- 3 Nisan 2014
- 36.206
- 147.725
- 798
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
önceki konunu yeni okudum ve şok oldum.Konuştuğum çocukla daha önce hiç görüşmedik. Onun, şu anda yanıma gelme şansı yok. Kışta geleceğine dair söz verdi. Ben yanına gideceğim Ekim ayında. Gideceğim yer baya uzak. Ve ben aileme 'arkadaşımın yanına gidiyorum' diye yalan söyleyerek gideceğim. Vicdanım çok rahatsız. Onu görmeyi çok istiyorum ama aileme yalan söylediğim için de çok huzursuzum. Bir de annem gitmemi istemiyor. Babam bana destek çıkıyor. Onlara yalan söylüyor olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum. Onunla görüşmemiz lazım artık. Çünkü birbirimizi görmedikçe gerçekten problemler büyümeye başlıyor. O sıkılıyor, ben sıkılıyorum. Ne yapacağım? Çok karışığım.
İnsan nasıl olur da böyle bir adama güveniyorum der??önceki konunu yeni okudum ve şok oldum.
adamı sadece 3 aydır tanıyorsun, sana eşya gibi davranıyor, içince arada güzel laflar söylüyor, ancak yüzyüze görüşürseniz belki bir şeyler hissedeceğini anlatıyor, bin sorudan yalnızca beşine cevap aldım adam kapalı kutu diyen sensin ve bu adama güveniyorsun, iyi tanıdığını iddia ediyorsun. öyle mi?
burada herkes sana bir şeyler söyledi, özeti SAKIN GİTME.
seni sevmeyen, alkolik, hakkında bir şey bilmediğin elin ne idüğü belirsiz adamı için kendini ve aileni harcamak, dertsiz başına dert almak istiyorsan git.
arayan belasını da Mevlasını da bulur.
başına her ne gelirse bil ki kendin ettin kendin buldun.
inşallah fakedir, gerçek olmamasını tercih ederim.İnsan nasıl olur da böyle bir adama güveniyorum der??
Sanırım sinir etmek, moral bozmak için açılmış bir konu bu. Kimse bu kadar saf olamaz. Okuyup okuyup gülüyor ekranın öteki ucunda. Bu bile gerçek olmasından daha iyidir belki.
Valla gerçek olmasindansa bizim sinir olusumuza okuyup okuyup gülsün. En azından psikolojik sorunlu der şifa dileriz.İnsan nasıl olur da böyle bir adama güveniyorum der??
Sanırım sinir etmek, moral bozmak için açılmış bir konu bu. Kimse bu kadar saf olamaz. Okuyup okuyup gülüyor ekranın öteki ucunda. Bu bile gerçek olmasından daha iyidir belki.
İnsan nasıl olur da böyle bir adama güveniyorum der??
inşallah fakedir, gerçek olmamasını tercih ederim.
Valla gerçek olmasindansa bizim sinir olusumuza okuyup okuyup gülsün. En azından psikolojik sorunlu der şifa dileriz.
Canım bence bu tarz olaylar ucuz atlatilmis şeyler. Canına namusuna kast yok. Bu Kız bilmediği uzak bir sehre gidecek. Neler geliyor insanin aklına. Eski konularindan yazmis arkadaslar kizi kullanacak belli Gece bile aklıma geldi bu kız. İnşallah fake üye fake konudur. Giderse hiç iyi şeyler olmayacak çünkü hepimiz görüyoruz bunu.
Vallahi fake değil açtığım konular. Kimseyle dalga geçip, gülüp eğlenecek değilim. Gerçekten sizlere danışıp fikir almak istedim.
O zaman herkesin senin iyiliginu dusundugunu ve GİTMEMEN gerektigini anlamissindir....Vallahi fake değil açtığım konular. Kimseyle dalga geçip, gülüp eğlenecek değilim. Gerçekten sizlere danışıp fikir almak istedim.
Katılıyorum benim abimde 30 yaşında ve bulamıyor. Kime gönül verdiyse de başkasına aşık çıktı. Aşık olduğu adamlarda sağlam ayakkabı değildi. Seviyorlar ya o zaman aslında özünde iyi, çoook güvenilir oluyorlar. Akıl var mantık varBak benim kuzenim var İzmir'de 30 yaşında,evi bile var, gayet düzgündür. Evlenecek kız bulamıyor adam çünkü kızlar nerede it kopuk var onların peşindesiniz.
Katılıyorum benim abimde 30 yaşında ve bulamıyor. Kime gönül verdiyse de başkasına aşık çıktı. Aşık olduğu adamlarda sağlam ayakkabı değildi. Seviyorlar ya o zaman aslında özünde iyi, çoook güvenilir oluyorlar. Akıl var mantık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?