Yalan söyleyeceğim. Vicdanen çok rahatsızım.

Bilmiyorum. 3-4 gün en fazla.
gerçekten gitme
bak ben çok gözü karayımdır bu konuda
aileme de yakalandım ama hiç ders almayıp bi daha bi daha gittim sevgilimin yanına
ama bunlar olurken 2 senedir birlikteydik
birbirimizi yüzyüze tanıyorduk
buna rağmen ilk önce o geldi sonra ben gittim

bırak o gelsin ne zaman gelebiliyorsa ya daha gerçekte görmemişsin bile tamam iyi insandır ama demesi lazım ben gelirim diye
seni ısrarla çağırıyorsa bence bi dur düşün
hafta içi gideceksin hwrhalde
o işe gidince sen evde mi bekliyceksin bilmediğin şehirde

Kendimi geçtim. Tek düşündüğüm ailem.

adamla kalacaksın bir de ilk görüşmede? kendimi geçtim ne demek ya? sen bu kadar değersiz misin? adamın sapığın teki olmadığına nasıl eminsin bu kadar akıl alır gibi değil? aileni biraz olsun düşünüyorsan gitme güzelim. hiçbir erkek için bu yaptığın değmez. kulak ver bu kadar insanın söylediği söze.

Israr etmiyor. Kendi de söyledi kaç defa 'ben erkeğim benim gelmem gerekir ilk önce' diye. Ama şu anda gerçekten şartlar müsait değil. Haftasonu gidecem. Ayrıca hiç bilmediğim bir şehir değil. Tanıdığım kişiler var. Orada okuyan arkadaşlarım var.

annesi arkadaşlarının yanına gitmesini bile istemiyormuş ama hanım kızımız hiç tanımadığı görüşmediği birinin yanına gitmeyi düşünüyor

e gerçekten arkadaşlarına git onunla da gündüz görüş

Vicdanın rahat değilse o iş iyi değildir .
Kışı bekleyin.
İlla gelecekse o gelsin.

Ya dünya hali kaza veya gasp bir şey olsa siz beraberken ailene nasıl açıklayacaksın! bir kez daha düşün ailene bir erkek için yalan söyleme sonradan pişman olacağın bir şey yapma ve herkese güvenme hele ki yeni tanıdığın bir erkeğe

Ne sacmaliyorsun sen ya ?
Konu sahibi misin ??? Neye merakliymisiz diye soruyorsun ben ona kesin git ben gittim cok mutluyuz evliyiz mi dedim ???

Ben esimin yasadigi sehre gitmedim zaten oyle bir cagridada bulunmadi bile aksine beni almak icin o kalkip kendi sehrinden geldi benim yasadigim yere ve ordan kampa gittik dedim tutup ayagina gitmedim ,aileme yalan uydurmadim

Tabiki cinayet,tecavuz vs sayilan seylerde olabilir ama hicbisey olmasa dahi adamin yasadigi sehre kendi gitmesi hoş olmaz demek istedim ayrica bu derece gozu karartip aileye yalan soyleyip ilk defa gorecegi biri icin risk alip onca yol gidip evinde gunlerce kalmak erkek merakliligindan cok merak ettiysen

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…