- 11 Kasım 2015
- 388
- 178
- 53
- Konu Sahibi Mavisim696
-
Herkese hayirli günler :)
Bugunlerde o kadar cok bunaliyorumki geceleri uyuyamiyorum artik..
Yaklasik 2 senelik evliyim. Fakat bebegimiz olmadi henuz. Bu ay hsg filmi cekilcek insallah. Bugune kadar kimseye bebegimiz olmuyo vs demedik..
Ne esim ne de ben bebegimizin olmadigini ailelerimize soylemedik. Henuz bebek dusunmuyoruz diyerek gecistirdik hep. Tedavi surecinde disardan baski olsun istemedik bide o strese girmek istemiyoruz..
Ama su 3 gundur gozumden yas eksilmez oldu. Telefonda annemle konusuyorum su hamileymis artik sizde yapin diyo.. Arkadasimla konusuyorum(o da 3 aylik hamile) annelik cok guzel bi duygu sende bebek yap diyo. Kayinvalidemle konusuyorum artik torun isteriz diyo. Biliyorum onlarin hicbiseyden haberi yok o yuzden boyle davraniyolar..
Ama yoruldum artik. Belki en bastan soyleseydim destek olurlardi diyorum. Sonra dusunuyorum iyiki soylememisim sessiz sedasiz kafamiz rahat tedavimiz bitsin diyorum..
Ama psikolojik olarak cok yoruldum. Insallah hsg filmimde sknti cikmaz tez zamanda bebegimiz gelir. Lutfen benim icin dua edin bebegim bian once gelsin
canım çok geçmiş olsun Rabbim sana da versin inş benm sana tavsiyem bizimde 1.5 yıl olmadı çocuğumuz 313 defa yetel kürsiyi oku çocuğa niyet ederk ve bunu mümkünse bir oturuşta oku bitir ben bunu yaptıktn 1 ay sonra hamile kaldım bunu her sıkntı yaşadığın şeyde niyet edip yapabilrsin çok ciddi faydası var dua etcm bnde sana ama inanrak bunu yap faydasını görürsn Allahın izniyle
arkadaşım hissettiklerini anlayamıyor olabilirim, böyle bir durum yaşamadım
fakat her söylenen şeyi bu kadar takmaman lazım
daha da önemlisi herkes size hadi çocuk yapın diye baskı yapma hakkını nereden buluyor???
bence siz bunun önünü kesin bir an önce
yani gerçekten istemiyor da olabilirdiniz
bu sizin evliliğiniz, sizin hayatınız
yok sizin anneniz, yok arkadaşınız, yok kayınvalideniz...herkes sizin bebeğiniz olmasına takılmış
bence bu hiç doğru değil
bugün böyle olur, yarın bebek olunca aman üşütme, dışarı çıkarma, banyosunu şöyle yaptır vs vs olur
bazı şeyler çiftlere özel olmalı, bebek de bunların başında gelir bence
İyi ki söylememişsin. söyleynce de ayrı dert şunu yap bunu yap şu doktora git. aman boşver. inşallah sonucun iyi çıkar hamile kalırsın.
yap mutlaka canm Allahın izniyle olur herşeyin bir zamnı vardır belki benm burda senin msj ına cvp vermem bile bir vesiledir içini ferah tut :) Allah yardımcın olsun..Cok tesekkur ederim yapicam en kisa surede insallah :)
Aynen bende bundan skldm. Tamam bebegim olmuyo bunaliyorum uzuluyorum ama birde baskalarinin hayatima karismasindan bunaliyorum
Söylememekle en iyisini yapmışsınız , hiç pişman olma. destek değil köstek oluyor millet çünkü.
Benim 3 düşüğüm var , ilkinde hamileyim diye söyledik herkese böylelikle öğrenmiş oldular çocuk istediğimizi.. duymadığım şey kalmadı bilenlerden. söylesen de derdini anlayan sana yarenlik eden çıkmıyor zaten ancak altın günlerine dedikodu malzemesi oluyorsun.
En kısa sürede sağlıklı bir hamilelik olur inşallah isteyen hepimizin..
Benimde bunu okumam bir vesiledir belki bana da dua et canım :)yap mutlaka canm Allahın izniyle olur herşeyin bir zamnı vardır belki benm burda senin msj ına cvp vermem bile bir vesiledir içini ferah tut :) Allah yardımcın olsun..
yap mutlaka canm Allahın izniyle olur herşeyin bir zamnı vardır belki benm burda senin msj ına cvp vermem bile bir vesiledir içini ferah tut :) Allah yardımcın olsun..
amin canm sağolasın inş seninde kucağına verir tez zamanda ..Allah razi olsun canm :) Rabbim bebegini sag saglim kucagina almayi nasip eylesin insallah :)
e müdahale edin
çok açık ve kati bir dille (saygısızca değil) hayatınıza karışılmasını veya bu fikirleri duymak istemediğinizi söyleyin insanlara
ederim canm ederim okuyun valla ben ne zmn sıkntıya düşsem yaparım etkisini de görürüm hep çok şükür benm bunu bulmam da tesadüftü çok zor bi anımda yetişti bu bana Allah sizin de gönlünüze göre versin inş..Benimde bunu okumam bir vesiledir belki bana da dua et canım :)
Ablamın 7 yıldır olmuyor Allah nezaman nasip ederse ozaman olur dualarım seninle :)
Aminn inşallah canım ben bunu başka bişey için okumuştum çok şükür oldu. bebek içinde okurum inşallahederim canm ederim okuyun valla ben ne zmn sıkntıya düşsem yaparım etkisini de görürüm hep çok şükür benm bunu bulmam da tesadüftü çok zor bi anımda yetişti bu bana Allah sizin de gönlünüze göre versin inş..
herşey için oku herşeye yap ben hespinde sonuç aldım :)Aminn inşallah canım ben bunu başka bişey için okumuştum çok şükür oldu. bebek içinde okurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?