insanları yalan söylemeye zorlamayınKonuyu nasıl yazacagımı bile bilmiyorum suan. Kalbim beynim elim kilit tutmuş gibi.. Şu hayatta en nefret ettigim şeydir yalan.. Ama ben yalanla sınanıyorum. Evet kızlar eşim bana yalan söyledi. Daha önce yapmış oldugu birşeyi yapmıyorum dedi. Simdi açıklamak istemiyorum. Ve ben bunu araştırdım yalan söyledigini anladım. Dün geceden beri hiç uyumadım. Ne yapıcam bilmiyorum kızlar. Bu ikinci yalanı bana karşı. Birincisinde çok önemsemedim ama yalana tahammül edemiyorum. Şimdi içim sogudu. Esimi cok seviyorum. Gece ona sarılıp agladım. Derdim oyken dermanimda oneden yalana başvuruyor anlamiyorum. Şimdi ne yapmam lazım kızlar. Şimdi yüzleştirirsem yalanıyla üste çıkmaya çalışacak. Daha onceki konularımdan bilen bilir eşim biraz sinirli. Ne yapacagimi nasıl yüzleştirecegimi bilmiyorum. Ve nasil guvenicem onuda bilmiyorum. Bu yalanların devamı gelir mi sizce? Ayyy içim patlayacak. Toplantım başlayacak birazdan ama o kadar huzursuzum ki kafami nasil vericem bilmiyorum. Sizinle dertleşmek istedim biraz
Konuyu nasıl yazacagımı bile bilmiyorum suan. Kalbim beynim elim kilit tutmuş gibi.. Şu hayatta en nefret ettigim şeydir yalan.. Ama ben yalanla sınanıyorum. Evet kızlar eşim bana yalan söyledi. Daha önce yapmış oldugu birşeyi yapmıyorum dedi. Simdi açıklamak istemiyorum. Ve ben bunu araştırdım yalan söyledigini anladım. Dün geceden beri hiç uyumadım. Ne yapıcam bilmiyorum kızlar. Bu ikinci yalanı bana karşı. Birincisinde çok önemsemedim ama yalana tahammül edemiyorum. Şimdi içim sogudu. Esimi cok seviyorum. Gece ona sarılıp agladım. Derdim oyken dermanimda oneden yalana başvuruyor anlamiyorum. Şimdi ne yapmam lazım kızlar. Şimdi yüzleştirirsem yalanıyla üste çıkmaya çalışacak. Daha onceki konularımdan bilen bilir eşim biraz sinirli. Ne yapacagimi nasıl yüzleştirecegimi bilmiyorum. Ve nasil guvenicem onuda bilmiyorum. Bu yalanların devamı gelir mi sizce? Ayyy içim patlayacak. Toplantım başlayacak birazdan ama o kadar huzursuzum ki kafami nasil vericem bilmiyorum. Sizinle dertleşmek istedim biraz
teori üretir olduk knu sahibinin sayesindeUyuşturucu, ot mu kullanıyormuş? Kumar mı oynuyormuş, borç mu veriyor? Başka kadınlarla mı görüşüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?