yalan ve dedikoduya nasıl başa çıkıyorsunuz?

Canım duymamazlıktan geleceksin. eşinle mutlu ve huzurlu olarak cevabını vereceksin hem görümcen niye laf taşıyor ki versin ağzının payını bir daha konuşturmasın demek ki o da konuşuyor
görümcem herkesin fıtratı farklı, o herkesle görüşüp konuşan biri değil. o konuşmuyorsa siz de konuşmayın. Hem bu iki taraf içinde iyi demiş.

Kesinlikle cok dogru yapiyorsunuz. Belki hala ile konusup durumu izah edip onlarla da tamamen selami sabahi kesmek yerine mesafeli bir iliski yurutebilirsiniz. Ama burdan bakinca o elti ile iyi gecinmenin tek yolu konusmamak gibi duruyor.
Nişanımda, nikahımda insanlarla tartışmış. Çok kişi haber gönderdi. onunla mesafeli dursun, yaklaşmasın sakın diye.Nikahta bana nasıl baktıysa nikah sonrası bi akraba" yengene dikkat et, kıza hiç sağlıklı bakmıyor" demiş. bunları eşim kavgadan sonra söyledi. Hala gelmek istiyormuş konuşmama sebebini öğrenmek için ama elti göndermez onun söylediklerini halaya söylerim diye. Benim hatam ilk duyduğumda sorun ne diye halaya sormamak oldu sanırım ama çok yoğun bir süreç içindeydim, sitresliydim. laf peşine düşmek istemedim o süreçte

görümcem herkesin fıtratı farklı, o herkesle görüşüp konuşan biri değil. o konuşmuyorsa siz de konuşmayın. Hem bu iki taraf içinde iyi demiş.
ne güzel demiş hemen sınırını koymuş bir daha senin hakkında bir şey diyemez görümcene :)

Kadına acıdım ya
Ne kadar boş bir hayatı var

Evlendikten sonra gelen olmaz olasıca akrabalık bağları . Boşverin diyemeyeceğim çünkü mide bulandırıyorlar .Bosveremiyorsunuz kendimden biliyorum.Allah a havale edip görmezden gelin onlara en büyük ceza bu olur.Gormezden geldikçe bir süre daha çok kudururlar sonra sonra bu davranışları söner.

Normalde güçlü duruyorum, umursamadığımı biliyorlar.Ama dün boşluğuma geldi sanırım hala aynı konuda laf etmeleri canımı sıktı. Eltının yaptığı her şeyi normalleştirip benimkini abartmaları canımı sıktı. barışma çabaları da sevgi değil zaten. bunu bildiğim halde aptal yerine koymaya çalışıyorlar.

Çıkamıyoruz , kendi haline bırakıyoruz. Selam sabahta vermiyor , huzurla oturuyoruz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…