yalan soyledim

kasya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
18
0
0
İzmir
sevgilime yalan soyledim kendimle ilgili iki konu hakkinda...3 aydr beraberiz ama hala itiraf edemedim ona bu yalanlarimi...bu gunlerde artk itiraf edicem deyip duruyorum kendi kendime bilmesi lazim diyorum daha fazla bole devam etmek istemyiorum sanki ne kdr gec solersem o kdr cok beni affetmicekmis gibime geliyor...aslinda oyle ck onemli seylerde degil...ben koy kiziyim yani koyde buyudum ailem koyde yasiyor snra liseyi yatili okudum univ de ole yatili okuyorum...ona koyden oldugumu soleyemedim...ama er yada gec solemem lazim...koylu oldugum icin utanmiyorum sadece insanlarin sana bakisi degisiyor...belkide oda oyle bakar diye soylemedim...soyleyemedim...onu cok seviyorum kaybetmekten ck korkuyorum...zaten beni ben oldugum icin gecmisimle dogrularimla yalnisalirmla sevmicekse sevmesin...dort dortluk biri degilim...ona gelince onun durumu ck iyi zenginler desem abartmam herhalde...ilk zmnlar onu simarik buluyordum sevgili olunca onu tanidim ve ona ck baglandim...yalanimi itiraf etmek ona daha fazla yalan soylemek istemiyorum...onunla konusmadan once sizlere sormak istedim...sizce affeder mi beni...

ailenin nerde olduğunu söyledın?3 aylık süreçte mutlaka ailen ile ilgili bilgi almak için sorlar sormuştur..
yaptıgın çok yanlış tabi ama zararın neresınden dönersen kar..
durumu uygun sekılde acıklamalısın..

itiraf eder gibi söyleme sende
Bizimkilerde köyde yaşıyolar ben hep doğal ortamda büyüdüm şehir hayatını hiç sevmiyorum .
gibi.:37:

ailenin nerde olduğunu söyledın?3 aylık süreçte mutlaka ailen ile ilgili bilgi almak için sorlar sormuştur..
yaptıgın çok yanlış tabi ama zararın neresınden dönersen kar..
durumu uygun sekılde acıklamalısın..

evt sordu cnm dogal olarak nerden oldugumu solemedigim icin o konudada biraz yalan oldu :(ben soylicem zaten gercekleri...sonucuna katlancam kendim ettim kendim buldum :(

3 ayda bukadar çok sevmene tabiki bişey diyemem ama bana ters geldi??
Sen utanmıyorum diyosun ama bence utanıyosun buyüzden sakladın..Ne olursa olsun kim olursa olsun ailenden değerli olmamalı..Çok ince bir çizgi bu aslında..
Neden köyde yetiştiğini duyduğunda seni terk edeceğini düşünüyosun ki ne var yani kendi annesi babası hep şehirde mi büyümüş??
Bence kendini bukadar küçük görme ondan çok sen takıyosun gibime geliyor bu durumu..
Zaten seni bu yüzden yadırgıycak adam bırak olmasın hayatında canım rahat ol ve çık karşısına laf arasında anlatıver :)

Son düzenleme:
[SUP][/SUP]
itiraf eder gibi söyleme sende
Bizimkilerde köyde yaşıyolar ben hep doğal ortamda büyüdüm şehir hayatını hiç sevmiyorum .
gibi.:37:

hmm:)o cok guler yuzlu espirili biri cok guluyoruz o kdr rahatimki onla huzurlu:)cok dramatize etmeyip espirili bisekilde solemeyide dusundum ama o zmn dalga gecmis benle halada geciyor dusunmesin diye o sekilde soylemek istemiyorum...pismanim hak etmiyor bole biseyi ve yalani sevmez..kim severde herkes ufak tefek atiyor iste...

Sen utanmıyorum diyosun ama bence utanıyosun buyüzden sakladın..Ne olursa olsun kim olursa olsun ailenden değerli olmamalı..Çok ince bir çizgi bu aslında..
Neden köyde yetiştiğini duyduğunda seni terk edeceğini düşünüyosun ki ne var yani kendi annesi babası hep şehirde mi büyümüş??
Bence kendini bukadar küçük görme ondan çok sen takıyosun gibime geliyor bu durumu..
Zaten seni bu yüzden yadırgıycak adam bırak olmasın hayatında canım rahat ol ve çık karşısına laf arasında anlatıver :)

dogru diyorsun cnm

dogru diyorsun cnm

yaptığınızın yanlış olduğunu zaten kendinizde biliyosunuz..
yalan değilde bence burda önemli olan; yani bana 3 ay sonra böyle bişey bi itiraf gibi söylense,
neden yalan söyledi diye düşünmem, neden bunu söylemedi, utandı mı fln diye düşünür bunu yadırgardım..
utanmadığınızı belirtmişsiniz, bence söylerken bunu onada belirtin çünkü okuyunca insanın aklına buda geliyo yani utanıyomu ailesi veya kendisi köyde olduğundan, orda yetiştiğinden vs diye..
umarım sorun çıkmaz aranızda
sevgiler :71:

yaptığınızın yanlış olduğunu zaten kendinizde biliyosunuz..
yalan değilde bence burda önemli olan; yani bana 3 ay sonra böyle bişey bi itiraf gibi söylense,
neden yalan söyledi diye düşünmem, neden bunu söylemedi, utandı mı fln diye düşünür bunu yadırgardım..
utanmadığınızı belirtmişsiniz, bence söylerken bunu onada belirtin çünkü okuyunca insanın aklına buda geliyo yani utanıyomu ailesi veya kendisi köyde olduğundan, orda yetiştiğinden vs diye..
umarım sorun çıkmaz aranızda
sevgiler :71:

Bir an önce söylemezseniz sizi affetmesi daha zor olacak.
Gkcrn mesaj kutunu boşaltırsan sevinirim umarım görürsün.:6:
ole yapicam tsklr

satanistkesenpsikopatkedi nickine bittim,söylemeden gecemıycem :)

satanistkesenpsikopatkedi nickine bittim,söylemeden gecemıycem :)

bizim isyerindede bi arkadasimiz vardi hep babasinin muhasebe muduru oldugunu soylerdi bigun ogrendik ki (kotu bi tesaduf sonucu) babasi kapiciymis. Babasinin kapici olmasi degil ama kizin yalan soylemesi cok garibimize gitmisti. Sonucda benimde babam emekli bi isci yani. Neyse uzun lafin kisasi, oyle yada yada boyle bigun hersey ortaya cikiyor. En iyisi isin basinda soylemek, karsindakinin bi tesaduf sonucu ogrenmesi daha kotu oluyor cunku. Eminin senin haangi sehirden yada koylu oldugun gercegi degil, ona yalan sosylemen onu daha cok uzecekdir. Dusunme bence git ben sana bi konuda yalan soyledim ben aslinda suraliyim falan de olsun bitsin. Ne kadar gec olursa o kadar guc olur. :6:
sonucdanda bizi haberder edesin arkadasiiim.

cnım anlamadım şimdi.
ailenin nerede yaşadıgı hakkında birşey söylemedin mi?
yoksa,
köyde değil,misal köyün bağlı oldugu ili soyleyıp,, .......deler deyip geçiştirdin mi?
toparlaman zor olmaz bence..
sırf bunun ıcın konu acıp soyleme bence,
mutlaka söyleyebileceğin bir fırsat olacaktır.laf arasında söyle.

bizim isyerindede bi arkadasimiz vardi hep babasinin muhasebe muduru oldugunu soylerdi bigun ogrendik ki (kotu bi tesaduf sonucu) babasi kapiciymis. Babasinin kapici olmasi degil ama kizin yalan soylemesi cok garibimize gitmisti. Sonucda benimde babam emekli bi isci yani. Neyse uzun lafin kisasi, oyle yada yada boyle bigun hersey ortaya cikiyor. En iyisi isin basinda soylemek, karsindakinin bi tesaduf sonucu ogrenmesi daha kotu oluyor cunku. Eminin senin haangi sehirden yada koylu oldugun gercegi degil, ona yalan sosylemen onu daha cok uzecekdir. Dusunme bence git ben sana bi konuda yalan soyledim ben aslinda suraliyim falan de olsun bitsin. Ne kadar gec olursa o kadar guc olur. :6:
sonucdanda bizi haberder edesin arkadasiiim.

edicem tabi cnm derdimi dinlediniz dusuncelerinizi soylediniz tabiki sonucu iyi veya kotu her ne olursa sizi haberdar edicem...soylicem artk zaten ...onunla herseyi unutuyorum sonra tek basima kalinca aklima geliyor yalanm...

konuyu okurken acaba bu 3 sey ne diye merak ettim,
o kadar büyük bir sorun mu dedim kendi kendime..
oldu ki dediniz ailem köyde yasiyor biz su köylüyüz falan filan kisimlari
sonra size karsi durusu degisecek diye düsünüp uzatiyorsunuz ilerde ailenizi saklayacak misiniz..
bilmiyorum ama cok yanlis köyde olmanin nesi kötü,bunla dalga gececek ne var
iste o adaminda nasil oldugunu anlarsiniz..uzatmayin bence hemde 3 aylik bir iliski icin ailenizi sakliyorsunuz..
sevilir edilir ilk zamanlardir ama ya sonra..3 ayda birine bu kadar baglaniyorsunuz sizin bileceginiz iste ailenize haksizlik ediyorsunuz ki onlarla 3 aylik bir hükmünüz yok

cnım anlamadım şimdi.
ailenin nerede yaşadıgı hakkında birşey söylemedin mi?
yoksa,
köyde değil,misal köyün bağlı oldugu ili soyleyıp,, .......deler deyip geçiştirdin mi?
toparlaman zor olmaz bence..
sırf bunun ıcın konu acıp soyleme bence,
mutlaka söyleyebileceğin bir fırsat olacaktır.laf arasında söyle.
koy degilde ilceyi soyledim cnm..sordu tabi baban ne is yapiyor vs vs e tabi yalanlarda siraya dizildi...bole iste cnm ailemle tanismak istiyor ama ona once yalanimi itiraf etmem lazim...

affetmezse kendi kaybeder kurban olsun sana köyde yetişmiş olmak insanlık dışı bişey değilki biz şehirde yetiştik ne oldu farkımız ne sizden hala o düşünceye sahipse seni kabullenmezse o halinle asıl sen kurtulduğun için şükret öyle biriyle bir ömür geçirilmez artı insan denmez bu ayrımı yapanlara :47:

koy degilde ilceyi soyledim cnm..sordu tabi baban ne is yapiyor vs vs e tabi yalanlarda siraya dizildi...bole iste cnm ailemle tanismak istiyor ama ona once yalanimi itiraf etmem lazim...

yalanlar da sıraya dizildi derken??? baban çiftçiyken sen yoksa fabrikatör falan mı dedin? başka hangi konular hakkında yalan söyledin acaba?

Back
X