- 14 Nisan 2015
- 1.064
- 2.259
- 133
Toplantısı başladı herhalde kadının. Neyse bakalım...teori üretir olduk knu sahibinin sayesinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplantısı başladı herhalde kadının. Neyse bakalım...teori üretir olduk knu sahibinin sayesinde
Konuyu nasıl yazacagımı bile bilmiyorum suan. Kalbim beynim elim kilit tutmuş gibi.. Şu hayatta en nefret ettigim şeydir yalan.. Ama ben yalanla sınanıyorum. Evet kızlar eşim bana yalan söyledi. Daha önce yapmış oldugu birşeyi yapmıyorum dedi. Simdi açıklamak istemiyorum. Ve ben bunu araştırdım yalan söyledigini anladım. Dün geceden beri hiç uyumadım. Ne yapıcam bilmiyorum kızlar. Bu ikinci yalanı bana karşı. Birincisinde çok önemsemedim ama yalana tahammül edemiyorum. Şimdi içim sogudu. Esimi cok seviyorum. Gece ona sarılıp agladım. Derdim oyken dermanimda oneden yalana başvuruyor anlamiyorum. Şimdi ne yapmam lazım kızlar. Şimdi yüzleştirirsem yalanıyla üste çıkmaya çalışacak. Daha onceki konularımdan bilen bilir eşim biraz sinirli. Ne yapacagimi nasıl yüzleştirecegimi bilmiyorum. Ve nasil guvenicem onuda bilmiyorum. Bu yalanların devamı gelir mi sizce? Ayyy içim patlayacak. Toplantım başlayacak birazdan ama o kadar huzursuzum ki kafami nasil vericem bilmiyorum. Sizinle dertleşmek istedim biraz
![]()
bu yüzden aydınlat demiştim işte bak şimdi seni haklı buldum bu konudaKızlar toplantıdan yeni çıktım yazamadığım icin kusura bakmayın.
Eşim bana sosyal medya kullanmadığını soylemisti ama gecen telefonuna msj geldi taniyor olabileceginiz kisileri ekleyin flan. Bende sordum sen kullanmiyordun hani dedim. Oda dediki cok onceden kullaniyordum iki yildir kullanmiyorum. Ben ozellikle faceye karşı bi insanım ama esimi bu konuda kısıtladıgmi dusunmeyin. Ben sadece olup olmadıgni sormustum. Nasil kullaniyordun vs dedim. Resim flan atmiyordum oylesine arada paylasim yapiyordum. İki yildir hic girmiyorum hotmail adresini unuttum dedi. Bende tamam dedim. Ama basta yalan soylemiş olmasi sinirimi bozdu tabi buyutmedim kapandi konu. Ama baktim devamli bilfirim geliyor msj var dürtüldünüz flan diyor. Bende hayatim kullanmiyorsan ne diye bildirim geliyor flan dedim o da ne bileyim flan diyip gecistirdi. Ama içime kurt düştü bi arkadasimdan sifresini istedim ve girip hesabini buldum. Hesapta paylaşım bes ay once yapilmis. Ve hesaba giriliyor. Ve bir sürü resmi dolu. Keşke normal resimler olsa üst kisim ciplak resimleri var. Ve bir sürü. Ve bir tane oyuncu kadinla da resmi var. Simdi beni elestirenleriniz olacaktir ama bunlar benim kabullenemyecegm seyler. Evet gecmisinde yaşamiş sknti yok ama benim tahammul edemedigim sey yalan soylemesi. Dogruyu soylese hiç sknti olmayacak konu kapanacak. Ama yalan soyledigi için guvenim gitti. İçim sogudu. Nasil yuzlestiriyim nasil soyliyim bilmiyorum. Ve yazdigi şu sozde çok agrima gitti. Alamazsan sevdigini, seveceksin aldıgını.. Sanki zorla evlendim. Ben onun icin bi nimettim. Ailesi yoktu benim sayemde aile kazandi ama ne bileyim cok doldum..
Kızlar toplantıdan yeni çıktım yazamadığım icin kusura bakmayın.
Eşim bana sosyal medya kullanmadığını soylemisti ama gecen telefonuna msj geldi taniyor olabileceginiz kisileri ekleyin flan. Bende sordum sen kullanmiyordun hani dedim. Oda dediki cok onceden kullaniyordum iki yildir kullanmiyorum. Ben ozellikle faceye karşı bi insanım ama esimi bu konuda kısıtladıgmi dusunmeyin. Ben sadece olup olmadıgni sormustum. Nasil kullaniyordun vs dedim. Resim flan atmiyordum oylesine arada paylasim yapiyordum. İki yildir hic girmiyorum hotmail adresini unuttum dedi. Bende tamam dedim. Ama basta yalan soylemiş olmasi sinirimi bozdu tabi buyutmedim kapandi konu. Ama baktim devamli bilfirim geliyor msj var dürtüldünüz flan diyor. Bende hayatim kullanmiyorsan ne diye bildirim geliyor flan dedim o da ne bileyim flan diyip gecistirdi. Ama içime kurt düştü bi arkadasimdan sifresini istedim ve girip hesabini buldum. Hesapta paylaşım bes ay once yapilmis. Ve hesaba giriliyor. Ve bir sürü resmi dolu. Keşke normal resimler olsa üst kisim ciplak resimleri var. Ve bir sürü. Ve bir tane oyuncu kadinla da resmi var. Simdi beni elestirenleriniz olacaktir ama bunlar benim kabullenemyecegm seyler. Evet gecmisinde yaşamiş sknti yok ama benim tahammul edemedigim sey yalan soylemesi. Dogruyu soylese hiç sknti olmayacak konu kapanacak. Ama yalan soyledigi için guvenim gitti. İçim sogudu. Nasil yuzlestiriyim nasil soyliyim bilmiyorum. Ve yazdigi şu sozde çok agrima gitti. Alamazsan sevdigini, seveceksin aldıgını.. Sanki zorla evlendim. Ben onun icin bi nimettim. Ailesi yoktu benim sayemde aile kazandi ama ne bileyim cok doldum..
canım oradaki arkadaşları kimler?senin tanımadığın birileri var mı?eğer varsa çapkınlık amaçlı bir hesap ama yoksa senden çekindiği için söylemediği bir hesap.ikinizin resmi var mı?ilişki durumu ne alemde?bunları araştır baktın hiçbir şeyi yok bence üsteleme adam takılmak isteyip kafa dağıtıyordur ve senden çekinmiştir.kendini çok kötü hissediyorsan da açık açık konuş bence.eşin sinirliymiş ama burada sinirli olması gereken sensin zaten.kabahatli taraf o...
Önce bu hesaba dair ekran görüntüleri alıp e-posta adresinizde saklayın.Canm hesapta cok fazla kisi arkadas olarak ekli. Ama bakiyorum eski begeni yapan kizlarin hepsi silinmis. Ama yuklenen rrsim aralarinda bir kizin rrsmi var kizin resmjni tek olarak paylasmis. Alti yedi tane resmj var kizn. O kz kim bilmiyorum.. Benden cekinecegi birsey yok. Kullanicam dese zaten birsey demicem. Ama yalan işte yalan var.
Konunda hakli olabilirsin belki ama 'ben onun icin bi nimetim.Ailesi yoktu benim sayemde aile kazandi' sozleriniz uzerine bir kere daha dusunun
Eger esinize de bunu hissettiriyosaniz sıkıntı
Önce bu hesaba dair ekran görüntüleri alıp e-posta adresinizde saklayın.
Sonra da eşinize sorun, size neden yalan söylediğini, kızın kim olduğunu.
Tabii ki hayır. Şifresini bildiğinizden hiç bahsetmeyin.Eşimin şifresini bile buldum. Sizce direk hesaba girip gosteriyim mi?
Yani dünkü "kocam kk ya girmeme izin vermiyor" diye açılan konudan ne farkı var bunun?
Adamı zorla yalana teşvik etmişsin kusura bakma da...
Kocaman adam ister faceye girer ister maceye...birbirinizin hayatına bu kadar müdahale hakkınız var mı?
Tabii ki hayır. Şifresini bildiğinizden hiç bahsetmeyin.
Hem arkasından iş çevirmekle suçlanırsınız hem de şifresini değiştirir.
Açıkçası tam da anlamadım ama sizi aldatmış ya da aldatmayı düşünmüş olabilir.
Siz kucaklayıcı bir tavırla yaklaşın. Bakalım yalanlarının nedenini mi açıklayacak yoksa sürdürecek mi?
Tamam işte dediğiniz gibi henüz elle tutulur bir kabahat işlemediyse tam kritik noktadasınız.Aldatma yok. Ama işte neden benden saklıyor bunu anlayamiyorum. Suan pek mantiklida dusunemiyorum