- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
- Konu Sahibi _donukpudra_
Gecen hafta cöplükte kadin cesedi, daha dogrusu parcalari bulundu okumadiniz mi?? Sevgilisi yapmis, evde sopayla vura vura öldürmüs, parcalayip her gece normal cöp atar gibi götürüp bir köseye birakmis. Birak kadini erkegi cocuklara bile acimiyorlar artik. Ben de eminim herseyi göze alip gideceksiniz de olan geride kalana oluyor. Böyle haberleri okumayayim diyorum ama bir degil iki degil heryerde.
Canim bak 10 yillik evliyim iki cocugum var. Üniversite zamaninda biz de yaptik. Yatili kagitlarina sahte imzalar atip hafta sonu grup halinde tatillere gittik. Simdi düsünüyorum da yapmasam daha iyiymis. Yakalanmis olsaydim okul hayatim bile bitebilirdi. Annem babam zor sartlarda beni oraya okumaya göndermis 4 kardesiz hepimiz de ögrenciyiz, basima birsey gelirmi diye gram düsünmemisim. Bak 40 yasindayim hala anneme itiraf edemem bunlari.
Kadin erkek iliskilerinde cok sey degisti ama degismeyen tek sey var ki, genc bir kiz kendisini ayagina cagiran erkege asla gitmemeli. Erkek arkadasim evde kaliyordu ben yurtta. Sehir merkezine giden bütün ulasim araclari evine cok yakin yerden kalkardi. Yine de bir gün bile bana sen cik gel burdan gideriz demedi. Gelirdi efendi gibi beni alir, gezer tozardik geri yurdun kapisina kadar birakirdi. Gencsiniz baska erkek mi yok? Üyelerin tecrübelerine kulak verin. Ne derse desin gitmeyin. Ölüyorum son günüm dese bile gitmeyin. Allah biliyor bunu erkek kardeslerim bile yapsa acarim agzimi yumarim gözümü. 2+2, bir kizi baska bir ile ayagina cagiran, gelmezsen de böyle söyle olur diyen bir erkegin derdi ask mesk degildir. Seven erkek sakinir, basina bir kötülük gelsin istemez, herseyden herkesten korumak ister.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Sen gel, gelmezsen şöylr olur böyle olur demiyor. Hiç demedi. Allah var hiç zorlamadı da beni. Kaç aydır konuşuyoruz. Hiç görüşmedik. Sadece pürüzler çoğalmaya başladığı için ben de sıkıldım. Size, onu anlatmaya çalışıyorum. O burada olmadıkça kendisini benim ifade etmem imkansız. Abla, siz de dinleseniz hak verirsiniz ona, şu anda buraya gelememe konusunda. Çok istiyorum görüşmeyi. Yalan söyleyeceğim için korkuyorum, üzülüyorum. Sizin yazdıklarınızdan dolayı huzursuz oldum. Bana kötü bir şey yapmayacağını biliyorum ama yine de ihtimalleri düşünmek lazım.