Yalan söyleyeceğim. Vicdanen çok rahatsızım.

önceki konunu yeni okudum ve şok oldum.
adamı sadece 3 aydır tanıyorsun, sana eşya gibi davranıyor, içince arada güzel laflar söylüyor, ancak yüzyüze görüşürseniz belki bir şeyler hissedeceğini anlatıyor, bin sorudan yalnızca beşine cevap aldım adam kapalı kutu diyen sensin ve bu adama güveniyorsun, iyi tanıdığını iddia ediyorsun. öyle mi?
burada herkes sana bir şeyler söyledi, özeti SAKIN GİTME.
seni sevmeyen, alkolik, hakkında bir şey bilmediğin elin ne idüğü belirsiz adamı için kendini ve aileni harcamak, dertsiz başına dert almak istiyorsan git.
arayan belasını da Mevlasını da bulur.
başına her ne gelirse bil ki kendin ettin kendin buldun.

İnsan nasıl olur da böyle bir adama güveniyorum der??
Sanırım sinir etmek, moral bozmak için açılmış bir konu bu. Kimse bu kadar saf olamaz. Okuyup okuyup gülüyor ekranın öteki ucunda. Bu bile gerçek olmasından daha iyidir belki.

inşallah fakedir, gerçek olmamasını tercih ederim.

Valla gerçek olmasindansa bizim sinir olusumuza okuyup okuyup gülsün. En azından psikolojik sorunlu der şifa dileriz.

Canım bence bu tarz olaylar ucuz atlatilmis şeyler. Canına namusuna kast yok. Bu Kız bilmediği uzak bir sehre gidecek. Neler geliyor insanin aklına. Eski konularindan yazmis arkadaslar kizi kullanacak belli Gece bile aklıma geldi bu kız. İnşallah fake üye fake konudur. Giderse hiç iyi şeyler olmayacak çünkü hepimiz görüyoruz bunu.

Diyelim gittin aranızda elektriklenme oldu ve birlikte oldunuz.bu yeni tanıdıgın adam seninle evlenir mi bir bahane bulur ayrılır.iki gün sonra bursya konu açarsın aileme söylemekle tehdit ediyor diye iyi düşün yanlış bişey yapma.
Çok istiyorsa o gelsin gelmiyorsa kendi bilir

inşallah fakedir, gerçek olmamasını tercih ederim.

Valla gerçek olmasindansa bizim sinir olusumuza okuyup okuyup gülsün. En azından psikolojik sorunlu der şifa dileriz.

Vallahi fake değil açtığım konular. Kimseyle dalga geçip, gülüp eğlenecek değilim. Gerçekten sizlere danışıp fikir almak istedim.

Diğer konularınıda okudum, adamın ne olduğu ortada. Nasıl hala bu denli ısrarcısın gitmeye aklım almıyor.

Ne yani seni görünce aşık olacağınımı umuyorsun? Yok inan olmaz kendini hiç yorma.

Bırak gitsin. Daha çok gençsin seni sevecek hak ettiğin değeri verecek biri mutlaka çıkar karşına.

Gidersen çok üzüleceksin. Geç olmadan dön bu yanlıştan.

Ben 19 yaşındayım ve 4 senedir internetten tanıdığım biri var , dediğiniz gibi her şeyine bütün dediklerine inanıyorum onu çok da seviyorum ama ben bunca zamana rağmen yanina gitmeyi hiç düşünmedim hele hele ailemi ezip geçeceksem hiç .
Ben böyle düşünebiliyorsam siz de düşünebilirsiniz bence , olgun davranın ve her şeyin aşktan ibaret olmadığınin farkina varin .Ailenizin güveni bir kere giderse bi daha asla toparlayamazsınız. Bu hayatta herkes gider aileniz kalır , bi düşünün lutfen

Bak benim kuzenim var İzmir'de 30 yaşında,evi bile var, gayet düzgündür. Evlenecek kız bulamıyor adam çünkü kızlar nerede it kopuk var onların peşindesiniz.
Katılıyorum benim abimde 30 yaşında ve bulamıyor. Kime gönül verdiyse de başkasına aşık çıktı. Aşık olduğu adamlarda sağlam ayakkabı değildi. Seviyorlar ya o zaman aslında özünde iyi, çoook güvenilir oluyorlar. Akıl var mantık var

Tek kelime gitme!!! Kaba bi tabirle aciklamak gerekirse erkeklerin g.tunu bu kadar kaldirmaya gerek yok. Bizim bi arkadasimizin senin gb kiz arkadasi 16 saatlik yoldan gelmisti biz de cocugun anne babasi laf etmesin die iyilik yapiorz ya kendimizce kizi evimizde misafir etmistik bizdeki de ayti bi cesaret zaten neyse cocugun ailesi duydu. Cocuk evlencem bu kizla bilmem ne die ortalarda geziodu ama cocugub ailesi duyunca ortalik karisti kizin ne kasarligi kaldi afedersiniz ne de bizim evimizi ne gb isler icn elin kizina actigimiz. Sonuc cocuk ailesini arkasina almadi tabiki kiz gercekten iyi bi kizdi ama bavulu elinde geri döndü 1 haftayi gecmeden de ayrildilar kizcagiz hala arada arar sorar beni. Gerci artik daha iyi bi iliskisi var orasi ayri ama cocuga ve ailesine gelince artik gorusmuyorz annesini babasinida buyuklerim olarak cok severdm ama hayat iste bi kizin cahil cesareti nelere sebep oldu sen düşün

Konu buraya nerden geldi :))

O zaman abinizin ne yapacağı belli o da it çakal olsun tüm kadınlar peşine düşsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…