sevgilime yalan soyledim kendimle ilgili iki konu hakkinda...3 aydr beraberiz ama hala itiraf edemedim ona bu yalanlarimi...bu gunlerde artk itiraf edicem deyip duruyorum kendi kendime bilmesi lazim diyorum daha fazla bole devam etmek istemyiorum sanki ne kdr gec solersem o kdr cok beni affetmicekmis gibime geliyor...aslinda oyle ck onemli seylerde degil...ben koy kiziyim yani koyde buyudum ailem koyde yasiyor snra liseyi yatili okudum univ de ole yatili okuyorum...ona koyden oldugumu soleyemedim...ama er yada gec solemem lazim...koylu oldugum icin utanmiyorum sadece insanlarin sana bakisi degisiyor...belkide oda oyle bakar diye soylemedim...soyleyemedim...onu cok seviyorum kaybetmekten ck korkuyorum...zaten beni ben oldugum icin gecmisimle dogrularimla yalnisalirmla sevmicekse sevmesin...dort dortluk biri degilim...ona gelince onun durumu ck iyi zenginler desem abartmam herhalde...ilk zmnlar onu simarik buluyordum sevgili olunca onu tanidim ve ona ck baglandim...yalanimi itiraf etmek ona daha fazla yalan soylemek istemiyorum...onunla konusmadan once sizlere sormak istedim...sizce affeder mi beni...