- Konu Sahibi _donukpudra_
-
unutmakıBana zarar vermeyeceğine eminim. Bundan dolayı korkum yok. Tek üzüldüğüm yer aileme yalan söyleme kısmı. Açık açık söylesem asla izin vermezler.
Benim eşim, sevgili olduğumuz zamanlar benim için 5 saatlik mesafeden otobüsle günübirlik geliyordu maksimum iki haftada bir ve bu aylarca sürdü.Çalışmıyor tabi ki. :) Yaşadığımız yerler çok uzak. Hafta sonu için gelmeye kalksa tüm günü yollarda geçer. Yani geldiğinden bir şey anlamayız. Ayrıca o şu anda gelse görüşemem bile. Şubat için söz verdi.
Gecen gun haberlerde izledim, genc adam kendini subay olarak tanitiyor internet uzerinden. Kizla bayag bir konustuktan sonra gorusme karari aliyorlar sonra ilk gorusmede asker uniformasiyla kizin yanina geliyor ve surpriz bir evlenme teklifi hazirlamis kiza evlilik teklifi ediyor. Bizim saf kizda kabul ediyor. Megersem adam dolandiriciymis bunlar hazirliklara girisiyorlar. Adam ablam kanser hastasi oldu ameliyat icin 5000 tl lazim diyor bizim kizin aileside veriyor:) sonra adam ortalarda yok bu sekilde bir cok kizi dolandirmis.
Yani sizi bayag yurek yemis gordum. Helal olsun valla.
daha önce görüşmüş olsanız git derim
ama şu durumda asla gitmeyinnn
kaç gün kalacaksınız
uçakla gidebiliyor iseniz o da gelebilir
Haklısınız elbette. Her ihtimali düşünmek lazım. Gitmeyi istiyorum da bakalım Allah nasip edecek mi?
cidden, nerede kalacaksınız?
bence gitmeyi falan istemeyin bile. çok yanlış şu aşamada. fazla romantik, iyi niyetli düşünüyorsunuz. yapmayın lütfen pişman olacağınız şeyler. aldığınız riskin farkında bile değilsiniz. ailenizi düşünün bari.
ha evinde bir de.Onun yanında.
Memurmuş üstelik. Cuma 5 te çıksa yola cumartesi sabah varır. kaldı ki uçakla gideceğim diyorsunuz. dediğim gibi cuma işten çıkıp binse geceye yanınızda. bir otel tutsa cumartesi gün beraber olursunuz pazar da geri döner. Yani bir erkek olarak sizin gibi cesaretli olamıyor ama tam güven sağlıyor. iyiymis ya fevkaladeninde fevkinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?