Belli ediyorum ama beni çok aptal zannediyor,o kadar çelişkili bir şekilde cevaplar veriyor ki.Bu arada belirteyim sadece bana değil çevresindekilere de yalanlar konuşuyor alışkanlık haline mi getirdi anlamıyorum.Eski iş yerinde en basiti gitmeyeceği zaman eşim hasta deyip izin alırdı,ben kızardım gerçekten hasta olucam sayende diye.Arkadaşına ev baktık netten ,gönderdiklerimizi kendim buldum diyecekti kızdım demedi.Farkında olduklarımı yaptırmıyorum başkalarına da ,iyice alışkanlık yapmasın diye.Ya ailesinde yalanları çok normal karşılıyorlar (çok fazla şahit oldum)çocukluktan geliyor sanırım bu.Bugün de tartıştım yarın gidicem dedim anahtarı alıp saklamış şimdi de.Hep yemin ediyor söz veriyor sonunda yine yapıyor.Aslında söz verdiği zaman ,daha iyi yalanlar uydurucağına söz veriyor sanırım bunu anladım.Yapıyosun bari yalan söylemeyi becer bari ben inanayım yaaa :mymeka:
Onun dışında bana karşı merhametlidir,ne istersem yapar zaamanla daha da düzeliyoruz ikimiz de, ne yazık ki yalan konusunda düzelemedik.