Yalan söyleyeceğim. Vicdanen çok rahatsızım.

Yeterince yorum yapmıştım ancak yazdıklarını gördükçe tutamıyorum kendimi. Gerçekten senin düzgün düşünemediğin fikrine vardım, mantıklı davranışların yok. Yaş 22 değilde 16 yaşlarında ki liseliler gibisin.
Eski konularınada göz attım sadece dört aydır bu adamı tanıyormuşsun. Kaldı ki adam doğru dürüst mesajlarına bile cevap vermiyormuş, sen nasıl bu adamın hiçbirşey yapmayacağına güvenebiliyorsun ki? Adam seni umursamıyor bile, tek istediği çeşitli bahanelerle seni bulunduğu şehre getirmek anca ozaman birşeyleri netleştiririz diyormuş.
Bu kadar saf olma rica ediyorum. 22 yıldır seninle birlikte kafanın içinde olan beynini kullan, düşün biraz. Çok yanlış yoldasın. Değecek bir insan için gözünü karartsaydın bari.
 
Eski konularina bende baktim arkadaslar boşuna yazmayin bu kız dupeduz akıl tutulması yaşiyor burda cok guveniyorum eminim diye kendini yirttigi adam icin diger konularinda yazdigi şeyler bunlar

Kizim su yazdiklarini tekrar oku bence neyine guven duyuyorsun ve neyinden eminsin adam seni umursamiyor bile habire kendin ortaligi toplayup kendin ugrasiyorsun seni tersleyip duruyor sen hala tatli guldu .. arada tatli konustu diyosun bunlari sen yazmissin halada gideceksen git sen dersini yasayarak alacaksin belli...

". Hiçbir şeyini doğru düzgün anlatmıyor. Sorunca yarım yamalak cevaplar veriyor."

". Küçücük bir sorgulamaya bile gelemiyor."

"'Seni seviyorum, özlüyorum' diyor ama bir yandan da 'Senin kadar yoğun yaşamıyorum hislerimi' diyor."

". 1000 soru sorduysam 5'ine cevap verdi"

"Öğrenmek istediğim birkaç tane kilit nokta var. Onları yüz yüze gelince konuşmanın daha mantıklı olduğunu söylüyor. Doğru düzgün konuşmuyoruz. Sorduğum sorulara net cevap alamıyorum."

Boyle adama bu derece güven duyuyorsan git kul azmadıkça bela yazmazmiş Allah sen belani baya baya ariyorsun
 
Bu konuyu gordum gordum gordum. Ara ara yorumlari okudum. Yalan yok hepsini okumadim ama bunca insan burda hep bir agizdan sana gitme diyor. Ben de yorum yazmayayim dedim ama dayanamadim. Bu kadar insama ben de katiliyorum. GİTMEmelisin.. Ne olutsa olsun!
 
Yo ben baştan en azından birilerinin haberi olsun öyle git diyordum fakat eski konusunu gördüm hayır asla gitmesin.
 
kendimi tutayım diyorum yapamıyorum

eski konuların ne öyle senin kardeşim sen aklını mı kaybettin gerçekten nerede büyüdün sen hiç mi haber izleyip okumadın inanamıyorum şuan şoklardayım. 22 yaşında olduğuna emin misin sen allahım allahım

Kapris falan yapma' dedi bana. 'Ne kaprisi? Niye kapris yapayım? Biz hep böyle mi konuşacağız?' dedim. 'Bir ton işle uğraşıyorum. Küfredecem şimdi. Aptal aptal konuşma' yazmış.

Hiç cesaretli bir adam değil. Net değil. Deli oluyorum. Düşünmekten bıktım artık.

Seviyorum, ondan şüphelenmiyorum.
 
Ilk sayfayi okudum ve 23 sayfa boyunca da herkesin ayni seyi yazacagini bildigimden direk yorum yapiyorum.Belani ariyorsan güle güle....
 
Ya şaka falan mısın arkadaşım?
Güveniyorum diyorsun hala. Sana yaşayan kanlı canlı örnek olarak yapma diyorum.
En sağlam kazığı en güvendiklerimiz atar zaten.
Kusura bakma bu senin için olduğu kadar ailen içinde böyle olacak.
En güvendikleri sen onların güvenini yerle bir edeceksin.
Yazık olacak.

Büyük ve kırmızı yazan yerleri daha dikkatli okumanı öneririm. İyi yolculuklar...
 
Yo ben baştan en azından birilerinin haberi olsun öyle git diyordum fakat eski konusunu gördüm hayır asla gitmesin.

Hani ben de cogunlugu kastederek dedim zaten ama hicbir yorumu ciddiye almiyor sanirim. Ne oyle ne boyle.
 
Biz de internetten tanıştık, ben onun ülkesine tatile geldiğim için bir ay sonra görüştük ama ilk 3 gün yanımızda sürekli izbandut gibi arkadaşlarım vardı. İlla ki bir şey olur demiyorum ama eski konularına bakınca adam çok da meraklı değil bence. Kendi kendine gitmek için kurtlandığını düşünmeye başladım ben.

Bak bu klişe bir laf ama seven insan gerçekten bir yolunu bulur gelir. Normalde asla aynı fikirde olmadığım kişilerle hem fikirim şu an. Bu konu göreceli bir konu değil, sana git diye gaz veren kim varsa iyiliğini istemediğinden emin olabilirsin.
 
Eski konularına bakınca emin oldum, yok bu konuyu açan şahsın 22 yaşında olması mümkün değil. 15 falan en fazla. Ben 17 yaşındayken bilgisayarım oldu. Msn'de beni biri eklemişti. Biraz konuştuk falan bana çıkma teklif etti. Kabul etsem bile nasıl olacak, ayrı şehirlerdeyiz falan diye düşünmüştüm. Sadece fotoğraftan görmüştük birbirimizi. Onda da resim yollamak falan yok, bilen bilir o eskiden msn'lerdeki avatardan yani. Bana iki kere falan webcam isteği yolladı. Tedirgin oldum, kabul etmedim. Ettiği çıkma teklifini de kabul etmiş değilim bu arada. Öylesine o yazınca ben cevap veriyordum falan, o yani. Bir gün kalktı bana, senin şehrine geldim bi arkadaşımın yanına, buluşalım mı dedi. Bu arada onun da yaşı 17'ydi. Buluşma teklifini kabul etmemiştim, çok sitem etmişti. Ben de en sonunda bastım engeli. Bakın yaşım 17'ydi. Ben 17 yaşımdayken yıl kaçmış, 2010. Msn varmış. Şimdi kaç? 2015. Msn var mı? Kalmadı.

Bu KK'nın çılgın kızları beni şaşırtmaya devam ediyor böyle saçma sapan konular açarak.
 
Bana biraz dengesiz bir ilişki gibi geldi.. Ailene yalan söyleyerek gitme derim dünyanın binbir türlü hali var.
Erkeğin gelmesi lazım ayrıca arada mesafe varsa
 
Bence hic görmedigin birine bu kadar güvenme neler duyuyoruz bu dünyada .
 
Ben memur olduguna bile inanmıyorum.. Memursa 20 gün iznini nereye harcadı rapor kullansın olmadı..artık gitmeyide gectim nasılsa laf dinlemiyorsun bari evinde kalma deli misin divane misin bak atesle barut yan yana durmuyor. Adamı sevgilisi kesip çöpe atıyor.. Yalan mı bunlar nasıl güvenirsin ya yalansa yüzde bir bile yalan olma ihtimali olsada değer mi.. Bak sana diyor ki benim gelmem gerekirdi ama durumu biliyorsun bu senin saflığına göre gelmek istiyor gelemiyor anlamında..Ama ben sana doğrusunu diyim sana vicdan yaptırıp getirtmek için psikolojik baskı ama sen kör olmuşsun..
 
Ya saf mısın rol mu yapıyorsun. Ne sevmesi ya, hiç bir erkek gerçekte görmediği birini sevmez, kaldı ki gerçekte bile zor seviyorlar. Hadi sevdi diyelim, seven erkek uzak yoldan sevdiğini getirmez dünya bu kadar tehlikeli bir yerken. Memurların ilk on sene 20 gün, sonrasında 30 gün izni vardır. Çok seviyorsa iznini seninle harcardi. Rapor alması da mümkün. Şubatta gelicem diyormus bekle işte. İlişkide sorunlar var yüz yüze konuşmam lazım diyorsun, daha görmediğin adamla sorunlu ilişkin varsa görsen ne yazar. Dersin ki 5 senelik ilişkim gorusemedik diye anlarım. En iyi ihtimal sen o şehre gideceksin aynı evde kalıp aranızda bir şeyler geçecek, ben bundan rahatsız olmam dersen sorun yok ki sen memleketine dönünce aramayacak bile adam. Ha bir de adamın organ mafyasindan tut kadın Taciri olma ihtimali de var. Ya da üçbbeş arkadaşını toplayıp sana tecavüz etmeyeceginin garantisini kim verir. Ya da kendi istediğin ile beraber olsan kameraya alsa şantaj yapsa sana.
Bunlar en iyi ihtimaller, ve farkindaysan bunların arasında mutlu bir ilişki ihtimali yok.
Biliyorum ki burdan kimseyi dinlemeyip gideceksin. Lütfen sonuçlarını yazacak durumda birakirsa seni bize Yaz. En azından azıcık aklı olanlara örnek olursun. Allah Ailene sabır versin. Bir abla tavsiyesi de kimseye güvenme bu hayatta Aynadaki yüzüne bile. Sonuçta ayna da kirilinca yüz senin olmaktan çıkar.
 
Ya saf mısın rol mu yapıyorsun. Ne sevmesi ya, hiç bir erkek gerçekte görmediği birini sevmez, kaldı ki gerçekte bile zor seviyorlar.
Oyle deme kiz :) benim esim benim resmimi gorup sevdi 1hafta sonra bulundgm sehre geldi annemle konustu:) bizde internetten tanistk ama adam 1hafta icinde geldi ailemle konustu yani aldi da bak 1 senelkde evliyiz cok sukur :) ama herkes de benim esim gibi yada diger iyi insanlar gibi cikacak degil tabiki.
 

:) maşallah ay aman deme burda böyle şeyler sonra ergen akıllariyla iş yapıyorlar. Ki esin gelmiş zaten, niyeti belliymis. Ama ne kötülükler var ben asla güvenip gitmem.
 
:) maşallah ay aman deme burda böyle şeyler sonra ergen akıllariyla iş yapıyorlar. Ki esin gelmiş zaten, niyeti belliymis. Ama ne kötülükler var ben asla güvenip gitmem.
Tabikide bna gel deseydi zaten o an biterdi mersinden kalkip istanbula gelmezdim. Ama o kendi dedi gelecem ama seni gormeye degil seni alinca hep gorecem dedi ben annenle abilerinle konusmaya geliyorum dedi :) dediginide yapti. O gittikden sonra da zaten biz ailesyle tansmaya geldk istanbula annemle abimle 1ay icinde de nisanlandik:) esimi ben 7.gordgmde nikah masasindaydik:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…