Yalan söyleyeceğim. Vicdanen çok rahatsızım.

Canım benim sakın gitme.öyle tlfnda konsmayla internette görüşmeyle kimse tanınmaz cok cok iyi biri bile olsa tanıyamazsın heleki görmeden.belki bi sebeke belki baska seyler yapcak.cok fazla bu tür seyler,kızlarla sevgilı olup kandırtıp kacırtanlar.sakın gitme bak.o zaten yanına gelmiyosa var burda ters bir iş.isteyen adam gelirdi sevdiği kızı ayagına getirtmezdi.yalan o gelcem lafları.hem sen kızsın agırlıgında dur önce o bi gelsin.belki begenmiyceksin.sanal ortamda gördüğünle,gercekte gördüğün aynı olmaz.bi arkadasım vardı birityle konsms nett tlfnda asık ayılıp bayılıyor evlencez diye hiç görmemmş kamerdan fotolardan görmüş tlde konsmslar cok yakışıklı diyor, çocuk geldi görüştüler yanından kaçmış resmen benim gördüğüm bu olamaz iğrencdi diye.bak sakın gitme sakın bu işin sonu kötü gibi.yazık annene babana

Aklınıza "acaba" sorusunu getiren hiçbir şeyi yapmayın.
Yanlışa meyli fazladır çünkü, doğruysa şanstır.

Git git..! Anan baban müge anlıya çıkar. Kızımız arkadaşıma gidiyorum dedi ve bir daha haber alınamadı. . Sen yüzünü bile gormedigin bir erkeği kaybetmek uğruna aileni hiçe sayıp onun yanına gidiyorsun.. Annen babanda sana güvenip gönderiyor. Onların yüzüne nasıl bakıyorsun. Değer mi ??? Burada açılan konuları hiç mi okumuyorsun. . Ne olursa olsun yaptığın çok yanlış ama sen hala gitme taraftarısın. Inşallah 3. Sayfa haberi olmazsın. Güle güle

yürek mi yedin arkadaşım sen ?

uzak mesafe ben uçakla gideceğim diyorsun.!
bu adam memursa cuma akşam 17 -18 mesai bitse binsin akşam uçağına cumartesi sabah senin şehrinde olur ,pazar öğlen ya da akşam da geri döner.

tüm zamanı yola gitmez yani. Senin nasıl gitmeyecekse!
Biraz lütfen mantıklı düşünün... parasını kazanıyor madem seni bu denli merak ediyor ,değer veriyor millet 1-2 saat için bile ne kadar yol tepiyor.
biraz ağırdan alın ,kendinize saygınız olsun.

Anne-babaya da yalan söylemeyin. Dünyada olmadık yok.

bence de herkez haklı böyle bir yanlış yapmayın. bir adamı tanımıyorsunuz başınıza neler gelebileceğini bilmiyorsunuz, iki ii biri olsada siz böyle durumda onun gözünde bir tık düşmüş olursunuz.. o erkek ve ne olursa olsun oda düşünmek zorunda Allah korusun yolda başınıza bir iş gelirse. olmaz sakın gitmeyin gerçekten isterse kendi gelir

Burda 21 sayfa boyunca herkes aynı şeyi söylemiş, anlatmış... Sen hala daha çok güveniyorum bilmem ne.

Yahu, bu ülkede kendi kızına tecavüz eden insan dışı varlıklar varken ve kız korkudan mahkemede ifadesini değiştirip onu şikayet edemezken sen gitmiş elalemin cocuğuna duyduğun güvenden bahsediyorsun, pes!

istediğin kadar güven sev..o seni sevmiyor mu dicem çok seviyor diceksin..seven adam sevdiğini yormaz ki memurmuş kalksın kendisi gelsin sen sevginden merakından yapıyorsun belli ama böyle tavizler vermeyin karşıdakinin eline erkek sonuçta ve yabancı bi şehirde olacaksın..yapma çocuk çok iyi olsa bile yolda başına bi iş gelebilir ..ona söyledin mi ben geleceğim die reddetmesi lazım sakin kafayla düşün kalbinle değil..

arkadaşım yaşın 22 ama aklın çocuk gibi. hala güveniyorum diyorsun. kınamıyorum . allah senin gibi evlat vermesin . bu kadar gözün kör mü? adam sana kendisini istediği gibi tanıtır. o memur adam . seven erkek koşa koşa gelir.

İşinin, yaşadığı yerin yalan olduğuna hiç inanmıyorum. Facebook hesabında, bana ne söylediyse hepsi birebir yazıyor.

Bu konu gerçek olamaz. eğer gerçekten bunu olayı bir yerle de yaşıyorsan derhal git başına gelen tüm belayı sonuna kadar yaşa. hak ettin çünkü... şu an inanılmaz sinirlendim sana. Asla olgun bir insan olamazsın. adeta beynin ufak bir çocuk misali kalmış olmalı. o annene babana yazık. Şurada o kadar insan yapma etme diyor. ben gözü karayım biraz , evine gideceğim, 3-4 gün kalacağım diyorsun ya helal olsun sana. Allah aşkına git ve bir ders alarak geri dön olur mu. Bir kere sakın unutma annelerin istemediği hiç bir şey hayırlı çıkmaz. Yazık sana... Şu an neler yazmak istiyor şu parmaklarım bir bilsen....Amann Senin yüzünden ayrı kalamam buradan. ne halin varsa gör. Umarım da biz yanılırız.

her şey nasip kısmet,Allah o çocuğu sana yazdıysa eğer bi şekilde buluşursunuz
ama ailene yalan soyleyerek diil
Allah korusun sonra gerı donuncede yeni beni konu açmak zorunda kalabilirsin burayave o zaman çözümü daha zor olur..

Herkes sana uyarisini yapiyor burda hic kimse bos konusmaz herkes yasindan fazla olgunluga sahip burda o yuzden sen bizi dinle madem seviyor gormek istiyor cikar gelir. Sana bisi diyim mi eger ki esim cikip gelip abilerinden dayak bile yerim demesydi annemle gorusmeseydi beni ona vermezlerdi arti bende zaten yalan soyleyip falan yanna gitmezdm. Bak benim babam olmadigi icin ben hep hareketlerime dikkat ettim 3abim var yuzlerini one egmedim. Senin basinda anan en onemlisi baban var hadi sana bisey olsa onlarin basini nasil one egersin yazik degil mi. Eger karsindakinin ADAM olduguna inaniyorsan buyursun o gelsin. İs falan bahane isteyen insan eli kanda da olsa cikar gelir......

Konunu okudum baştan sona ve eski konularına da baktım. Sende biraz obsesiflik var hatta belki biraz az bir ölçü oldu. Takıntılısın, adam seni umursamıyor bile. Sana küfür eden, aşağılayan, bin soru sorsan beşini cevaplayan bir adamın ayağına ölüyorum bitiyorum diyerek gidiyorsun. Sahi insan kendisine küfür eden, evlilikten bahsedemeyen birine nasıl sonsuz güven duyar? Ailene sabır diliyorum. İnşallah biraz mantık gelirde açarsın gözlerini. Bu adamın nesini kusursuz gördün çok ironik. Üstelik bence de evli o adam. Ama sen buna da sonsuz güveniyorum, içime şüphe düşmüyor dersin. Git bakalım hör anyayla konya arası kaç saatmiş.

Gitme başına birşey gelirse ve kimin için gittiğini öğrenirlerse sana güvenleri kalmaz.

Ben arkadaşının yerinde olsam asla böyle bir yalana ortak olmayı kabul etmem.
Beni bir yalanın içine çekmeye çalışan arkadaşım varsın bundan sonra olmasın.
Sana bir şey olsa ilk soracakları kişi o kız olur.

Aciklaman çok komik gerçekten 'kötü bisey hissetmedim, bana ne dediyse facebookta aynen yaziyor' gerçekten bu kadar kolay kandırılacak biri misin? Tamam belki adam doğru söylüyordur ama normalde güvenini buna mi temellendirirsin?

Forumu hiç mi okumuyorsun insanlar evli oldukları insanları taniyamamis oluyorlar. Evli diyorum yani aileler de dahil tüm yaşantısını bildikleri kimseler, kocalari! Bu neyin özgüveni ki çok şey paylaştık biliyorum havasına girdin?

İnşallah başına kötü bisey gelmez. Ama aşırı mantıksız birisin yani bil.

Bak tekrar uyarıyorum.bir arkadasına herseyı anlat.netten tanıştığını nereye gittiğini adamın adını soyadını.sakın kimse bilmeden bi yere gitme...
Bi de erkeklere sorsan olur mu öyle şey der ama öyledir.sen gidiyosan buna razıysa yani ailene karşı seni şimdiden zor duruma düşürüyorsa o adam seni gerçekten sandığın gibi önemsemiyordur.şimdiden seni zor duruma düşüren biri iyi düşün ailene yalan söylemeye deger mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…