yalan söyledim...

Asıl sıkıntın baban ama pas geçmişsin konuşmada..??

yok söyle önce ben konusmadan beni dinlemesini söylicem...bunları söylicem...
sonra zaten bana çok fazla soru soracak ve bende babamı kötülemeden babamın durumuna anlatıcam...bu başlangıçtı...zaten o sadece bu açıklamayla yetinmicektir.

yoo aslında ezilip büzülmedim...yani çok düşünmeden yazdım bunları da...şuan yanımda olsa aynen bunları söylerdim...içimden geldiği gibi yazdım ama olmamış mı?

yoo aslında ezilip büzülmedim...yani çok düşünmeden yazdım bunları da...şuan yanımda olsa aynen bunları söylerdim...içimden geldiği gibi yazdım ama olmamış mı?

Ama hala kendini sorumlu ve sorunlu hissediyorsun. Herhangi bir yazı ve konuşma hazırlığı yapma gereği hissetme. Savaşa hazırlanmıyorsun sonuçta.

İçinden geldiği gibi, zamanı gelince konuş.

güzel yazmissin canim yanliz "kabul etmeme lüksüm de yok maalesef"bu tarz cümleler kurma canim herseye ragmen onlar Benim ailem de gec derim..et tirnakdan ayrilmaz ne olursa olsun ne anne ne baba icin..insallah güzel haberlerini de alicaz sabirsizlikla bekliyoruz zemuszemus

aslında tam olarak ona anlatamamamın sebeplerini yazdım...gerçek duygularımı yazdım...ama belki daha güçlü cümleler kurmam gerekiyor...ama bahsedeceğim şeyler bunlar olacak...babam mevzusuna da o bana bişey sorarsa giricem...

canımcım bu kadar uzun anlatmana hiç gerek kalmayabilir bile. savunma gibi olmuş bence, yani sebebinin uzun uzun anlatmana gerek yok. erkek arkadaşını sen hepimizden daha iyi tanıyorsun şimdi sana buradan kim "şunları şu şekilde söyle" derse yanlış olur. yine bence öncelikle sen kendini affet kötü birşey yapmadığını, affedilmen gerekmediğine inandır ondan sonra konuş. sen hala kendini suçlu görüp beni affet diyorsun. evet yapmaman gereken birşey yapmışsın ama farkındasın bu yüzden suçlu değilsin. "kararın ne olursa olsun" diyerek ona "beni cezalandır" mesajı veriyorsun. bırak kararı o versin. sen sadece yapmamam gereken birşey yaptım özür dilerim demelisin bence. ve bu kadar büyütme "yalan söyledim, hata yaptım" yerine bir çocukluk yaptım de.

ÖNCE KENDıNı AFFET ve CEZALANDIRMAKTAN VAZGEÇ...bak büyük harflerle yazdım...

kırk yıllık arkadaşım gibi oldun varya iki günde kaydirigubbakcemile3
güçlü cümleler kurmaaaa, böyle bi derdin olmasın, güçlü olmalıyım etkili olmalıyım düşüncesinde olursan güçlü olamazsın..sadece samimi, içten, dürüst, karşısındaki insanı çok seven birisi ol oki???
valla yüzyüze görüşüp kulaklarını çekesim var kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:

canım benim ne kadar samimi duygular içerisinde yazmışsın...bana yardım etmek isteğin için çok saol... bakalım daha 12 günüm var toparlıcam kafamda...valla tam çekilmelik kulaklarım...haklısın...ama oldu bi kere.

Son düzenleme:

Bence o noktada onun adına konuşmamalısın bırak kendisi söylesin kendi düşüncelerini, bakalım nasıl bir tepki verecek bu konuda. Bu senin için önemli bence ama kendisi, kendiliğinden senin oraya yazdığın gibi bir cümle kurarsa ne ala, bırak etki altına alma...

çok merhametli birdir benim erkek arkadaşım,iyi kalplidir...aslında erki altına almak deilde gercekten öyle gördüğüm için yazmıştım...ama zaten çokta iyi olmadı bu konusma bakalım düşünüyorum onu incitmeden nasıl söylerim diye...

Deniz Yıldızı'bdaki Banu canlandı bir an karşımda

ınan aynı şeyi yazacaktım ama bir bakayım yazan varmı diyordumki yorumunu gördüm. Evet aynı Banu gibi oda erkek arkadaşına ablasını hizmetçimiz diye tanıtmıştı. Annende babanda ne olursa olsun heleki senin annen gibi bir anne asla saklamamalıydın. Bir insanın geçmişi geleceğinin aynasıdır. ınsan ailesinden utanmamalı.

hı hı evet hatta babamıda bahçıvanımız olarak tanıttım...bu ne şimdi?
biz bunları konuştuk beni anlayanda oldu anlamayan da...ama herkes elinden geldiği kadar yardım etmeye çalıştı...verdiğiniz öğütler için tşk ederim...umarım aileniz sizi utandıracak hiç bişey yaşatmaz...

ilk basta söyleyemissin simdi söylemek istiyosun söyle canim benim ya ben senin annenden utandigini düsünmüyorum...bizim evimize gelen bir bayan vardi kocasi hapisteydi hergün gelirdi 4 tane cocugu vardi kadin ne güzel bakti büyüttü kocasinada bakti hapiste sonra esi cikinca bosandilar,kizinin biri bi subayla evlenmisti valla biz ayni masada yemek yerdik sonradan tasindi ordan ama hep taktir ettik,ondan sonra gelen bayanda esiyle böyle sorunlari vardi oda yeni bosandi ama yine cocuklarina gül gibi bakiyor.. sen utandigindan degil ilk basta tepkiden korkmussun ama güzelce anlat haa istemzse kendi bilir..sonucta utanilacak birsey degil kendi alin teriyle namusyla calisiyor dilenmiyor,calmiyor cirpmiyor..insallah bahtin acik olur

Öncelikle yorumunuzdan dolayı sizi tebrik ediyorum...
Bir konu bu kadar idarak edlir ve bu kadar empati ile yorum yapıla bilir helal olsun buyrunnnnnnnnn
Annesi temizliğe giden biri olarak kimse bana buna aa ne güzel tü tü maşallah bende öyle olmak isterdim vs. türü şeyler söylerse gülerim...İçten içe bir acıma hissi uyandığına eminim.Tabiki genelleme yapmamak gerekir ama genellersekte durum bu.

Her neyse konuya dönersemde;(Seni çokk çokk iyi anladığımı belirteyim önce)Muhakkak ama muhakkak yüz yüze konuşun.mimikler çok önemlidir.bana kalırsa yıllardır çalışıyodu ben gizledim türünde değilde çalışmaya başladı sanada fırsat olmadı söleyemedim diye başlayabilirsiniz.Gayet normal basit olağan bir şeyden bahsediyor gibi rahatça bahsedebilrisiniz.
Kendinizi kasarsanız ne ayak diye kıllanabilir sevdiğiniz kişi.
Konu açılmışkende daha öncedende çalışmış zatende dersenizzz iş bitmiştirr uzatmayada gerek yoktur. olumunekankayizsmile

Kısa ve net bu kadar ve anlattığınza baklırsada sevdiğiniz önemsemeyecektir.Sizde boşuna sinir stres yaptım diye hayıflanırsınızyerimseniben

Ve son olarakta annenizin sağlığı el verdiği kadarıyla çalışmasına mani olmayın.Kendi parasını yıllarca kazanmış bir insan kolay kolay iş hayatını bırakıpta paraya muhtaç olamaz(bu kişi çocuğu dahi olsa).Bırakın gönül rahatlığıyla size istediği koşulları sağlasın.
Sevgilinize anlattıktan sonrada annenize bunu gururla anlatınopuyorumnanaktan

kusura bakma canım 2 yıl ne söyledin ailen hakkında? eğer benim eşim aynısını yapmış olsa idi evlenirdim belki. ama asla ona güvenmezdim çünki hep yalan söyleyebileceğini düşünürdüm. böyle yapmakla kendini çok kötü bir duruma düşürmüşsün bence, annenin durumu değil kötü olan aksine eli öpülecek kadınmış. Acaba annen bu durumu öğrense ne hisseder. Asıl önemli olan bu farkında değilsin. bence bu ilişkiyi bitir. Buda sana böyle şeyler yapmaman için bir ders olsun. Tamamen kendin olabildiğin kişilerle arkadaşlık et. bence bu olayda utanılacak kişi annen değil ......................

Rumanca;
12 kocaman günün var,psikolojini düzeltmen içişn kafii bence..
Buraya hergün yaz bizde senin olması gerektiği gibi olduğunu görelim olur mu..?
Sen kendine inanacaksın güveneceksin önce sonra da adam sana inanacak,samimiyetine yani..
ıki günde bile çok değiştiğini düşünüyorum ilk gün ki tükenmişliğin yok..
Güveniyorum ben sana,anneni incitmeden,sevgilini kaybetmeden,gururunla halledeceksin bu mevzuyu..

Bence çocuk ailenle ilgilenmeyecek ve senden kesinlikle ayrılmak istemeyecek boş yere kuruntu yapıyorsun.

annen sizin için çalışıyor. ne var bunda temizliğe gitmek ayıpmı günahmı. sevgilin bu yüzden sen ayrılacaksa ayrılsın zaten ne düşünüyorsun. valla ben aileme laf söyletmedim söyletmemde. benim ailem çok tutumlu kendilerine pek bakmazlardı. kaynanam anneme pis köylü dedi ki annem o kadar titizdir ki anlatamam. ama evlendikten sonra bir baktım aslında kaynanam pismiş, wcsine girerken burnumu tıkarım, lavabosunda bulaşık yıkamaktan bile iğrenirdim o kadar yani. ne zaman bir laf söylemeye kalksa anında cevabını yapıştırırım. insanlar ilk önce kendilarine bakmalılar.

saol canım...seninde bahtın açık olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…