Yalan Söylemesem Böyle Olmazdi Belkide :/

Utandigim icin degil aslinda. Tedavi goruyoruz dedigim anda soru yagmuruna tutacaklar. Her ay "hamilemisin" , "tuh yine mi tutmadi" bu tarz sorulara maruz kalip daha da uzulmek istemiyorum.

Aynen tam bunu demek istiyorum iste. Herkese tek tek cevap verecek gucum yok..

Söylememeniz bence iyi olmuş yalnız daha 2 senelık evlısınız önünüzde koca bir ömür var tıp çok gelişti illakı bir gün cocugunuz olacaktır ınsallah en dogru zamanda olur sız sadece bekleyın ve umutsuzluğa kapılmayın çevresel faktörler saglıksız beslenme sebebıyle normal yollarla gebelık oranı gun gectıkce dusuyor yalnız degılsınız yanı gönlünüzü ferah tutun ve ıyı bır doktor buldugunuzda sıze gercekten yardım edecegını unutmayın kımseye bırsey soylemek zorunda değilsiniz geçmiş olsun.

Aynen bende bundan skldm. Tamam bebegim olmuyo bunaliyorum uzuluyorum ama birde baskalarinin hayatima karismasindan bunaliyorum
Canım nerden biliyosun olmadiğini? yani bi tedavi gördunmü bu iki yilda, benmi atladim?
Doktor sundan dolayı olmuyor veya şuranda bi sıkıntı var diye birşey söyledimi?
Yani belki yumurtlama gunune denk getiremedin bu 2 yil cok uzun bi sure degilki..
Bence herseyden once beynini boşalt cunkü ora doluyken ve her ilişkiye girdiğinde bebek yapma görevi üstlenmezsen belki daha kolay olur herşey.
Düşündükce olmuyor bundan eminim.
Rahat birak kendini.
Avrupada 5 yıldan önce çocuğum olmuyor diye doktora gideni doktorlar dövmekten beter ediyor.
Seninde olur merak etme, hayirlısını dile..

Canım kendini hiç üzme. Her şeyin bir vakti zamanı var. Zamanı gelince kendiliğinden olacak. Tabiki sen elinden geleni yap, tedavini ol. Ama umutsuz olma. Rahim filminin bazı kişilerin hamile kalmasını kolaylaştırıyor diye duydum. Çevremde, eşinde sorun olan bayanların rahim filminden 2-3 ay sonra hamile kaldığını duydum. Allah yardımcın olsun. En kısa zamanda yavruna kavuşursun inşallah. Senin için dua edeceğim.

Benimde 10 aydır olmuyo yani erken mi daha telaslanmam için bilmiyorum ama biz ailelere söyledik çünkü daha ilk ayimizda kv çekti beni koseye varmı bebek diye sormaya başladı dusunmuyoruz dediğimde de sürekli baskı en sonunda yeter sormayın denedik olmuyo olursa ben solicem dedikten sonra bi kere bile sıkıştırması iki tarafta şuan kafam daha rahat ayrıca belirgin bi sorunumuz olmadığından tedavi saçma geliyo Allahın bi bildiği var ve o istediğinde nasip eder diye dusunuyorum sizde öyle dusunun ve bana göre söyleseniz daha iyiydi

eğer denemediysen soğan ve incir kürlerini dene. çok fayda gördük.

Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.

Yinede git bi rutin kontrol ol derim ben.
Yani yumurtaliğinda kist olabilir, tembel çalışiyir olabilir.
Nebilim bazen ufak tedavi gerektiren basit şeyler önlem alinmazsa buyüyebiliyor.
Muayene ol için rahatlasın.
ELbette olur ayrıca daha 10 ay olmuş

Emin ol haberleri olsaydı da hiç bir şey bir şey değişmeyecekti. boşuna daha çok strese girecektin. o yüzden boşver bilmelerine gerek yok.
Benim tüp bebek tedavisinde olduğumu bildikleri halde hadi hala olmadı mı, yap artık bir çocuk diyenler vardı düşün yani.

Yaptırdım kist yok hiçbir sorun yok eşimin de belirgin bi sorunu yok yanlız bnm rahim tersmis ondada bütün doktorlar engel değil solak ve sağlak olmak gibi bisey dediler ama ben artık ona veriyorum sebep yok çünkü oyuzden Allah ne zmn verirse o zmn olur vücuduma yok yere hormon yüklemeleri yapmak istemiyorum ztn hassas bi bunyem var olursa olur ben pek takilmiyorum da esim çok istiyo ona üzülüyorum bir yıla yaklasioz bakalım nolcak...

canım saraçoğlunu takip ediyor musun?
onun önerileri benim çok işime yaradı. 8 yıl çocuğum olmadı. yani oluyormuş ama ben farkedemeden düşüyormuş.
onun kürleri sayesinde 4 yılda 3 çocuk nasip oldu :)

bazıları soğan kürüyle başlıyor ama ben incir kürü yaptım. sonra arslanpençesini okudum ama çok şükür gerek kalmadı.

Bu bitkinin rahim kaslarını güçlendirme özelliği vardır. Hamileliklerinin ileri aylarında (dört-beş-altıncı aylar) düşük yapmış kadınların imdadına yetişir. Testere dişli arslanpençesinin, hamileliğin üçüncü ayından itibaren günde bir-iki kez içilecek çayı rahim kaslarını güçlendirerek ileri hamilelik dönemlerinde düşük yapma riskini büyük oranda ortadan kaldırır.

yaptım canım soğan kürünü 3 kere , incir havuç kürünü de 2 kere. çoğu kişiye vesile olmuş ama bana olmadı. yeni histereskopi yapıldı, rahimde yapısal olarak üstten basıklık varmış o düşüğe neden olabilir diye orası düzeltldi. henüz 3 gün oluyor yapılalı. inşallah bu vesile olur.. uzun süredir hamile de kalamıyorum 1.5 yıl oldu son düşüğümü yapalı

Canım benimde rahmim ters biliyomusun :)
Doktorlar bunu sorun olarak gormüyor ama bence bazılarında bu bi etken, ki bende çok kolay hamile kalamıyorum.
Iki evladımdada klomen kullandım ve öyle hamile kalabildim.
Zamanı ozamanmiydı veya o ilaç mı yardım etti bilmiyorum ama sende klomen deneyebilirsin.
Doktoruna bi danış istersen

inşallah şifası vardır. Rabbim önce sana sonra isteyene hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.

SAFFAT SURESİ 100. ayette;
Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Diye Dua ediyor.
Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet;
" BİZDE ONA USLU BIR OĞUL MÜJDELEDİK."

Kızlar bu duayı sadece ezbere okumak değil,kurani kerim okumasını bilenler saffat suresi 100.ayette tamda burayi "rabbihebliminessalihin" sozünü okusun.
Cok daha etkili olduğunu duymuştum,kendimde birebir uyguladım ve muradıma erdim..
Bilenlerin açıp özellikle o sayfadan okumanızı tavsiye ederim

Seni okdarr iyi anliyorumkii peki esin gittimi doktora bizimde olmuyor biz zaman kaybetmedik hemen doktora gttik ve esimde sperm azligi cikti simdi tedavi asamasindayiz allahim bizede nasip eder insallahh hayirli saglikli bebislerr nasrettin hoca bana damdan duseni getirin demis ya cok dogru insan basina gelince anliyor bekarken cocugu olmayan ciftleri farketmezdm bile niye cocuklari yok acaba istiyorlarmi da olmuyo bunlar hicc aklima gelmezdi ama simdi basima gelince anladim ki cook zormuss allahim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin

canım 313 ayetel kursiyi nasıl okudun bitirdin gerçekten merak ettim ,rabbim kabul etsin ,

bana da dua et tüp bebek ted basladık rabbım kızımı kardeşsiz koymasın,

canım 313 ayetel kursiyi nasıl okudun bitirdin gerçekten merak ettim ,rabbim kabul etsin ,

bana da dua et tüp bebek ted basladık rabbım kızımı kardeşsiz koymasın,
çok basit cnm 1 saat bile sürmüyo bn ne zmn başım sıkışsa okurum çok uzun sürmüyo ama ben hızlı okurum biraz da çocukluğumda beri aytel kürsi dilime yapışmıştır alışkanlk oldu bnde cnm ederim tabiki hepinize edicemm

Aynı şeyleri eşimin tarafından yaşıyorum. Bizimkiler biliyor ama kaynanamlad bilmiyor. onlarda her seferinds soruyor. eşim istemediğini söylüyo. Seni çok iyi anlıyorum. Ama bilseler de değişen birşey olmuyor emin ol. en yakın arkadaşım hamileliğini üzülmeyeyim diye benden gizlemiş. kendince haklı. ama bana sorsan söylemesi daha iyi hissettirirdi. Öyle olunca da vebalıymışım da insanlar bana yaklaşmıyormuş gibi bir hisse kapılıyorum.
Bilseler de kötü bilmeseler de...
Allah ben gibi isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşAllah.
çok zor...

Ben 3 sene korundum. 2 sene de korunmayı bıraktığım halde olmadı. Herkes beni başından beri çocuk istemiyorum sandığı için hiç psikolojik bir baskıyla karşılaşmadık. Çocuk için uğraşırken de soranlara "ay Allah isteyene versin" deyip geçiştirdim. Hem karşı taraf istemiyorum sanıyor hem de dua bana da geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…