- 30 Kasım 2009
- 900
- 1.772
- 208
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
Yo ben baştan en azından birilerinin haberi olsun öyle git diyordum fakat eski konusunu gördüm hayır asla gitmesin.Bu konuyu gordum gordum gordum. Ara ara yorumlari okudum. Yalan yok hepsini okumadim ama bunca insan burda hep bir agizdan sana gitme diyor. Ben de yorum yazmayayim dedim ama dayanamadim. Bu kadar insama ben de katiliyorum. GİTMEmelisin.. Ne olutsa olsun!
Yo ben baştan en azından birilerinin haberi olsun öyle git diyordum fakat eski konusunu gördüm hayır asla gitmesin.
Bence hic görmedigin birine bu kadar güvenme neler duyuyoruz bu dünyada .Konuştuğum çocukla daha önce hiç görüşmedik. Onun, şu anda yanıma gelme şansı yok. Kışta geleceğine dair söz verdi. Ben yanına gideceğim Ekim ayında. Gideceğim yer baya uzak. Ve ben aileme 'arkadaşımın yanına gidiyorum' diye yalan söyleyerek gideceğim. Vicdanım çok rahatsız. Onu görmeyi çok istiyorum ama aileme yalan söylediğim için de çok huzursuzum. Bir de annem gitmemi istemiyor. Babam bana destek çıkıyor. Onlara yalan söylüyor olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum. Onunla görüşmemiz lazım artık. Çünkü birbirimizi görmedikçe gerçekten problemler büyümeye başlıyor. O sıkılıyor, ben sıkılıyorum. Ne yapacağım? Çok karışığım.
Oyle deme kiz :) benim esim benim resmimi gorup sevdi 1hafta sonra bulundgm sehre geldi annemle konustu:) bizde internetten tanistk ama adam 1hafta icinde geldi ailemle konustu yani aldi da bak 1 senelkde evliyiz cok sukur :) ama herkes de benim esim gibi yada diger iyi insanlar gibi cikacak degil tabiki.Ya saf mısın rol mu yapıyorsun. Ne sevmesi ya, hiç bir erkek gerçekte görmediği birini sevmez, kaldı ki gerçekte bile zor seviyorlar.
Oyle deme kiz :) benim esim benim resmimi gorup sevdi 1hafta sonra bulundgm sehre geldi annemle konustu:) bizde internetten tanistk ama adam 1hafta icinde geldi ailemle konustu yani aldi da bak 1 senelkde evliyiz cok sukur :) ama herkes de benim esim gibi yada diger iyi insanlar gibi cikacak degil tabiki.
Tabikide bna gel deseydi zaten o an biterdi mersinden kalkip istanbula gelmezdim. Ama o kendi dedi gelecem ama seni gormeye degil seni alinca hep gorecem dedi ben annenle abilerinle konusmaya geliyorum dedi :) dediginide yapti. O gittikden sonra da zaten biz ailesyle tansmaya geldk istanbula annemle abimle 1ay icinde de nisanlandik:) esimi ben 7.gordgmde nikah masasindaydik:):) maşallah ay aman deme burda böyle şeyler sonra ergen akıllariyla iş yapıyorlar. Ki esin gelmiş zaten, niyeti belliymis. Ama ne kötülükler var ben asla güvenip gitmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?