazdım ama olmamış mı?
güzel yazmissin canim yanliz "kabul etmeme lüksüm de yok maalesef"bu tarz cümleler kurma canim herseye ragmen onlar Benim ailem de gec derim..et tirnakdan ayrilmaz ne olursa olsun ne anne ne baba icin..insallah güzel haberlerini de alicaz sabirsizlikla bekliyoruz zemuszemus
aslında tam olarak ona anlatamamamın sebeplerini yazdım...gerçek duygularımı yazdım...ama belki daha güçlü cümleler kurmam gerekiyor...ama bahsedeceğim şeyler bunlar olacak...babam mevzusuna da o bana bişey sorarsa giricem...
kırk yıllık arkadaşım gibi oldun varya iki günde kaydirigubbakcemile3
güçlü cümleler kurmaaaa, böyle bi derdin olmasın, güçlü olmalıyım etkili olmalıyım düşüncesinde olursan güçlü olamazsın..sadece samimi, içten, dürüst, karşısındaki insanı çok seven birisi ol oki???
valla yüzyüze görüşüp kulaklarını çekesim var kaydirigubbakcemile
canlarım böyle bir konuşma hazırladım...nasıl olmuş sizce...bana bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim...
Konu ailemle ilgili…
Daha önce sana annemin çalışmadığını söylemiştim ama annem evlendiği ilk yıllardan beri çalışıyor…annem evlere temizliğe gidiyor… maddi durumumuz kötü olduğu için yıllarca kendinden fedakarlık etmiş ve hayatını mahvetmek pahasına sırf bizim için gençliğini,çocukluğunu,kadınlığını yaşayamadan bizi büyütmüş…bunu sana söylemedim.
Bunun aslında birden fazla nedeni var umarım samimiyetime inanırsın
Seninle tanıştığımız ilk zamanlar birbirini hiç tanımayan iki yabancıydık.senin bana daha önce söylediğin gibi hayatıma giren insanların çoğu sahte,samimiyetsiz ve egolarını tatmin etmek için can yakabilen insanlardı ve bende bu ön yargıyla seninde böyle olabileceğini düşünerek hayatımla ilgili çok fazla açıklama yapmadım sana…gerçek seni tanımamda çok zaman aldı ve seni tanıdıktan sonra senin asla bu durumdan dolayı bana karşı olumsuz olmayacağını hatta annemle gurur duyacağını düşündüm ama bu defa da bu durumu kelimelere dökmek bunu senin karşına geçip anlatmak bana zor geldi…bana sonsuz güven duyuyordun ve ben bu güvenini sarsmayı kabul edemedim…zaman hızla akıp gitti.bu durumu kafamda asla konumlayamadım…düşündüm düşünmek istemedim…zaten duygularını açmakta zorlanan biriyim bunu hayatımın diğer zamanlarındaki örneklerden biliyorsun…
Ailemden,annemden asla gocunmadım çünkü bunlar benim gerçeklerim kabul etmeme lüksüm de yok maalesef…sana her zaman söylediğim gibi annem başımın tacıdır,en kıymetlimdir…ailevi durumumdan dolayı kesinlikle utanmadım ne olursa olsun utanmam da…
Seni kırdığımın farkındayım gerçekten çok üzgünüm…Herşey için özür dilerim…
Bu noktadan sonra vereceğin her türlü karara saygı duyacağım…
Bence o noktada onun adına konuşmamalısın bırak kendisi söylesin kendi düşüncelerini, bakalım nasıl bir tepki verecek bu konuda. Bu senin için önemli bence ama kendisi, kendiliğinden senin oraya yazdığın gibi bir cümle kurarsa ne ala, bırak etki altına alma...
Deniz Yıldızı'bdaki Banu canlandı bir an karşımda
İnan aynı şeyi yazacaktım ama bir bakayım yazan varmı diyordumki yorumunu gördüm. Evet aynı Banu gibi oda erkek arkadaşına ablasını hizmetçimiz diye tanıtmıştı. Annende babanda ne olursa olsun heleki senin annen gibi bir anne asla saklamamalıydın. Bir insanın geçmişi geleceğinin aynasıdır. İnsan ailesinden utanmamalı.
yav benim anlamadığım niye kıza yükleniyosunuz
yüklenmiyoruz demeyin çünki öyle olmadığı görülüyor
az biraz empati kurun birazda seyrettiğiniz türk filmlerini düşünün anlarsınız
tamam arkadaşın bir hatası var ilk başta anlatıcaktı
ben buyum ailem böyle budur istersen yola devam edelim istemezsen burda kalsın
ama diğer söyledikleri haksızmı şimdi
siz bir çocuk büyütmüşünüz okutmuşsunuz gayet iyi konumdasınız
size geliyor anne baba evlenicem kız iyi okumuş
ama babası boş gezen biri anneside evlere temizliğe gidiyor sizin oğlunuz kardeşiniz olsa dürüstçe söyleyin ilk tepkiniz ne olurdu
ayy çok mutlu oldum yavrum hayırlı olsun derdiniz değilmi
hııı hıııı tabi tabi
tabki bu bir aşağılama kendini beğenme olayı değil öyleyse zaten hiç evlenmesin bence bu arkadaş
ama böyle düşünmesi gayet doğal hepimiz sözde fakir edebiyatına bayılırız
ama iş ciddiyete gelince hemen gardımızı alırız
kardeşim senin yapman gereken gecikmiş olarakta olsa
otur dürüstçe düzgün bir şekilde anlat bütün aileni herşeyini
ve deki sana zaman eğer istersen seninle görüşürüz istemezsende hayırlısı böyleymiş
tabiki kalbin acıycak üzüleceksin ama tek yolda bu
ilk basta söyleyemissin simdi söylemek istiyosun söyle canim benim ya ben senin annenden utandigini düsünmüyorum...bizim evimize gelen bir bayan vardi kocasi hapisteydi hergün gelirdi 4 tane cocugu vardi kadin ne güzel bakti büyüttü kocasinada bakti hapiste sonra esi cikinca bosandilar,kizinin biri bi subayla evlenmisti valla biz ayni masada yemek yerdik sonradan tasindi ordan ama hep taktir ettik,ondan sonra gelen bayanda esiyle böyle sorunlari vardi oda yeni bosandi ama yine cocuklarina gül gibi bakiyor.. sen utandigindan degil ilk basta tepkiden korkmussun ama güzelce anlat haa istemzse kendi bilir..sonucta utanilacak birsey degil kendi alin teriyle namusyla calisiyor dilenmiyor,calmiyor cirpmiyor..insallah bahtin acik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?