yalan söyledim...

annemin çalışmadığını söyledim o kadar...yani öyle palavralarım yok...zenginiz falanız filanız diye...evimizi de gördü...başka hiç bişey yok yalan olan...

Evinizi gördüğüne göre, tanıştı yani sizinkilerle dimi???

Daha fazla saklama ve gerçeği söyle bence.

ban çok güveniyor...ona hiç ama hiç yalan söylemedim...çok gerçekti herşey...yıkılacak ona söylemediğim için...çok üzülüyorum onun adına nasıl yaptım diyorum kendi kendime...çok üzgünüm...

Evinizi gördüğüne göre, tanıştı yani sizinkilerle dimi???

Daha fazla saklama ve gerçeği söyle bence.

hayır tanışmadı...dediğim gibi ne ablama ne anneme söyleyemedim aylarca...ablama mail attım ona maille anlattım...annemede ablam söyledi...yani tanışmadılar...sadece beni bırakırken geldi bizim sokaga...

bekleyemiyorum içim acıyor....hemen şimdi söylemek istiyorum...çok büyük bir yanlış yaptım...çok hatalı davrandım...kendime yakıştıramıyorum...

şimdi söylersen istenmeyen bi durumla karşılaşma ihtimali çok yüksek canım... eşim evlenmeden önce gitti askere.. eşim çok sabırlı mülaim birisi olduğu halde orası çok zorluyo çok farklı bir ortam... yanlıış zamanlama yüzünden birbirinizi kırmış olursunuz.. normalde önemsemeyeceği birşeydir belki anlataacakların onun için sen önemlisindir.. ama ordaki kötü bir olay zaten baskı stres olur ne kadar rahat olsa da asker psikolojisi.. üzülmeni istemem.. yinede sen bilirsin tabi...

Annenden çok sorun baban ...
Bu senin suçun değilki canım.
Baban öyle bir insansa sen ne yapabilirsinkii her şeyi anlatsaydın açıkçaa saklanacak gizelenecek bişey yokmuşş...
Herkesin mükemmel aile hayatı olmuyo neden aile yapısı düzgün değil diye senden ayrılsınki..
gerçi düzgün değil de denemez baban sorumsuz olabilir ama annen alnının akıyla bu günlere getirmiş sizi.
Eğer ayrılırsa bırak ayrılsın canım...Öyle bi insandan hayır gelmez zaten.Seni gerçekten seviyorsa birbirinizi 2 senedir tanımışsanız zaten senin nasıl bir insan olduğunu anlamıştır...

Benim babamla ilgili sorunlarım vardı eşimle taa çıkarken dertleşirdim onunla ...
Başka kime anlatırdımkii..Halada öyledir üzülme ne yapacaksın böyle değiştiremezsin diye teselli eder beni...

Bunca zamandır anlatmamakla hata etmişsin..
Gizli saklı olmamalı bence sen neysen o şekilde sevmeli seni...
Baştan herşey açık olsaydı herkes ona göre yol çizerdi..

şimdi söylersen istenmeyen bi durumla karşılaşma ihtimali çok yüksek canım... eşim evlenmeden önce gitti askere.. eşim çok sabırlı mülaim birisi olduğu halde orası çok zorluyo çok farklı bir ortam... yanlıış zamanlama yüzünden birbirinizi kırmış olursunuz.. normalde önemsemeyeceği birşeydir belki anlataacakların onun için sen önemlisindir.. ama ordaki kötü bir olay zaten baskı stres olur ne kadar rahat olsa da asker psikolojisi.. üzülmeni istemem.. yinede sen bilirsin tabi...

gelmesini mi bekliyeyim...ben ona maille anlatıp hayatından cıkmayı planlıyorum...ayrılalım...çok büyük bir hata bu beni affetmesini beklemicem o yüzden...çıkıcam hayatından...çok sevmeme rağmen çıkıcam.

ya tatlım neden söylersin ki böyle yalanlar :bbo: çağır eve,evini görsn öyle sokakla görmekle olmaz.bizim sokakta mükemmel ama evi görsen dökülüyo.napim yani
benm annemde işçi emeklisi.asla utanmam.herkesçikler bilir :delphin:
da et sevgilin seni terketmesn şakkıdı benm sevgilm böyle yapsa terk ederdm:1closedeyes:

Annenden çok sorun baban ...
Bu senin suçun değilki canım.
Baban öyle bir insansa sen ne yapabilirsinkii her şeyi anlatsaydın açıkçaa saklanacak gizelenecek bişey yokmuşş...
Herkesin mükemmel aile hayatı olmuyo neden aile yapısı düzgün değil diye senden ayrılsınki..
gerçi düzgün değil de denemez baban sorumsuz olabilir ama annen alnının akıyla bu günlere getirmiş sizi.
Eğer ayrılırsa bırak ayrılsın canım...Öyle bi insandan hayır gelmez zaten.Seni gerçekten seviyorsa birbirinizi 2 senedir tanımışsanız zaten senin nasıl bir insan olduğunu anlamıştır...

Benim babamla ilgili sorunlarım vardı eşimle taa çıkarken dertleşirdim onunla ...
Başka kime anlatırdımkii..Halada öyledir üzülme ne yapacaksın böyle değiştiremezsin diye teselli eder beni...

Bunca zamandır anlatmamakla hata etmişsin..
Gizli saklı olmamalı bence sen neysen o şekilde sevmeli seni...
Baştan herşey açık olsaydı herkes ona göre yol çizerdi..

o benim annem çalışıyor diye istememezlik yapmaz...sadece ona yalan söyledim...bunu kaldırabileceğini sanmıyorum...
söyleseydim keşke söyleseydim diyorum bende...ama işte dediğim gibi babamla ilgili kötü düşünmesini istemedim...çünkü sülalede kimse babamı saymaz herkes arkasından konusur,demediklerini bırakmazlar...böyle olsun istemedim...ne olursa olsun o benim babam...herşeye ragmen onu çok seviyorum...

gelmesini mi bekliyeyim...ben ona maille anlatıp hayatından cıkmayı planlıyorum...ayrılalım...çok büyük bir hata bu beni affetmesini beklemicem o yüzden...çıkıcam hayatından...çok sevmeme rağmen çıkıcam.

saçmalamaa.. öyle şey mi olur.. ne ayrılması.. iyi günde kötü günde yanında olmayacaksa... neyse sil bunları kafandan anlatırsın konuşursunuz yüzyüze sana kıyamaz.... sanal ortamda problem mi çözülür işi iyce karıştırma.. hemde çocuğu üzme oralarda çatlak mısın nesin.. onu seviyosan biraz daha bekle.. sevdiğin için yap bunu..

ya tatlım neden söylersin ki böyle yalanlar :bbo: çağır eve,evini görsn öyle sokakla görmekle olmaz.bizim sokakta mükemmel ama evi görsen dökülüyo.napim yani
benm annemde işçi emeklisi.asla utanmam.herkesçikler bilir :delphin:
da et sevgilin seni terketmesn şakkıdı benm sevgilm böyle yapsa terk ederdm:1closedeyes:

canım sokaktaki ilk ev bizim biliyor evimi...zor günler geçirdiğimizi..varlıklı bir aile olmadığımızı biliyor...sorun burada bir eşitsizlik var...baba geziyor tozuyor...anne çalışıyor...ve biz kazık kadar 4 tane çocuk annemiz için hiç bişey yapmıyoruz...herkes kendi keyfinde...

saçmalamaa.. öyle şey mi olur.. ne ayrılması.. iyi günde kötü günde yanında olmayacaksa... neyse sil bunları kafandan anlatırsın konuşursunuz yüzyüze sana kıyamaz.... sanal ortamda problem mi çözülür işi iyce karıştırma.. hemde çocuğu üzme oralarda çatlak mısın nesin.. onu seviyosan biraz daha bekle.. sevdiğin için yap bunu..
yüzüne baka baka ben sana yalan söyledim diyemem gerçekten...çok iyi mükemmel biridir...çok seviyorum onu...oda beni seviyor biliyorum...askerden sonra evlenmeyi düşünüyorduk...ama haketmedim ben onu...haketmedim malesef

ayrılmaz merak etme o senden ama gönlünü alman gerekir sonrada bu olayı unutup mutlu olursunuz eminim üzülme artık herşey çok güzel olacakboshayallersmile

Ekmeğini şereflice çalışıp kazanan elleri öpülesi bir kadının yaptığı işi mi sakladın sen sevgilinden. Annen duymasın sakın yıllarca çalışıp didinmesinin karşılığı erkek arkadaştan yaptığı işin saklanması olduğunu öğrenince ne hallere düşer kim bilir.

annemin çalışmadığını söyledim o kadar...yani öyle palavralarım yok...zenginiz falanız filanız diye...evimizi de gördü...başka hiç bişey yok yalan olan...[/QUOTE]

canim ben seni tessli etmek icin yazimi allayip pullamadim bunlar gercekler asla olmaz denirse o zaman süphe duyarim o insandan..Hassassin bu konuda sevgilinde Ailesinden bahsederken sen dahada eksikligini duymussundur. insanlar genelde elestiri ve önyargi ile geldigi icin sen böle biseye basvurmussundur ama hic asla söylemiceginden degil seni tanimana firsat verdin sen ;) üzülmee a.s.

ayrılmaz merak etme o senden ama gönlünü alman gerekir sonrada bu olayı unutup mutlu olursunuz eminim üzülme artık herşey çok güzel olacakboshayallersmile

gerçekten öyle mi düşünüyosun?yoksa bana teselli mi veriyosun? çok mutsuzum kaç gündür aglaya aglaya bir hal oldum...zaten panik atak var bende...bir sürü salak ilaç kullanıyorum...

artık anlatmanın zamanı gelmiş.
anlat herşeyi. babanı anneni neden söylemekten çekindiğini
yanlış düşünmeni istemediğim için söylemedim gerçekleri, de.
seni yeni tanımaya başlamıştım tepkini bilemezdim, de.
..ama artık gerçekleri söylememin zamanı geldi.
özür dilerim sana yalan söylediğimi için de
içten konuş.
üzgün olduğunu söyle..
hatalıyım de.
yalanların için özür dile..
içten olursan affeder seni.
.

o benim annem çalışıyor diye istememezlik yapmaz...sadece ona yalan söyledim...bunu kaldırabileceğini sanmıyorum...
söyleseydim keşke söyleseydim diyorum bende...ama işte dediğim gibi babamla ilgili kötü düşünmesini istemedim...çünkü sülalede kimse babamı saymaz herkes arkasından konusur,demediklerini bırakmazlar...böyle olsun istemedim...ne olursa olsun o benim babam...herşeye ragmen onu çok seviyorum...

Zaten söylememenin sebebide babana dayanmıyormu diyorum bende ...
evet keşke söyleseydinn ..Yalan söylediğin için seni affetmeyebilir...
Canım babanı seviyorsunda ne olduğunuda kabul ediyorsun onun için açık açık söylemeliydin...
Ben birini seviyorum diye onun hatalarını yok sayamam...
Böyle düşün açık açık anlat ..

Ekmeğini şereflice çalışıp kazanan elleri öpülesi bir kadının yaptığı işi mi sakladın sen sevgilinden. Annen duymasın sakın yıllarca çalışıp didinmesinin karşılığı erkek arkadaştan yaptığı işin saklanması olduğunu öğrenince ne hallere düşer kim bilir.

annem her zaman söylemeyin der...aynı şey ablam içinde kardeşim içinde geçerli...zaten bunu yazmıştım...

yüzüne baka baka ben sana yalan söyledim diyemem gerçekten...çok iyi mükemmel biridir...çok seviyorum onu...oda beni seviyor biliyorum...askerden sonra evlenmeyi düşünüyorduk...ama haketmedim ben onu...haketmedim malesef

kaç yaşındasın bilmiyorum ama.. bak çocuk döverim seni.. şöyle bi silkele kendini... bırak saçmalıkları... ufak tefek şeyler için yıpratmayın sevginizi.. bişey olmaz sen sakin ol ki mantıklı düşünebilesin.. böyle bişey için bırakmaz seni.. bu sefer dürüst ol ve geldiğinde karşısına çık onun hakettiği şekilde açıklama yap.. mail atıp iyce mahvetme bırakıp gitmek ayrılmak da ne demek.. onu düşün birazda..

Babanın hatalarını da seven adam görmezden gelir. annenin işini söylemediğin içinse ayrılmaz senden. tarzın da bu şekilde olmasın ayrıca. utandığını zanneder annenden, üzgün olmanın nedeninin sadece ona söylememek olduğunu iyice anlatmalısın bunun için de dik durmalısın. ben nişanlımın babasının annesinin nerede çalıştığını falan çok çok sonra sormak aklıma geldiğinde öğrendim. aklıma dahi gelmedi. annen duymasın yeter bence.

Back
X